Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

Urukhaj98 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší příklad typické české komedie, které se v současnosti točí pro masy. Je třeba vědět víc? Hrozný peklo. 0/10 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Který blbec by asi šel na filmovou novinku, která od začátku srší Odpady a motá se okolo 38%? Soudný člověk asi těžko. Ovšem u medvědů je to jinak. Jedno děvče mi řeklo, že se jí film coby komedie líbil. Tak jsem si já řekl, že si půjdu udělat svůj názor a pokud to fakt bude tak blbé, tak už se ani nenaštvu, protože jsem to mohl tušit předem. Další motivací je zimní prostředí z českých hor, které není ve filmech tak často. A pak osobní vztah ke Špindlu jako takovému, protože mám odtud z mládí zcela netradiční zážitky. A teď k filmu. Příběh – Žádný. Umělecká hodnota – Nula. Smích, zábava – Dostatečně. Všem popelářům (odpadářům): kdo řekl, že komedie má mít uměleckou hodnotu? Ze sitcomů na internetu blázníte a tady nepoznáte, že se jedná o celovečerní sitcom. Faktem je, že se vyprodané kino bavilo a u žádného letošního filmu jsem se tolikrát (blbinám) nezasmál. A na závěr: bacha na Koháka, nevíte, co má v trenkách … ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Dějově o ničem, herecky bída a Kohák ke všemu, prostředí neatraktivní (Špindl neznám, nebyla jsem, ale věřím, že daly najít hezčí místa), komických situací na čistou komedii hooodně málo. ()

vandr 

všechny recenze uživatele

Já chci dát českým filmům šanci. Vážně chci. Proč to ale vždycky musí skončit katastrofou/zklamáním? ()

LordMysti odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím co to mělo být za žánr, protože vtipný to nebylo, romantický také ne. Takže zbyl hodně trapný a nudný film plný "skryté" reklamy. Ztracených 90 minut mého života. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nojo, zase jsem si pustil jednou film z našich hájů. A protože jsem nic nečekal, nejsem ani zklamaný. Špindl postrádá jakýkoliv humor nebo alespoň vtip. Anna Polívková je krajně nesympatická ženská a jediný plus toho filmu krásná Katka Klausová, na kterou se hezky dívalo. Jinak ale ptákovina od začátku až po rádoby šťastný konec. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Až moc předvídatelné, šablonovité a hlavně nehumorné. Hezcí lidi k hezkým, pracovití ke svědomitým a volnomyšlenkáři k pohodářům. Hned jak se na scéně objeví určitý charakter, tak už předem víte s kým nakonec skončí. Je to až k nevýře, jak si naši scénáristi vylámou zuby na něčem tak jednoduchém jako je výlet na hory. Od prvních Sněženek to jsou totiž jen vykonstruované zápletky bez humoru, nápadu a uvěřitlnosti. To, že Polívková srazí sněhuláka z filmu dobrou komedii přece neudělá. Sněženky 2, Snowboardaci, Padesátka i Špindl díru do světa rozhodně neudělají.... ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem cílová skupina této komedie - třicátnice, dávám tři body. Sem tam se usmějete, sem tam je vám trochu trapno, ale celkově je to oddech komedie (i když jsou tam scény tak trochu naroubované). Prostě se musí brát s rezervou. Ale jiskření mezi mladým hudebníkem a modelkou je uvěřitelné, což je na české poměry div. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

No ty woe... tohle bylo jako co?? Kdyby to vzniklo jako jeden z prvních počinů polistopadové kinematografie s datem vzniku třeba 1990 nebo 1991, tak dejme tomu, připíšem to na vrub mladistvé nerozvážnosti nově nabyté svobody, ale v roce 2017?? Myslím, že zdejších aktuálních 37% je teda dost nadnesených a popravdě nevím za co. Tady je k zblití snad úplně všechno. Scénář, obsazení, dialogy ve stylu "na první dobrou", prostě všechno. Ze tří sester se tak trochu dalo dívat jen na na Kateřinu Klausovou, na Annu Polívkouvou se opravdu moc koukat nedá a ta třetí, co vypadala jak kolorovaná kresba Josefa Lady, Anita Krausová, tak to byl taky zážitek. K tomu Kohák, Pavlásek, Bendová, Vašut, no chybí snad už jen Kája Gott, viďte, pane prezidente, to je ale náhodička. Musím konstatovat, že tam bylo nemálo okamžiků, kdy mi bylo mírně stydno. Asi tak 75 minut. Proti tomuhle Bajkeři, Špunti na vodě či Andílek na nervy jsou filmová veledíla. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si říkal, jestli si filmaři ze mě dělají srandu, nebo tento výtvor myslí opravdu vážně. Protože jestli to druhé, tak nechápu, proč se více nezaměřili na scénář, jelikož ten je opravdu jedna velká katastrofa. Ubohé dialogy a otřesné herecké výkony jsou už tak nějak klasikou, prostě typická laciná česká komedie. Nečekala jsem od tohoto filmu nic, možná trošku odreagování a pobavení se. Ve skutečnosti je mi z toho akorát tak k pláči, jaké hrůzy jsou schopni Češi pořád točit. Odpad nedávám jen kvůli soundtracku a pěknému prostředí, jinak opravdu nemám co hodnotit. 2/10. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Jako já tušila, že to bude kravina... Ale že až tak? 🤦 Já nechápu, že to má Polívková za potřebí... ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Vtip a humor na bodu mrazu, dialogy od někoho, kdo byl bez fantazie a určitě ještě školou povinný, plus slabý děj v kombinaci s malým spratkem a dalšími, většinou nesympatickými postavami, dají těžko vzniknout dobré komedii nebo komedii vůbec. Za pár zasněžených záběrů a tušenou snahu některých zúčastněných dávám 30 %. ()

hamir0 odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit takhle špatný film chce opravdový talent. Milan Cieslar se minul povoláním. Třeba v CIA by se skvěle uživil jako profesionální mučitel válečných zajatců. ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je čistokrevná česká filmová zrůdnost...:( proč tam je Vašut, Langoš, Áda, Tydýt...když každej má pár vět???Úplně .. ale úplně zbytečný tam jsou..stejně jako celej tenhle film.. Je to křečovité od prvních minut.. snaha o použítí scének z jiných filmů nefunguje..kamera..tragická..humor nulový.. Trapnost = 100%....Viz.. Klaus...Román pro ženy..účastníci.... To je taková okatá zoufalost...že mě hanba fackuje samotného...Utrpení to přežít celé..Mám rád české filmy..ale tohle fakt ne!! Režisér by měl mít zákaz točit cokoliv dalšího..a na školách pro nové filmaře.. by měli tohle pouštět.. aby každej viděl jak se to nedělá!! Ztracená hoďka a půl života... Hnus... ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka na jedno odpoledne.Pouze místy opravdu je špatně rozumět slovům,Mírné zaváhání v mixzvuku. ()

Reklama

Reklama