Reklama

Reklama

Zákon gangu: Mayové

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2023), 44 h 32 min (Minutáž: 44–72 min)

Hrají:

JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Danny Pino, Antonio Jaramillo, Richard Cabral, Maurice Compte, Edward James Olmos, Emilio Rivera, Raymond Cruz (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Zákon gangu: Mayové je pokračováním ságy Zákon gangu. V seriálu, který se odehrává ve světě po Jaxu Tellerovi, je Ezekiel "EZ" Reyes čerstvě propuštěn z vězení a stává se členem klubu Mayů na kalifornsko-mexické hranici. EZovi, nadanému synovi hrdé hispánské rodiny a někdejšímu zlatému hochovi, se vidina amerického snu začne hroutit pod tíhou kartelového násilí. Zatímco si EZ vybudoval v městečku novou identitu, touha po pomstě jej žene vstříc životu, po kterém nikdy netoužil a jemuž nemůže uniknout. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele bearmeedek k tomuto seriálu (6)

Zákon gangu: Mayové (2018) 

První řada: První epizoda byla taková nijaká a hlavně divná. Řekl jsem si, že to stačilo a jdu od toho pryč. Potom mi to nedalo a zkusil jsem další. Ta už byla lepší a každá další vtahovala do děje a už to bylo zajímavé. Po první sérii spokojenost. Hlavně nesrovnávat s ničím jiným. Druhá řada: Druhá série už má všechno, co je potřeba. Je lepší, než ta první a myslím, že Mayové si vytvořili velice pevnou pozici mezi seriály z mexického pomezí. Podle hodnocení vidím, že se na to dívá dost málo lidí. Každého věc. --- Třetí řada: Z neznámého důvodu: dobře začala a pak se všechno dobré pokazilo a hloupě skončilo. Upozornění: Na čtvrtou a hlavně na pátou řadu se raději vůbec nedívat!!! ()

Série 1 (2018) (S01) 

První epizoda byla taková nijaká a hlavně divná. Řekl jsem si, že to stačilo a jdu od toho pryč. Potom mi to nedalo a zkusil jsem další. Ta už byla lepší a každá další vtahovala do děje a už to bylo zajímavé. Po první sérii spokojenost. Hlavně nesrovnávat s ničím jiným. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série už má všechno, co je potřeba. Je lepší, než ta první a myslím, že Mayové si vytvořili velice pevnou pozici mezi seriály z mexického pomezí. Podle hodnocení vidím, že se na to dívá dost málo lidí. Každého věc. Už jen prázdniny na pionýrském táboře a je tu září s další řadou. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Na třetí řadu jsem se těšil a jak to v dnešní době chodí, není radno se těšit moc. Do půlky to byla spokojenost, dokonce to mělo posun do trochu temnější sféry. A pak to ta pakáž ze štábu (filmového) podělala. Rozhodně se chci vyhnout termínu telenovela, ale začali tam rvát jakýsi melancholický nádech, stupidní konverzace, prostě se to k tématu vůbec nehodilo. A konec byl bezradně hloupý. ()

Série 4 (2022) (S04) 

Lepší než třetí řada. A zároveň i trochu jiné. Není to už jen sledování jednotlivých příběhů. Je tu jeden hlavní problém a toho se děj drží. A bude pokračovat i v páté řadě. Nečekaný přerod hlavní osoby. Od citově založeného darebáka po kariéristicky bezcitného darebáka. Že v takovém klubu jsou samí dementi a zvířata, s tím se počítá a pokud se na seriál rádi díváme, nikoho to nepohoršuje. Ale v této řadě jako by to tvůrci sami chtěli více zvýraznit. Vzhledem k tématu jsou zde opět zbytečné melancholické chvilky, ale naštěstí ne tolik, jako v minulé sérii. Bez nich by to mohlo být o dost lepší. ()

Série 5 (2023) (S05) odpad!

Dělám to nerad, ale pitomce ze sebe dělat nenechám. Tak jako v SOA, tak i Mayové šli ke konci vyloženě do hajzlu. Tato pátá série je naprosto nedívatelná (já to s nevěřícným pohledem vydržel), zbytečná, poslepovaná z ničeho a ukrutně hodně telenovelní!!! Příhodičky z běžného života od spousty postav, které jsou vzhledem k tématu a prostředí nevhodné. A pro tyto blbosti přidáno několik naprosto neznámých lidí. Takže Varování!!! SOA jen 4 až 5 řad, Mayové jen 3 řady. A jste v pohodě. ()

Související novinky

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

20.10.2022

Kurt Sutter svoji tvůrčí štaci u stanice FX zakončil nešťastně, když byl vyhozen poté, co se údajně nechoval ke svým kolegům a podřízeným úplně nejlíp. Autor seriálů The Bastard Executioner, Zákon… (více)

Reklama

Reklama