Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně nudný a nesmyslný chování postav. Jsou to takový o mnoho levelů horší Snowboarďáci. Primitivní příběh by nevadil, kdyby obsahoval aspoň trochu něco zajímavého. Navíc to všechno působí hrozně uměle. Tři sestry jedou do Špindlu, kde je různě někdo nabaluje, nevychází to, aby to nakonec vyšlo. Ale celý ten proces je tragédie. Občas je tam nějaký pokus o vtipnou hlášku, ale v kontrastu s tím zbytkem je to hodně málo. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Disclaimer: pustil jsem si to kvůli Davidovi Gránskému. Netflix moc dobře ví, na co koukám, tak mi to nabídnul :-) A nakonec tam bylo pár vtipnejch momentů. A nebylo to celkově tak příšerný. Když od toho člověk nic nečeká a vidí to po pár pivech... ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Další ze zástupců trapných nevtipných českých komedií. Film je nudný od začátku až do konce. Už nikdy víc. 0% :( ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

,,Taková ostuda, podívejte se, podívejte se na to!´´ Po dlouhé době zase jedna fajn úsměvná komedie. Ve stylu Snowboarďáků, nebo Účastníků zájezdu. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

I přes špatné recenze jsem se na Špindl těšil jako na oddychovku. Některé scény se mi líbily, některé byly vyloženě blbý, ale asi není nic, na co bych si za chvíli znovu vzpomněl. Takže hodně průměrný film s pár světlýma okamžikama. Další promarněný potenciál. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mdlé vtipy, nevýrazné herectví a absence jakéhokoli příběhu. 1) Známé tváře ze světa showbusinessu jen podtrhují myšlenkovou prázdnotu díla. 2) Za své oblíbené herce přidávám hvězdičku. ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Bože! Zlatí Snowboarďáci a stříbrná Padesátka! Tohle vážně ne. Jedna * za zimní Krkonoše, na které mám spoustu krásných vzpomínek. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať odpad, ale tuším, že toto nie je najhorší český film za posledné 2 roky, tak si nechávam rezervu. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když si parta filmařů chce udělat dovolenou na horách, ale musí během ní splácat film, aby se jim zaplatila. Trapné a mizerně zahrané. Ty tři hlavní nány nás mají zajímat a máme jim snad dokonce fandit? No ale nebudu lhát - asi dvakrát jsem se zasmál, což bych u takovéhoto lejna nečekal, proto dávám alespoň hvězdičku. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který vás naštve svou prázdnotou, nulovou přidanou hodnotou a neuvěřitelnou leností ve všech svých složkách. Tak aspoň za těch pár snažících se jednotlivců... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na tento film se téměř nedá koukat. Slovy klasika jsem byl divák, který po polovině filmu čekal, zda jeho druhá polovina bude stejně slabá, jako ta první. Místo humoru trapnost, opisování, otravný PP. Atraktivní prostředí, spousta zajímavých herců (Oldy Navrátila mi bylo až líto, jakou pitomou postavu hraje) a přece je výsledek více než rozpačitý. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že nebejt Oldy Navrátila a jeho top vsuvek, ten film by nebyl ani k zapamatování! Tyhle ty story o nešťastných láskách a zlomených srdcích mě berou asi jak cukroví o Vánocích... Takže vůbec! Nicméně to prostředí Krkonoš, takovej ten nostalgickej návrat kamsi daleko a dávno na ty naše školní "lyžáky" ve Špindlu, tak to ve mě vyvolalo nepatrně tu průměrnou tříhvězdičkovou podívanou! (Ale dvojku už ne-e!) 50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na Cieslara dost slabý.Chybí nosnej příběh,víc humoru,tohle prostředí je atraktivní samo o sobě,a natočit tady dobrej film musí jít samo,ne?40%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, dějově to je o tom, jak tři holky jedou do Špindlu si zašukat a když přijedou na tu chatu, potkávají lidi, kteří chtějí to samé, ale nijak propojené to není. Objeví se tu spousta zbytečných postav, několik vedlejších, které se zjeví na začátku a pak se zjeví na konci, kde úplnou náhodou dostanou významnější roli. Ono vlastně se tady hodně věcí stane úplnou náhodou. Do toho je tu tuna trapného humoru a trapných a zbytečných scén. Výborně. Jo, a Špindl je české Las Vegas. To tady nebudu rozebírat, ale na celém tom filmu je jedna věc strašně zvláštní. I přes to, že to je celé úplně o ničem a je to trapné, i tak nemůžu říct, že by se mi ten film kdekoliv zdál nudný. Což se mi k tomu, jaké tu jsou mínusy, zdá absolutně nemožné, ale ono to tak bylo. Já fakt nemůžu říct, že bych se někde nudil a nechápu, čím to je. Ono natočit poutavě film, který je o ničem je strašně těžké a vzhledem k tomu, že to natočil Cieslar, kterého nemám rád... No, nakonec to je na slabé 2*, přestože to samo o sobě za moc nestojí. Ale kdybych dal míň, cítil bych, že jsem to podhodnotil. ()

Langy10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, nejak co k tem odpadum psat. Asi to mluvi za vše. Ja se bavil celkem. Byl to takovy smich pres slzy. Nijak bych to snad ani radsi nekomentoval, jen si dovolim “Vyzdvihnout” hlavni akterku filmu. Pani Polivkovou. - Co to kurva je za herecku? Ta se mihla povolanim. Ty jeji hemzy, tonse neda ani poslouchat. Hlas ma jak ukrakorana slípka. Mam z ni nocni muru. Silne nedoporucuji. Radsi bych si stahnul Herkules 3D a koukal na nej 24 hodin dokola nonstop. 5% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tak dementni scenare maji sanci byt natocene snad jen u nas, nechapu, kdo do toho je ochotny davat penize. Z Cieslera uz taky nic nebude, film, ve kterem divak lituje zucastnene herce. Uplne o nicem. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Předně mi vůbec, ale vůbec neseděla Anita, jako jejich třetí sestra. Postavy se chovaly hodně nelogicky a například jejich značkové oblečení neodpovídalo jejich sociální vrstvě, kterou se tak silně snažili ukázat. A senioři byli úplně katastrofální, pro ty dva herce, kteří za sebou mají pár kvalitních rolí je to doslova ostuda. Ale námět (jakoby noví Účastníci zájezdu, ale možná by to jako alá Snowborďáci 2 dopadlo líp) a občasný vtip, mě donutilo to dokoukat do konce a hlavně tam vyzdvihnu, to co u jiných rádoby českých komedií nesnáším - ona tu není žádná nevěra v hlavní roli, on tam nikdo neumře, ono tam není žádné smutné dítě. No klobouk dolů a za to 3 hvězdy, tečka. ()

Reklama

Reklama