Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela dobrá oddechovka...Rozhodně nečekejte žádné umění, ale za odpad to rozhodně nepovažuju...Za mě 65% ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Letošní rok českým filmům bohužel nepřeje. Ani začátek zimy prokletí posledních let neprolomil a tak dostáváme průměrnou komedii, která vykrádá spoustu jiných více úspěšných filmů a sází na hvězdné obsazení. 30% ()

Joey(1) 

všechny recenze uživatele

Pohodová odpočinková komedie se sympatickými herci, o odpadu nemůže být řeč. Akorát Kohák tradičně přes závit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Navrátil onanuje ve společná koupelně……ha,ha, ha, pojďte pane, budeme se smát!“ Naprosto zbytečná podprahová reklama beroucí si to nejhorší z Účastníků zájezdu, Padesátky, Snowboarďáků a Vtipu za stovku. Bez děje, bez nápadu, bez vtipu, bez hereckých projevů, ale s králičí tlapičkou Kohákem, kterého přece pořád ještě není plno. Stále stejná Polívková. Nevím proč Gránský. Malou roličku pro někoho z Na stojáka, kdyby čirou náhodou Kohák nestačil. Neokoukané a zároveň nepřesvědčivé Krausová s Klausovou. A vůbec, co to mělo být? Komedie? Romantika? Vztahovka? Kravina? Nakonec bude asi správně to Déčko. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Já mám české filmy ráda. Představují pro mě většinou nenáročnou oddechovku a v tomto případě to tak opravdu bylo. Moc se mi líbilo herecké obsazení, až na Anničku Polívkovou jsou tam všichni takoví neokoukaní, což chválím. Oldřich Navrátil tam hraje krásnou postavu :D No ne, několikrát jsem se zasmála, zabila jsem čas a nelituji. Mně se to líbilo. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Neviem si pomoct,ale mne sa tato komedia pacila,jednoducho cechom tento zaner ide,je to taka zimna pohodovka,ktora potesila a citil som sa prijemne pri sledovani...:-) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

A tak našly se tu milé scény, Polívková je nejlepší, ostatní se jí snaží sekundovat a moc se jim to nedaří. Nepochopila jsem štěk Vašuta, ale faktem je, že ve filmu je víc věcí, které člověk nechápe. A tak ta druhá hvězda je za pár záběrů Krkonoš. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

šlo se na to dívat ... zabavilo ... neurazilo ... Polívková je prostě opravdu dobrá herečka s velkým charismem ... sem tam i jiná hezká žena na pohled ... oproti tomu Kohák to celé zkazil ... pro mě suverénně nejprotivnější, nejmíň sympatický a opravdu ne-hezký herec ... nebýt jeho dám klidně tři * ... celé mi to k .... ! ()

hrudka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší, asi. Nebo jsou horší filmy. Moc nevím, o čem to vlastně chtělo být a mám skrytý pocit, že si to trochu vypůjčovalo náměty z jiných filmů. Nechápu, co se musí stát, aby český film vypadal po výtvarné stránce, rozuměj kamerou, o něco hůř než průměrný videoklip. Ale možná jsem si na to tak zvykl, že mi to ve druhé polovině už nevadilo, nebo ne tak moc. Nejzajímavější na tom všem je, že mi v lecčems připadala nejsympatičtější postava Magdy, Anita Krausová, jež všechny nechutné vtípky odpálkovala docela trefnými poznámkami. Věřím, že se sama redaktorka Radia Wave ve své postavě našla (nebo její postava byla napsaná přímo na ni?). Paradoxně však je ve filmu někdo, kdo shazuje samotný scénář. Nevím, jestli to byl záměr. No nic, některé scény jsem nepochopil, proč tam jsou a jiné zas určitě nebyly vtipné ani ve scénáři. Říkám si, proč v těchhle typech komediích musí být postavy mužů dělající nechutné vtipy na své ženské protějšky. Co je na tom vtipného? A občas jsem si fakt říkal, jestli mají herci a herečky opravdu zapotřebí hrát v takovýchhle filmech - nebo jméno Milan Cieslar nějak funguje? ()

Ygnor odpad!

všechny recenze uživatele

Plnou parou ke dnu. Tohle není žádná komedie, jen čistokrevný kalkul. Blátotechnickosněhoslepenec mířící na "první signální", který byl pro mě ještě bohužel horší než productplacementský Revival od Nellis. ... už nejen hrající kalhotky ale jako bonus na závěr Kohákovy filcky. To Vám byla ale švanda. (Když kalhotky tak snad jedině na Svěrákově hlavě). ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Slušně obsazeno i zahráno, ale nějak nemají co hrát. Holt nejsem cílovka a tyhle "snowboarďáci pro třicítky" se moc nepovedli. Hvězda za Polívkovou a spol. a druhá za sníh, ten budeme za chvíli vidět jen ve filmu. ()

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to připomínalo další pokračování nekonečných Kameňáků, potom Snowborďáky pro dospělé. Já neoceňuji ani jedno z vyjmenovaných, takže jak to u mě asi mohlo dopadnout... jen mi přijde škoda, že se k tomu Polívková upsala. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

První polovina je v cajku, tam ne to bavilo, smál jsem se a říkal jsem si, že to bude asi překvápko. Jenže na konci to bylo zas tak nějak úplně nahovno a ještě to ztratilo vtip. ()

barabura 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo víc než například ta blbá komedie století S tebou mě baví svět. Kromě Vašuta, kterej se tam mihne naštěstí jenom chvíli, hrajou všichni fajn, vtipy nejsou vůbec blbý, celý je to takový jiný a ne jenom zrecyklovaný z filmů z hor, několikrát sem se smála nahlas a mám chuť si to někdy pustit znova, což je posledních hodně let u českýho filmu výjimka. Myslim, že je to hodně podhodnocenej film. A úplně zbytečně. Nevim, co byste chtěli. ()

Reklama

Reklama