Reklama

Reklama

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Lidičky, píšou se dějiny, tohle je moje 900. hovnocení, no není to paráda? Jo, já vím, je Vám to u piče, tak teda pár slov k filmu. Jako AŠSS (asijská šikmooká sadistická svině) bych chtěla říct, že pomsta nemá žádný pravidla a dovoleno jest vše, hlavně když se člověk fakt pomstí a může s pocitem zadostiučinění posrat mrtvolu poraženýho protivníka (nebo vrátit prohru ve Člověče nezlob se) . Každopádně trojice bratrů, kde jeden je až přitepleně milej, druhej normální a třetí má traumata z Afghánistánu, Iráku, Íránu, nebo jiné teroristické prdele, se naštěstí pravidlama taky neřídí a když přitepleně milému unesou nevěstu (a to ne v klasickém únosu nevěsty kámošema na svatbě, ale vyfetovanejma čurákama před svatbou) tak se traumatizovanej brácha rozhodne, že nejlepší na zbavení se bubáků z války bude všechny zmrdy postřílet a najít nevěstu dřív, než policie přizná, že je v prdeli. No a jelikož tohohle pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a s nikým nesere, hraje Kůl Houser, tak co dodat, směle jsem mu fandila a stejně tak i X-Menovi v roli normálního bráchy. Přiteploň byl vocas, ale co už....Bráchové se tak vydaj na nefalšovanou vendetu a z dálky jim drží pěsti jedinej normální polda, Brouk Vilík. Rozhodně to neni film, ze kterýho bych si rvala rodidlo, ale do sračky to má taky daleko plus jsou tam krásný čubičky nahoře bez, takže s klidným svědomím tohle hovnotím čistým průjmem, co by Vás neměl nasrat, ale ani se z něj neposerete. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Bratři Mašínové v akci, aneb jak by Bruce Widlice potřeboval naleštit plešku by se to taky mohlo jmenovat! Poměrně solidní akci střídá nůďo sekvence a hlavní slabinou je kupodivu sam Brucka, jehož štěky a drsnej výraz je už dávno pryč! Nadprůměr tak drží samotný děj, jeho zvraty a nečekané momenty... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Klišovitej,ale navíc blbě natočenej film,ve kterým hraje Willis asi šestou hlavní roli,akce je otřesně statická,a scén,nad kterejma jen nevěřícně kroutíte hlavou je spousta.Třeba ta z konce,kdy zachráněj ty baby,a hlavního troubu,kterej je navíc ňouma,nechaj žít,aby on na ně za tři minuty zaútočil.Kravsky blbý,ne!.40%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi zbytocny videofilm s obohratou zapletkou o obchodnickoch s bielym mäsom a chlapikoch, ktori musia zobrat zakon do vlastnych ruk a vystrielat tych smejdov. Nemam ziadnu velku vytku ku kvalitam. Len som takych filmov videl milion a tento nic nove neponuka. Okrem Willisa na plagate, pritom jeho uloha je klasicky ojeb na divaka. Vo filme sa parkrat zbytocne mihne a sem tam zabije nejakeho smejda. Kvôli nemu to nema zmysel vidiet a vlastne ma nenapada ani ziadny dalsi dôvod, kvôli ktoremu by som to komukolvek odporucil. Proste nudny tuctovy film. Willisa si asi dam na zoznam hercov, ktorych kazdy novy film nema zmysel vidiet. 3/10. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Upřímně to není nic moc. Hlavně, hlavní představitelka na mě působí strašně nesympaticky-afektovaně, je hrozně vytlemená. Děj je jednoduchý. Nejmladší bratr do toho chce praštit a na večírku s rozlučkou se svobodou mu jí unesou. Naštěstí mu nejstarší bratr, který je veterán, jak jinak nabídne pomoc no a hraní na vojáčky může začít. Takže napětí tam je, no, ale i ta otravná klišé a Willis to nezachrání. Na závěr taková poznámečka. Jestli jim to vlastně stálo za to… ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení snímku trvalo pouze 15 dní, přičemž Bruce Willis měl své scény natočené za jeden jediný den. Film se točil v Clevelandu (Ohio, USA). (gavosh)
  • Sophia Bush zde hraje detektivku Brooke Baker. Roli se stejným jménem, tedy Brooke (Davis) Baker, ztvárnila také v seriálu One Tree Hill (od r. 2003). (gavosh)

Reklama

Reklama