Reklama

Reklama

Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil

  • Jižní Korea 조선명탐정 : 흡혈괴마의 비밀 (více)

Obsahy(1)

Detektiv Kim Min (Myeong-min Kim) se tentokrát vydává se svým pomocníkem Seo-pilem (Dal-soo Oh) na ostrov Ganghwa, kde došlo k několika záhadným událostem a úmrtím. Případ musí vyřešit do Úplňkového festivalu, jelikož se ho má zúčastnit sám král. Po příjezdu narazí na tajemnou ženu (Ji-won Kim), která si nepamatuje nic ze své minulosti, ale je s případem nějak spojena. Jelikož má velkou sílu a umí bojovat, požádá ji Kim, aby mu pomohla při vyšetřování. Brzy zjišťují, že za vším stojí nejspíš upír. (LangiJ)

(více)

Recenze (5)

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Nejvíce "západní" styl z celé trilogie. Technická kvalita je o třídu výše než u předešlých dílů. Příběh a scénář je nejjednodušší a nejpodobnější západu - jedna storylinka po které film běží včetně všech dostupných (a očekávaných) klišé. Žádné nečekané překvapení tu není a nějaké ty asijské skopičiny či úchylárny jsou velice utlumeny. Film jako by vypadnul ze série Flynna Carsena. A asi by se dal vysílat o nějakém dopoledni i u nás v tv. Možná nejsem úplně fér, protože mě upíři a podobná verbež v rádoby historických filmech nesedí, ale více než 2** tomu prostě nedám. Lepší než jednička, ale horší než dvojka. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Neprehľadné a zmätené s lacnými trikmi. Neeurópsky komediálny charakter absolútne zbavuje snímok akejkoľvek pútavosti. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Detektiv K již potřetí řeší se svým pomocníkem záhadný případ, tentokrát se mu do cesty připletou upíři. Po mírném zklamání z druhého dílu jsem ani nedoufala, že se mi trojka bude tak líbit. Jednička byla sice o trochu lepší, ale i tak to bylo fajn. Líbil se mi hlavně příběh a tajemství z minulosti, které ovlivní i život hlavních postav. Naštěstí se tvůrci vyvarovali přílišnému šaškování a u pár scének jsem se i zasmála. Oproti dvojce tvůrci vsadili na víc známých tváří, takže se tam mihne i Lee Min-Ki a Kim Bum. Přeloženo. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama