Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Replika Janákových Snowborďáků se opravdu nepovedla. Když dva dělají totéž, není to totéž. Špindl má všechno, co by dobrý film mít neměl: vše lze předvídat, není tam vtip, ani drama, herci jsou trapní a navíc ta myšlenka vsadit na kultovní původ, ale místo atraktivních adolescentů do kůlny ubytovat sexuálně frustrované hloupé ženské, je hodně naivní. Lituji diváky, kteří si za Cieslarův počin zaplatili v kině. ()

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

PROČ natočil režisér dobrých filmů /Krev zmizelého/ tento pokus o komedii ? To bych se ho ráda zeptala. Vypadá to jako pokus o snowborďáky pro dospělé, ale je to spíš cosi připomínajícího scénáře Haliny Pawlowské o zoufalých ženách, kterým ke štěstí stačí jakýkoli trouba s koulema. ()

unrocker odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle to fakt... to nejde... to neeeeeee!! Kdo tohle mohl nazvat komedií, tam se nedá ani ničemu smát, je to trapné a divné.... ne ne ne...!!!! ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie, u které se zasměji jednou za skoro sto minut, minut není komedie. Dost i nuda. Tím hlasitým myšlením to zmrvili úplně. Docela jsem se těšil. Na to až to skončí. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak to si takhle jednou vyrazí tři sestry na pár dní do Špindlu, aby si tam trochu užily a ono je to pak samozřejmě trošku jinak, než předpokládaly. Zrovna trojka hlavních hrdinek je dobrá, ale.......o příběhu se nedá moc hovořit, ale hlavně - chybí tomu vtip a to je u komedie celkem zásadní problém. Proto to je na maximálně 2*. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Polívková má momentálne dobré postavy a kdekoľvek sa objaví, tak dáva film do určitej tragikomickej polohy, čo nie je na škodu. ()

Oto10 

všechny recenze uživatele

Jedná se o film od kterého jsem měl velká očekávání. Kvůli Aničky Polívkové. Film by měl být komedií, ale moc vtipných momentek tu není a pokud ano, tak se jedná docela o hloupý humor s někdy až přílišným natahováním. V závěru filmu se humor snaží vystřídat romantika, která však v některých případech je hodně neuvěřitelná - chladná jako samotné prostředí filmu. Film mě ve výsledku nenadchl - možná je to i tím, že jsem na Špindlu nebyl, ale pokud to tam vypadá tak, jak je vykresleno ve filmu, tak tam radši ani nechci. Ve výsledku se jedná o českou podprůměrnou komedii, na jedno shlédnutí je to ještě dobré - 35 %. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak teda jó, koukat sena to dalo. Těch pár opravdu trapných scén jim prominu.50% Víc jich bylo celkem koukatelných ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas si vždycky řeknu, že dám zase šanci nějakému českému filmu. Opět jsem svého rozhodnutí litovala. ()

Hojiko 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlel jsem nad čtyřmi hvězdami, ale pak jsem si řekl: Proč? Vždyť se mi vlastně všechno líbilo. Opravdu nerozumím z jakého důvodu je tento film tak špatně hodnocen. Bavilo mě to a párkrát jsem se zasmál i nahlas, což se u mne děje opravdu výjimečně. Anna Polívková byla skvělá jako vždy a také mě moc bavil Oldřich Navrátil. Nejlepší pro mě byla úplně stupidní scéna s kalhotkami. :-D ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

WTF?!? Slepenc scének, které na sebe nenavazují, hromada zbytečných postav k ničemu, celé úplně o hovně, tohle je opravdu hrůza. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nemýlil. Není tomu tak dávno, co jsem hodnotil Špindl 2. Dal jsem mu tři hvězdy s tím, že je to více film o životě než komedie a že jako film o životě je vlastně fajn a též, že mám tušení, že je dvojka lepší než jednička. Lepší je především v tom, že si sice hraje na komedii, ale je to dobrý film o životě, jak už jsem napsal. Zatímco Špindl se tváří jako komedie a je to komedie, ale průměrná. Nebo lehce podprůměrná. Pár úsměvných momentů zde bylo, Anna Polívková je komediální herečka, ale jinak opravdu slabé. A panorama hor ani dobří herci, když vlastně nemají co hrát, to těžko zachrání. ()

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně nudná a trapná blbost, kdy vlastně koukáte na home video štábu, co si vyjel na lyzak... Ale jelikož jsem masochista, jednou za čas na takovouhle kokotinu kouknu, abych si vážil těch normálních prumernejch filmu... ()

cigicigi 

všechny recenze uživatele

do kina som isiel s obavami ked som videl hodnotenie na csfd. naopak film ma milo prekvapil. pri jednoduchom deji a humornych dialogoch som sa dobre zabavil. priroda pekna, herci ok, audio by chcelo trochu vylepsit. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil, mám rád příběhy na horách, ale musím říct, že mě opravdu zklamal. Vtipů pramálo, a když nějaký byl, tak už dávno známý. Víceméně okoukané tváře, ve svých klasických rolích (Navrátil, Kohák, Polívková, Bendová,...) rozjasnila jen hezká Kateřina Klausová. Na komedii velice málo - hodnotím 30%, slabé dvě hvězdy. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je geniální především Oldřich Navrátil - dává tomu opravdovou šťávu a bavilo mě to vlastně jenom díky němu. Čímž se dostávám k tomu, že zbytek byl takový ... zbytečný. Byla tu nějaká šance natočit kultovní film ale asi rozhodl rozpočet, který zasáhl kvalitu celého filmu. Je to škoda. Jinak by to mohl být pěkný romantický film. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic jsem nečekal a nakonec byl docela mile překvapen, že to na jednorázové odpolední zkouknutí vyhovuje a člověk se i párkrát zasměje. Občas jsem kroutil hlavou nad trapností některých scén (třeba ta s bývalým prezidentem), nebo nad nesmyslností některých rádoby hlášek, ale zase to nebylo tolikrát. Obsazení celkem OK, nikdo extra nevyčníval, nikdo mě nijak zvlášť neiiritoval. Písnička u úvodních i závěrečných titulků je víc než tragická, ale jako že fakt velmi. V českém rybníčku určitě průměrný film, který se dá přežít. Takže 2,5 hvězdy zaokrouhlím na tři a je to. Kdyby paní Alice Bendová při milostných scénách ukázala prsa, tak by to byla plnohodnotná trojka (no, spíš víc). ()

Reklama

Reklama