Reklama

Reklama

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu snesitelná podívaná, kde si je tak mimochodem střihl Bruce jen další ze svých mnoha vedlejších a v podstatě i dost nepodstatných rolí, takže kdo se tu těší přímo jen na Willise, tak ani zde si ho příliš neužije. Jinak se ale každopádně jedná o klasické nenáročné béčko, s x-krát ohranou zápletkou, kde snad dojde jen k jednomu nečekanému úmrtí, ale jinak je to předvídatelná, nenápaditá a v závěru i dost naivní, s hromadou šablonovitých postav a charakterů, takže ty kladní jsou až odporní správňáci, a naopak ti záporáci zas působí slizce a zle, až jsou směšní, každopádně jeden společný rys mají, a to že jsou vesměs nepřesvědčivý a nevýrazní, a to i díky slaboučkému castingu, kde účinkuje pár známějších béčkových jmen, jenž mají své kariéry už dávno pohřbené a zrovna třeba u takového Cole Hausera je jasně vidět, že točí už jen kvůli tomu, aby měl na nájem a alimenty. Akce je jinak spíš pomálu, každopádně její zpracování nestojí vůbec za nic, souboje tak působí trapně, nepřesvědčivě a na béčko i dost nenásilně, a přestřelky jsou dokonce na odpadové úrovni, jako fakt takhle natáčet přestřelky, to mi hlava nebere, že ti tvůrci nemají alespoň nějakou soudnost. Atmosféra, napětí, či cokoliv jiného, co by dokázalo nějak samotný film kvalitativně pozvednout, se tu zkrátka nevyskytuje, nicméně já musím i přes všechna ta negativa z úvodu zopakovat, že se překvapivě jedná o snímek, u kterého si nemusí divák vydloubávat oči z důlku, či se zmítat v křečích, co za lacinou zhovadilost to je, jelikož jak svižný spád, tak minimum nudy to krapet zachraňují, takže házet to na úplné dno žumpy není tentokrát zcela na místě. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vyliži vyser se na to. Spasí tě tak maximálně to přání co smrdí nebo další Smrtonosná hard, ale je třeba netvářit se přitom jako figurína z voskového muzea, ale jako herec a někdejší ikona fanoušků, která nemá všechno v choulostivých místech, ale to bych chtěl moc což? Tenhle akt inkontinence si zastrč víš kam...15% ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(2%) Naprosto zbytečné béčko. Co k tomu mám říct ? Dal bych 1*, žádnou velkou nelogickou díru to nemělo, ale bylo to tak nudné, nezáživné, že jsem nakonec udělil odpad. V obyčejné, nízkorozpočtové akci se taky nedá nic pochválit. I ty bitky jsou to tak neohrabaně a pomalu natočené. Willis zde má typickou vedlejší roli jako vždy. Co dodávat ? Je to lepší než prášek na spaní, i když jsem tedy u toho neusnul. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi zbytocny videofilm s obohratou zapletkou o obchodnickoch s bielym mäsom a chlapikoch, ktori musia zobrat zakon do vlastnych ruk a vystrielat tych smejdov. Nemam ziadnu velku vytku ku kvalitam. Len som takych filmov videl milion a tento nic nove neponuka. Okrem Willisa na plagate, pritom jeho uloha je klasicky ojeb na divaka. Vo filme sa parkrat zbytocne mihne a sem tam zabije nejakeho smejda. Kvôli nemu to nema zmysel vidiet a vlastne ma nenapada ani ziadny dalsi dôvod, kvôli ktoremu by som to komukolvek odporucil. Proste nudny tuctovy film. Willisa si asi dam na zoznam hercov, ktorych kazdy novy film nema zmysel vidiet. 3/10. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Tento filmík je totálne odfláknuté béčko, to ale  vôbec neznamená že niečo je zle, práve naopak - všetko je v najlepšom poriadku. Aj ja som sa do istej miery celkom pobavil: tak napríklad banda nehercov predviedla ako nevie hrať, scénarista písať, Bruce Willis tu evidentne hrá zadarmo a hrá to tak majstrovsky, že to aj idiot pochopí. Hudbu vygeneroval automatický generátor (zrejme už čosi také existuje pretože takéto "melódie" - to skrátka človek nevytvorí). No a režisér? Nemusí sa báť - tiež zmaturoval ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Sophia Bush zde hraje detektivku Brooke Baker. Roli se stejným jménem, tedy Brooke (Davis) Baker, ztvárnila také v seriálu One Tree Hill (od r. 2003). (gavosh)
  • Natáčení snímku trvalo pouze 15 dní, přičemž Bruce Willis měl své scény natočené za jeden jediný den. Film se točil v Clevelandu (Ohio, USA). (gavosh)

Reklama

Reklama