Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (355)

lord-artoo odpad!

všechny recenze uživatele

Ptal jsem se svých žaček, jaký je jejich oblíbený film... Znáte ten pocit, kdy celý film čekáte, že se něco stane - něco, co ten film spraví, poskládá ty střípky marnosti dohromady a vytvoří rozetu dokonalosti, protože vy máte tušení, že to přece nemůže být tak hrozně prázdné? Ciwe to byla jízda! ()

Marfab 

všechny recenze uživatele

Úroveň českého filmu jde přímým spádem do kanálu. Pokus o vtip je pouze pokus a to ještě hodně špatný. Navíc to zavání o kopii něčeho co už tady bylo. Nedoporučuji ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem to v tv jako kulisu, ale zadíval jsem se a slušně se pobavil. Žádný trapný humor jsem nechytil a Vašut se tam šklebil jen chvilku, takže za mě lehce nad průměrem 55% ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Typická česká trapná komedie, která se akorát odehrává na horách. Suché a trapné vtipy, kterým se nikdo nesměje a pokud někdo říká že jo, lže. Tohle byla ale kravina! 1 hvězdu za Navrátila a finito. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa k jakékoliv činnosti to poslouží skvěle. Zkrátka film nevyžaduje přemýšlení a je pro odlehčení ne až tak lehkého dne. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Dop.dele, to už se u nás fakt netočí ani průměrný komedie? Scénář a příběh o ničem, slušnej vtip aby jeden pohledal, postavy otravný, hlavní postavy vymaštěný. Když to říká ta malá holka (která je celou dobu fakt na ranu), není to vtipný, ale smutný. Opravdu jen těžko hledám nějaký pozitivum. Jo a nevím, jestli jsem to dostatečně zdůraznil, ale ta malá holka je FAKT na ranu. Ještě víc než Kohák. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

30% - komentář 20ti slovy: Dialogy, vtipy, scény...typický český "průměr". Hodnotím spíš z nostalgie...lyžák na střední = sníh, lyžovačka, večer pivko a prdel na ubytku. ()

Pulper 

všechny recenze uživatele

Po 15 minutách jsme to přepli. Dlouho bez vtipu a pokud pokus o vtip, trapas na entou. Navíc začínám být alergický na postavy, které zvtárňuje Anna Polívková. ()

himor 

všechny recenze uživatele

No do hajzlu, to je ale zas chujovina! Úplná trápna zlátanina, kde sa iba jebe, vedú sa "duchaplné" dialógy a kde sú samí nesympatický herci. Poriadny prúser susedia. 15% ()

Pohodex 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl zdejší hodnocení (v té době 31 %), tak jsem uvažoval, zda koupit lístky do kina. Nakonec mě přítelkyně přesvědčila, ať tomu dáme šanci. Říkal jsem si, aspoň to pošlu do šedivého hodnocení. Ale nakonec to tak špatné nebylo. Ano, vykrádají se zde jiné filmy a celkově Špindl nepřináší nic nového, ale i tak se člověk občas zasměje. Film je prošpikován reklamou, jak to jen jde a to je trochu škoda. Kvituji nepřemrštěnou stopáž, která nemá nějaké větší ambice. 50 % ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Tak něco mezi odpadem a jednou hvězdou. Není co ocenit, tragické herecké výkony, kdy de facto není co hrát, hloupý PP (film pak vypadá jako zbytečně dlouhá reklama na zelené autobusy). Strašně nudný děj. Proč se vůbec točí takové filmy, zřejmě vycpávka mezi dvěma reklamními bloky - za tohle přeci nemůže nikdo v kině zaplatit?! ()

adakraj 

všechny recenze uživatele

Neskutečný podprůměr. Pořád se snaží natočit Sněženky nebo Snowborďáky v novém kabátě a pořád je to dokola to samé. Jasný průběh filmu, který ničím nezaskočí. Vtipnost na úrovni dětí do desíti let. Nedomyšlenost, například jizva na tváři po břitvě, která druhý den z ničeho nic zmizí a není po ní ani zmínka. Možná si to najde spokojeného diváka, ale já to nebudu. Bohužel ()

george82 

všechny recenze uživatele

Sračka na druhou. Bez děje, hudby, zápletky a hlavně bez důvodu tohle točit. Naprosto o ničem. Snad jen pokud to byla reklama na nudu, tak potom dávám tu jednu hvězdu. Jinak je to odpad. ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Přehlídka účinkujících z Tvojí tváře ve filmu, který absolutně nemá žádný příběh. Pubertální komedie pro stižené krizí třetího věku by nakonec měla pohladit po duši. Tady jsem jen škrábal na hlavě. ()

dalibor.durcak 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné, na to, že se jedná o český film :) Na večerní odreagování, když se ti nechce příliš přemýšlet, je to v pořádku. A Polívková hraje dobře. Ale kdo je Kateřina Klausová? Velmi roztomilé stvoření, na které se příjemně kouká. A na opačné pozici pak stojí Oldřich Navrátil, ten je opravdu nepříjemný až odporný, na pár facek zralý. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná hovadina na trhu český kinematografie, která se snaží vytěžit ze svých úspěšných předchůdců a svým motivem si přitáhnout diváka. U zábavných scén jsem se moc nepobavil, v romantických není ani špetka romance, hudba tu pro změnu chybí úplně. Vašut je asi dost v prdeli, když bere takovýhle štěky, Polívková se začíná taky tatit čím dál víc tím, že vleze do každý hovadiny a Kohák s Pavláskem můžou bejt naopak rádi, že se s jejich "hereckýma" schopnostma vůbec někde můžou trapně blejsknout. Největší zásluhu na výsledku má ale samozřejmě Cieslar, kterej by si měl uvědomit, že člověk by měl dělat nejenom to, co ho baví, ale hlavně to, co umí, obzvlášť když pak výsledky jeho diletantismu vidí stovky tisíc lidí. Dvě hvězdy dávám za hezký pokoukání na Káču Klausovou, za asi tři úsměvný momenty, za to, že si film udržel i přez všechny ty negativa mojí pozornost a za to, že i když se mi nelibil, nemůžu říct, ze by mě vyloženě sral. 30%. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Sauer shlédl všechny české komedie za posledních 15 let a tak nějak je splácal dohromady, Ciesler to zabalil do sterilní potravinářské folie, která rozhodně k smíchu není. Tech "populárních" tváří je tam na můj vkus až moc, i když tam mají jen štěky. Ale i tak. Zdejších 38% tentokrát odpovídá. ()

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? Proč jsem si raději po sté nepustila Harryho Pottera? Toto vážně někdo považuje za film? Příběh žádný, postavy... No ehm... Miss sympatie by holky nevyhrály. Vlastně žádnou Miss by nevyhrály... Až na tu nejmladší. Vy všichni, co jste tomu dali 2 hvězdy a více, máte mě na svědomí. ()

Reklama

Reklama