Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

Master19 

všechny recenze uživatele

Prapodivný mix (nebo vykrádačka) Sneženek a machrů, Snowboarďáků, Padesátky či Románu pro ženy. Ne, není to tím, že film o horách nejde udělat jinak. Když už se divák ujistí, že nejde o žádný výše zmíněný film, nastane nejistota, jestli to není nějaký speciální díl Tvoje tvář má známý Stardance. Bylo mi trapně za Oldu Navrátila, Igora Bareše, Marka Vašuta protože to co "museli" hrát nemělo opustit mysl scénáristovu. Jeden jediný povedený vtip ("A na zadku máte celulitidu") neznamená komedii, a jediný poznatek z filmu pro mě byl utvrzení v tom, jak jsou Krkonoše ošklivé hory. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[Viděno na předpremiéře ve Špindlerově Mlýně] Upřímně jsem asi čekal větší sračku. Ve výsledku je to jen další vychcanej film, který ani není nikterak vtipný nebo zajímavý. Něco jako Snowborďáci akorát místo pro nadržený puberťáky to je pro starý babky. Starý v ohledu nějak cca 40 let, ty který moc nemají sexuální partnery, kterým by v těle kolovala krev a tak se drží na baterkách. Příběh se houpe tak nějak do nikam a už hnedka je vám skoro jasné jak to celé skončí vlastně. Primárně je to zase jenom další blbá propagace krásného horského města jako na zimní pražskou osadu pro zazobaný blbečky. Viděno dennodenně za vás. Ale to už je jiný prohnilý příběh. Upřímně mnohem prohnilejší než tento. Padesátka duel o nejdebilnější a nejlepší film ze Špindlu za poslední roky docela vyhrála. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Drbačka, trapný příběh o drbačkách...nejklišoidnější tupost pro holky každého věku. Zrovna to odnesl Špindl...20%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

O čom to ale bolo? Vždy ked si idem pozrieť nejaký podobný film z CZ produkcie kladiem si otázku, bude to odpad? Špindl si toto hodnotenie ale nezaslúži. Celkom pekné horské prostredie, pesnička, sladké mamení a asi že tam pili Pilsner, tu hviezdičku dať musím. Dopozerať to ale bolo ozaj tažké. Je už naozaj smiešne čo pridáva netflix do svojej služby. 1* ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Česká oddychovka, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. nenachádza sa tu hodnotný príbeh, humor je bode mrazu a herecké obsadenie je dosť nesympatické na to aby som to ledva dopozeral do konca. Polívkova dcéra sa na neho tak podobá až je to neuveriteľné. Akurát keď má žena alkoholické vystupovanie nie je to zas taká sranda ako v prípade jejho tatka. Film nič človeku nedá a nechápem základ vzniku jeho existencie o to viac ma v dnešných dňoch prekvapilo zistenie že je dostupné pokračovanie. 31% ()

Marrdaa odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl rodiče, jak sledují Superstar, Talenty nebo VIP zprávy v bedně, tak jsem jim jako alternativu přihlásil svůj účet na Netflix, když už tu fuknci jejich úhlopříčka 2m nabízí, aby si na starý kolena nedegenerovali mozky rychleji než je nutný. Jenže je tady jeden zádrhel a to ten, že tatínek má rád všehovšudy jenom western a maminka uznává vpodstatě jen Českou tvorbu. Naštěstí se poslední rok na Netflixu objevují i České snímky, což pro mě byla hozená rukavice. Takže jsme se dohodli, že pustíme první co nám nalezne zadání CZ film. Byl ton Špindl... Takže Netflix je už odhlášenej a v obýváku teď radši běží panorama z Lipna střídavě s prodejci hracích skříněk a křišťálových gekonů. To totiž ničí mozkové buňky mnohem pomaleji. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Cieslarova komedie je velice slabá, spíše místy úsměvná, ale na konci jsem nevěděl, co bylo na začátku, což je špatne. ()

LexBarker odpad!

všechny recenze uživatele

Kam ještě může český film klesnout? Sled trapných scének s herci, jimž není téměř rozumět. Kohák coby povinný talisman a figurkaření Oldy Navrátila hloupý film beznadějně srážejí na úplné dno... ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi 20 minut, Bendová, Révai, Kohák a další mongolové. Mrzí mě, že inteligentní Polívková už je taky na prodej............ moje hodnocení = 0 z 10. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem to po 30 minutách vzdal, protože mě to zkrátka totálně nebavilo. Celé to působilo tak nějak plastikově uměle. Od toporných hereckých výkonů, přes scénář až ke kameře. Vtípky hodně mimózní, nevtipné a za herce mi bylo trapně, protože někteří z nich jsou docela sympaťáci. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komédia ,ktorá začína ako klasický výlet na chatu sa rázom zmení na niečo tak úbohé a trápne ,že sa tomu ani Premiér od Jaromíra Soukupa nedokáže rovnať. Každú druhú sekundu mi bolo pred nos naservírovaný nejaký trápny vtip z minulého storočia,ktorý už každý počul ,alebo v tom horšom prípade nie je vtipný ,ale ešte horšie - bol ukradnutý zo série sračiek menom Kameňák. Ak ste si mysleli ,že po Kameňákovi ,Babovřeskách a Premiérovi sa v Česku už nič horšieho neukáže ,potom môžem povedať ,že Špindl je horúci kandidát na post najhoršieho filmu tohto desaťročia. A tým ,že je v kinách aj dvojka tak si myslím ,že tá to už úplne zabije. Ďalej už o sračkách písať nebudem. Tento rok som sa už nasral dosť... ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Chabý scenár bez nejakej dejovej linky, nekonvenčné pojatie, vtipy (tie vtipné) spočítané na prstoch jednej ruky.... Dá sa z takéhoto materiálu natočiť vôbec dobrý film? ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byl Špindl. A ani nakonec to nebylo dobrý. Buranská komedie bez vtipu, jejímž leitmotivem je sex na 100 způsobů a přitom se ten film prakticky obejde i bez ženského půvabu. Mám k tomu 1000 výhrad, ale ta hlavní se vztahuje k momentům, ze kterých mi je smutno. Komedií, které mi nedokážou zvednout náladu, jsem už viděl hodně. Špindl mi ale místy navodil depku (taky v tom nedrží žádný primát). Jen je to ta nejnižší kategorie. Proč ztropí budoucí milec v autobuse scénu kvůli tomu, že mu někdo zasedl místa? Nemohl se zachovat jako gentleman? Proč onanuje důchodce Navrátil v nezamčené společné sprše? Není to už moc? I pro něj- lidsky..? Mají herci nějakou pomyslnou hranici přijatelného? Mohu chovat nějaké sympatie k ženské postavě, která se nechá od někoho přefiknout jen proto, že ho měla za pracháče? Není to vtipné, není to milé, není to hezké na pohled- je to k hovnu. Jednu za to, že to není tak špatný jako Jak se moří revizoři. Patří to ale do šedých, stejně jako dvojka. Zaráží mě, že něco takového vzniklo. Znamená to, že to asi vydělalo nějaký prachy. Raději bych je sežral, než bych za tohle vydal jedinou korunu./// Měním z jedna na nula. Tohle je sajrajt. ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ani přiměřená porce vína nepomohla. Tohle už snad blbějc udělat nešlo. Samej kýč, příběh nikde, dialogy o hovnech. Škoda času, škoda klávesnice. Končím. ()

Jespi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak film o něčem, kde se někdo snaží dělat cosi. Nemastné neslané, natočené tak jakože... že máme prvotní nápad, "tři sestry si chtějí zašukat, tak jedou do Špindlu", ale víc se nám nepodařilo vymyslet, tak podle toho uděláme film a ono to nějak dopadne. Více humoru dostanu i když splachuju záchod politý domestosem. A zápletku zajímavější prožiju, když se zástavou srdce čekám, co vytáhnu párátkem ze zubu. ()

Reklama

Reklama