Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

angel74 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné horské prostředí, v němž se většina děje odehrává, je asi to jediné, co se mi na téhle sexisticky laděné taškařici opravdu líbilo. A aby toho nebylo málo, tak kromě hlavní hrdinky v nepříliš přesvědčivém podání Anny Polívkové mě ani herecká sestava absolutně ničím neoslovila. (25%) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Holky to si to tam neumíte zasunout? To je taková hovadina, až je to boží. No nebo to je možná příliš optimistické, nemá to skoro žádnou zápletku krom toho, že si tři ženské chtěj najít chlapa, ale je to vcelku natřískané humorem. Skoro takový zimní Kameňák. Na to, aby to nějak zlidovělo, to nemá, občas byla některá ta hláška až taková vyčpělá, nucená, např s bouchnutím dveřma a kapelnické vtípky, jinak se u toho člověk poměrně zasměje. Musí mít rád filmy podobného rázu. Ten Navrátil tam hraje zase takového cypa, ala Rafťáci, ta jeho scénka s honěním na záchodě, to byl konec:) Vtípek na Tři sestry nebo Staré pověsti české byly pěkně mířené. A Kateřina Klausová,.. bezvadná! ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem si říkal, že to třeba nebude až tak špatný, když to vyšlo na DVD, tak jsem tomu jeden večer věnoval a nutno říct, že to byla slušná ztráta času. Občas mě ty český pokusy už fakt děsí.... ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Já to nechápu. Jak je možné, že za komoušů, kdy museli být tvůrci opatrní a rozhodně si nemohli dovolit kdejaký vtip, vtipem sršeli? Naproti tomu dnes, kdy mají rozptyl, tak nás pořád a pořád a pořád zásobují IMPOTENTNÍM humorem? Kdy konečně bude filmová komedie filmovou komedií? Tohle všechno působí jak útržky z Ordinace v Růžové zahradě nebo Ulice. Humor přesně na tomhle levelu = důchodcovský, mdlý, bez energie. A samozřejmě, jak je už v současné české filmové žumpě zvykem - nikam nesměřující děj. Prostě tři ženské jedou na dámskou jízdu do Špindlu. Tečka. Už ty neumětelské scénáristy a režiséry někdo zabte. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Výhoda je, že Cieslar je alespoň zkušený řemeslník, takže tu reklamu na lyžování umí natočit jako film a ne jako debilní video typu "Bajkeři". To už je bohužel v Čechách docela slušný výsledek. To je ale asi bohužel všecko, vtipů pomálu, je to spíš smutné, holky si chtějí někoho narazit a moc jim to nejde. Ona by to nemusela být špatná komedie nebo i vážnější film, ale to by tvůrci museli párkrát přepsat scénář a rozhodnout se, co vlastně chtějí natočit. V místech, kde nápady mohli rozvinout, zůstali bezradně civět. Stačí si pustit referenční scény z Románu pro ženy odehrávající se na horách. Takhle to mělo vypadat. Je to prostě slabé.50% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Začne to poměrně sračkoidní písní u úvodních titulků a to jsem se začal bát, že to bude celý strašná sračka. Pak to v začátcích slibuje, že to bude velká zábava a že na horách bude sranda. To se bohužel nesplní. Přišlo mi to, že to je jenom další variace na oblíbené ženské filmy, takže o ženách pro ženy (Ženy v pokušení, Román pro ženy atd.). Na tohle bych do kina šel jedině že by mě na to vytáhla žena - nedokážu si představit, že by mě na to tahal muž, chch. Jinak ty 3 ségry vůbec nevypadaj jak ségry, Polívková v roli, jakou by už někdy někde hrála. A jinak většina z hlavních rolí - strašně toporní. Obzvlášť David Gránský, který nevím proč, ale dostal se mezi herce, kteří jsou teď všude a já nechápu proč - nechci shazovat jeho nadšení a talent, ale podle mě je to prostě poleno. Aspoň že tam byl aspoň trochu Kohák, kterej byl vtipnej jenom tím, že tam byl. Je strašná škoda, že se to nezvrhlo k tomu, že by muzikanti s těma ségrama víc kalily. Ty se spíš na chodbě potkávaly s nadrženejma důchodcema a většinou to bylo trapny. Ale jinak příběh o ničem, některé scény úplně zbytečné, většinu času nuda a vůbec ne sranda na horách. Jednou se to jakž takž dalo, ale rač bych si nechal narůst knír, než abych to viděl znovu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

PINOKIO v podobě Polívkové zoufale prahne po mužském potu a hrubým rukám, aby si konečně připadala chtěná a užitečná. A aby to byla správná pohádka, tak si toho svého prince jezdícího sockou do Špindlu najde. A není vůbec podezřelé, že tento alfa samec vykonávající pozici pilota s platem 300 tisíc brutto nemá na leasing, pojištění a hmoty pohonné. 22% ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr, ale tak oddychově napsaný a splácaný dohromady, že mu tak hrozivé obecné hodnocení zase nepatří. Polívkovou jsem nikdy nemusel, ale touhle vysokohorskou jednohubkou si mě docela získala a hlavně její role mě v rámci Špindlu poměrně pobavila. Nebýt houmlesáka Koháka a Gránského, který musí být momentálně zcela všude, by se z téhle mírně feministické sondy nestala vůbec špatná česká komedie. Lístek do kina bych za to ovšem neobětoval. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to hrozná sračka. Filmařsky je to něco šíleného. Scénář úděsný, nevtipný, nezajímavý, nudný a hlavně trapný! Režisér také nic kvalitního nepředvedl. Trochu akční scény jsou příšerné, střih, kamera, všechno je tak příšerrně divný, pitomý, nešikovný. Potom tu máme herce. V hlavní roli Polívková, která je mizerná stejně jako, když si hrála na mužskou postavu Langmajera v jiném lehce zapomenutíhodném filmu. Potom tu jsou ale ještě postavy okolo a tam se trochu film divákovi zavděčit může. Teda. Za mě snad jen Olda Navrátil a Kuba Kohák. Za každého je jedna hvězdička a jinak je to bída. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To v těch českých filmech už vážně skoro neexistuje žádná inovace, než že se parta ženských někam vydá, aby následně balily (ve většině dost zoufalé) chlapy? Špindl mám rád jako místo, ale tento film mu rozhodně nedělá nijak dobrý, vlastně vůbec žádný obrázek. Předobrazem je jen rádoby drama tří sester, nefungující komedie a všudypřítomná stupidita. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

Reklama

Reklama