Reklama

Reklama

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Diskuze

Uživatel CarloRizzi smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ok, takze koment nebude. Hlavne ze k dejakej exotickej volovine o ktorej nikto nikdy nepocul a nikto dalsi neuvidi koment hned napises. :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Já netrdím, že jste se mýlili:) Někdo kouká na na romantický nezáživný filmy a rochní si. A jinej ne. Toť vše.

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Proč by to mělo bejt geniální dílo? Prostě po všech stránkách průměrný dílo:) To je jako bych se pozastavoval nad tím, jak můžeš koukat na tříhodinový asijský romantický filmy a ještě jim dát vysoký hodnonocení:))

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Willise může zachránit jenom to Přání smrti, ale doufám, že tam nebude tak znuděnej a sterilní jako tady, protože v tomhle opusu překonal v kategorii bezkrevných výkonů i ty svoje předchozí (s)hity. Pokud se bude takto prezentovat i v tom Death Wish, tak mu jenom těžko uvěřím nasranýho chlápka co se za něco mstí.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Chvilu som rozmyslal ci tie privlastky neprehodim, ale neboj, aj Willis tam pôsobi znudene. Zda sa, ze iny ako mam to vsetko v pici vyraz uz nevie.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Trailer působil přece dobře, ale v reálu je to neskutečně nudná sračka. Jestli dáš víc jak 1*, tak tě neznám. :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to, no, klasika. Prostě nudné béčko, které absolutně ničím nezaujalo. Větší akce začala až od cca 50 minuty a nějak moc ji nebylo do konce filmu, jen obyčejné a strašně nudné střílení. Fakt nevím, odpad/ 1 hvězda. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama