Reklama

Reklama

Wonder Woman 1984

  • USA Wonder Woman 1984 (více)
Trailer 4
USA, 2020, 151 min (Alternativní 145 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala (seriál Hra o trůny) a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig (Marťan). (Vertical Entertainment)

Recenze (810)

POMO 

všechny recenze uživatele

Oni to scenáristi s motivem dvousečnosti “splnění jakéhokoliv přání” mysleli dobře. Šlo na něm vystavět myšlenkově hutný příběh. Nevadilo mi ani čekat 80 minut na první akční scénu po té úvodní. Když je se na co koukat a je to hezky hollywoodsky zpracované (čehož jsme v roce 2020 mělo poskromnu), rád si počkám. Jenomže jako poměrně dlouhý celek je WW84 dramaturgicky roztěkaná, někdy zbytečně pomalá a jindy příliš rychlá, a hlavně ve zpracování onoho námětu až sebeparodicky naivní. Třetí - hodně guilty pleasure hvězdu - dávám jenom pro moji slabost ke Gal Gadot, kterou mám jako Wonder Woman ještě raději než nejoblíbenějšího Avengera. A za Zimmera, který je zde na (dalším) vrcholu. Úžas a nádhera, jedu ho teď každý den a některé tracky 2-3 krát za sebou. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dyslektický Cigán tímto klesl ještě hlouběji ke dnu žumpy Debilních Cypovin a uplácal zatím snad nejstrašlivější a nejnudnější povrchní, megapatetickou homokládovinu ze všech dosavadních adaptací retardovaných omalovánek pro postižence poruchou čtení. Prkenná šišohlavá Židozonka tentokrát devadesát procent hrací doby bojuje výhradně s červenoknihovním poševním šlemem otylých čtenářek Rosamunde Pilcher, aby ve zbývajících deseti tupě usvištěla k naprostému správňactví hormonálně destabilizovanou předpřechodovou trapkomilfku, uboze přiblblého homodžina s odulým obličejem a lacině pomentorovala všechny ty děti s mozkovou obrnou a dospělé po mrtvici. Patricie by zoufale potřebovala k narozeninám vibrátor. Nebo nějakého zapřisáhlého šovinistu se zálibou ve fistingu. Popřípadě by účel splnil i doživotní soudní zákaz přiblížit se k jakémukoliv filmovému studiu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší komiksárna z obou stájí, DC i Marvelu. Předchozí díl byl moc fajn, ale tohle …. tohle je snad ještě větší vopruz než ten prťavý zelený Alzák, Babiš, komunisti a písničky Marka Ztraceného :o) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní film, který jakoby nedokáže udržet myšlenku, přestože jde evidentně za konkrétním cílem. Začne to jako nějaké rozverné dobrodružství z osmdesátek (souboj Amazonek), aby se poté otočila nálada o 180° a na scénu nastoupila friendly neighborhood Wonder Woman. Více to v úvodní akci připomíná svou nadsázkou parodujícího Posledního akčního hrdinu než upřímně naivní staré komiksové sešity. No a pak Jenkins znovu změní náladu, opustí veškerá žánrová pozlátka a začne budovat drama o třech proměnných. Jakkoli motivace klíčových hráčů nejsou hloupé, nedaří se jít pod povrch, ani dostatečně tlačit na pilu. Ostatně, i něco tak silného jako motiv člověka, jemuž "vezmou" tělo a tím ho de facto připraví o život, se vůbec neřeší. Finále je pak nejspornější moment. Cení se snaha o to vyhnout se dalšímu digitálnímu bordelu, ale nejsem si jistý, jestli mě Diane svým dialogem opravdu přesvědčila. Wonder Woman 1984 určitě není nejhorší komiksová adaptace, jaká kdy vznikla. Jde ale o dost nesourodý patvar, který má dobré jednotlivosti, ale nefunkční celky. Gal Gadot každopádně zůstává uhrančivou divou filmového světa. A je otázkou, jestli by bez ní nebylo hodnocení mnohem kritičtější. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

S Patty Jenkins kamarád opravdu nebudu. Mělo to sice pár akčních scén, kterým nechyběl nápad a Hans Zimmer jim dodal výbornou kompozici, jenže to je po hříchu všechno. Připadal jsem si jak na seanci uvědomělé aktivistky, nikoho nezabít vole, ženy forever, apel na lidstvo snad ve všech oblastech, ach bože, spláchnout do hajzlu a zhasnout. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Presne v súlade s názvom je to natočené v duchu komiksových filmov a seriálov z 80. rokov, takže to má šialene stupídnu zápletku s akousi živou verziou Arabelinho prsteňa, bla-bla dialógy, zmätených predstaviteľov (Chris Pine výborne hrá herca, ktorého medzi dvoma dávkami heroínu vytiahli zo šatne a on ani netuší, v akom filme práve hrá), zúfalých zloduchov a veľmi zle natočené akčné scény s lacnými trikmi. Tie našťastie tvoria len asi 10% obludnej stopáže, zvyšok sú pokusy o romantiku, nechcene smiešne drámy a dojáky, alebo iba nudná vata. Do toho Zimmer hučí s akousi techno verziou Morriconeho Misie, otravnou ako všetky jeho kompozície z posledných rokov. Chcem veriť, že je to všetko zámer. Návrat ku komiksovým výplachom z dôb pred prvými X-Men, keď kinám vládli Batman a Robin. Lebo keď sa na to dívam touto optikou, tak sú niektoré scény svojou nemotornosťou a mimóznosťou celkom milé. Ale ak to takto nezamýšľali, tak je to najhorší DC film vôbec, vedľa ktorého sú aj BvS a Liga absolútne pecky. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Tam, kde první díl sympaticky kombinoval válečnou romanci s pompézním komiksem, se druhý díl rozhodl ve funky atmošce rozehrát šarádu, která se rozpadá už v samotných základech (nedává to příliš smysl). Všemu podráží nohy lenivě sepsaný scénář, do očí bijící nesmysly a tragicky natočené akce, která patří zdaleka k tomu nejhoršímu, co nám komiksové blockbustery nabídli. Taková gumovost, nereálnost a digihnus by snad neprošel i v titulním roce 84 - děs běs. Nad vodou to opět drží ústřední dynamika dvou protagonistů (tentokrát spíše neselhávající Pine) a pár slušných nápadů spojené s danou dobou a komiksovým setupem. Jedničku fakt miluju. Dvojka je bohužel slušné zklamání. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když má komiksové dobrodrůžo v nadpisu rok 1984, tak, v kontextu s dnešní dobou, očekávám přeci jenom nějakou stylovou dobovku s hudbou z té doby a pěknou osmdesátkovou atmosférou. Tady nepřišlo ani jedno, naopak tu tvůrci připravili klasickou komiksovou, mega barevnou a mega digitální, záležitost. Navíc s jedním obrovským problémem. Na to, jaké blbosti komiksovky umí být a přesto nás dokážou bavit, musím konstatovat, že tenhle film je fakt kardinální blbost. Vrcholem všeho je závěrečný pumping proslov slovutné Amazonky, která působí, jak kdyby mluvila k celému národu a přitom si tam mluví jenom sama pro sebe. Navíc mě docela vytočilo, jak tu v jedné scéně hrál legendární motiv skladatele Johna Murphyho k filmu Sunshine. To bylo nezbytné? Šílená recyklace, pod kterou je navíc podepsaný Hans Zimmer? To se teda nepovedlo. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Kdybych už nikdy v životě neviděl žádný film od Patty Jenkins,vůbec by mi to nevadilo. Ne že bych se na její Wonder Woman 1984 nějak extra těšil nebo se řadil k velkým fandům jedničky, ale ty dvě a půl hodiny s Gal Gadot mi ubíhaly stejně rychle jako třeba třicetiletá válka. A jsem přesvědčený, že za to může režisérka, která prostě blockbustery a akční filmy nezvládá. WW1984 má extrémně přepálenou stopáž a bohužel většinu z ní tvoří naprosto bezvýznamná vata. Zasazení do osmdesátých let mi moc nedávalo smysl a film by se mohl odehrávat téměř kdykoliv před Batman vs. Superman. Prakticky nic se tu neděje a když už dojde na akci, je přinejlepším průměrná. Jediné světlejší momenty jsou romantické scény, ve kterých se film může opřít o Chrise Pinea. Největší problémale vidím v tom, že Jenkins chtěla očividně natočit něco, co by připomínalo prvního a druhého Supermana. Tedy naivní komiksovku s jednoduchou zápletkou, snadno rozlišitelným dobrem a zlem a spoustou naděje a optimismu. Nic proti tomu. Jenomže výsledek připomíná spíš Supermana 3 a 4, což fakt nejsou dobré filmy. Celkově Wonder Woman 1984 nepůsobí jako velkofilm z roku 2020, ale jako něco, co vzniklo dva roky před prvním Iron Manem, kdy v Hollywoodu pořád ještě nikdo moc nevěděl, jak zacházet s komiksovými hrdiny a hrdinkami a celý superhrdinský žánr se ještě hledal. A ne, nemyslím to jako pochvalu za oldschool přístup. Jenkins jednoduše natočila ne starosvětský film, ale film, který působí extrémně staře. Krom hezkých kostýmů a výpravy vlastně moc nevím, co na něm chválit a proč bych ho měl komukoliv doporučit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $46,801,036Tržby Celosvetovo $169,601,036▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $22,978,428║ Tržby za predaj DVD v USA $16,182,834║ Tak ani druhý pokus o super "modelku" hrdinku moc slávne nevyšiel. Nechcem sa opakovať ale Gal Gadot je pekná a tam všetko začína a končí. Nejaká ta potrebná charizma pre danú postavu okolo nej ani len neišla o hereckom prejave nehovoriac, nestačí sa len priblblo usmievať, či ako že občas tváriť naštvane. Bohužiaľ ale celé to padá na nej, až potom prehrávajú vo svojich laxne vytvorených postavách Chris Pine a Pedro Pascal. Fakt nie moc zaujímavé postavy, rovnako tak chémia medzi nimi. V konečnom výsledku asi najviac obstojí Kristen Wiig. Rádoby režisérka Patty Jenkins teda asi za ohromné peniaze navodila takmer atmosféru 80.rokov ale potenciál ostal niekde v lufte. Úplne minimum dobrých, trefných, či jemne zábavných scén, je možné že v tomto ohľade viac ponúkne aj Supergirl (1984). Samotná kostra príbehu ani nie je až tak zlá. A aj keď si ako tak človek zvykne na navodený príbeh v konečnom výsledku ostáva len pachuť, lebo príde to celé nedopečené, odbité. Ako aj nejaké tá logika u niektorých scén. Najviac ma dostalo ako rýchlo sa naučil Pine ovládať stíhačku, postláčal pár tlačítiek, páčok a už to išlo. Pozitíva sa tu veru moc hľadať nedejú, neohúri moc ani akčná ani triková stránka. Malé plus je len hudba Hansa Zimmer, ktorá je moc pompézna na to že sa tam dokopy nič zvláštne nedeje. Patty Jenkins stvorila asi najdrahšie komiksové béčko všetkých čias. A Warneri klesajú a klesajú na dno. /45%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to je tak špatné, ale opravdu je. Celý film působí jako bizardní televizní kopie. Můj osobní dojem je takový, že to Patty Jenkins vzala příliš do vlastních rukou (i z pohledu scénáře, já tu prostě cítím "ženskou" ruku) a hodně momentů je jako vytržených z úplně jiného žánru. Tohle je totiž Hallmark uvádí:Amazonka v osmdesátkách. Hlavní záporák i jeho motivace a celá zápletka nedává smysl a dovoluje kupit ujeté obrazy a ubírat na schopnostech WW. Pokud něco nezklamalo, tak za mě Chris Pine, s jeho chlapeckou komediálností, a Kristen Wiig, která v postavě i na minimu prostoru roste. Škoda, že na závěrečný souboj nezbyly peníze (v noci, tragické triky...) a proslov WW působí jak z červené knihovny (a navíc nesmyslně, vzhledem k tomu, že stačilo jedno odvolání přání konkrétní postavy;-)). Tohle si první a zvládnutý díl WW rozhodně nezasloužil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ODVOLÁVÁM SVÉ PŘÁNÍ...“ /// Stejně… až někdo jednou dokáže napsat celej film jen ze světa Amazonek… ten film totiž nejvíc baví právě tam. Čili jenom chvíli. A přitom ten artefakt! Indiana Jones by zbledl závistí! Takže pohádka. Se vším všudy – zápletkou, chováním postav, filmařinou. A hroznej kýč! Často až neuvěřitelně barevnej (zvlášť na DC Comics…). Což o to… nebo jinak řečeno – proč né? Všechno by se to dalo u komiksu zkousnout…ale ta akce…! Je sice akční, ale debilně osmdesátková. Nevím, jestli to byl účel, ale jestli jo, tak teda u mě to nevyšlo. A tím jak je to přeplácaný… je to až nudný. Hold WW84 je slaboučká koronavirová záplata. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dokážu splnit každý přání. 2.) Všichni kolem si přejou píčoviny a já nevím, co s tím mám dělat. /// Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší dle tragických recenzí, ale není to až tak špatné. Nejlepší je hned úvod, kde je olympijský turnaj Amazonek a ten byl úchvatný, potom se děj výrazně zpomalí a na komiksovku je zde překvapivě málo akce a ikdyž na ní dojde, tak příliš za moc nestojí. Bavil mě však nápad s plněním přání, díky kterému jsem se nenudil a Pedro Pascal snad poprvé hereckým projevem nezaujme. Vidět film v kině, tak zklamaný odcházím, ale doma mi to na průměr v pohodě vyšlo. Příběh***, Akce***, Humor**, Násilí>Ne, Zábavnost***, Hudba*****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5.5/10. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pokus o zopakování totožného postupu v jiné retro době dopadl polovičatě. Ať už se hlavní scénárista prvního dílu Allan Heinberg dobrovolně odklidil k seriálům nebo se nepohodl s dalšími tvůrci, u pokračování už jeho jméno nefiguruje a je to znát. Ingredience jsou totiž stejné, ale jakási středová nit, která z dobrodružné pohádky udělala legendární podívanou, tentokrát chybí - a nebo je zašmodrchaná. Nebudu lhát, vážím si staromilské první poloviny, která se chová tu jako Superman od Richarda Donnera, tu jako fantasy béčka téže doby (myšleno v dobrém). Ani tentokrát se zbytečně nestaví propojené vesmíry, jen se jde po cestě komiksů tím směrem, kterým mířily před desítkami let v papírové i celuloidové podobě. A většinu času funguje i v navázání na válečné hrátky, protože jestli má někdo chemii téměř atomovou, jsou to Gal Gadot a Chris Pine. Jak se člověk přenese přes to, že se někdo objevuje v cizím těle a jak je s oním tělem poté nakládáno, zůstane sladkobolná, rozpačitá, ale přesto opravdová a uvěřitelná romantika, kde věřím každému slovu a při libovolně plačtivém prohlášení typu "Už nikdy nebudu milovat," ukápla nejedna slza i mně. Tím ale končí největší pozitiva a se zbytkem si nevím rady. Nemám problém s náturou a směřováním dalších postav, protože i to spadá do obrázkové tradice, ale nevím, proč je Pedro Pascal silou tlačený do módu Rock Me Amadeus a proč je ho v ději asi tak o třicet minut více, než by bývalo stačilo na bohaté prokreslení jeho motivace. Stejně tak časté "vychovávání" diváka je do očí bijící a morálních pouček na téma gender nebo consent mohlo být méně nejen kvůli tomu, že sem žánrově nepasují, ale protože jsou téměř polopaticky servírovány přímo do kamery. A konečně to nejtrestuhodnější. Finální souboj a co z něj vzejde je nejslabší částí filmu, která jak kdyby byla přítomna jen kvůli nutnosti se jakkoli se zápletkou rozloučit. Akce je banální a kvůli šeru neviditelná, závěrečná morální lekce nelogická, kostýmy a masky vůbec nefungují a hlavně se v tu chvíli jde k půl třetí hodině stopáže a jakkoli jsem se u filmu bavil, tohle rozhodnutí nic nestříhat nechápu ani trochu. Patty Jenkins podlehla velikášskému syndromu a Wonder Woman hlavně proto musela na završení trilogie zapomenout. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som svojho času dal jednotke 4*, trocha ma to štvalo a pýtal som sa sám seba, či som to neprehnal. Po dvojke sa už nepýtam. Po dvojke je jasné, že jednotka bola fakt dobrá komiksovka. Čo sa o dvojke povedať skutočne nedá. Ak by som mal hodnotiť čisto scenár, bolo by to max. za 2*. Čosi tak jednoduché a pritom chaotické a strašne komplikované som už dlho nevidel. Gal Gadot miestami pôvabná, niekedy neviditeľná, často žiaľ príšerná. Temer ako vyložená neherečka. Samozrejme to vôbec nič neznamená, ak má slabý herec dobrého režiséra, stane sa zázrak, viete si napr. v Terminátorovi 2 namiesto Arnolda predstaviť Al Pacina? Chris Pine mi prišiel preceňovaný už v jednotke. Tu je ešte horší. V jednotke ma bavila akcia; minimálne tá v zákopoch a v dedine bola super. V dvojke je akcie minimum, prvá akčná scéna (ak necháme bokom povinné intro + krátku scénu z obchodného centra) sa rozbehne až v polovici (!) a ani potom to nie je zázrak. Napriek tomu sa režisérke nejakým zázrakom podarilo vytvoriť pár fajn mrazivých, akoby až ikonických momentov. Cheetah... no neviem, poďme ďalej. Alebo radšej nie, to by sme sa totiž museli pristaviť pri Pedrovi Pascalovi a to je chlapík, ktorý ma absolútne dostal v prvej sérii Narcos... a odvtedy mi prináša jeden bolehlav za druhým (fakt som miestami až neveril, aký zlý tu je). Ešte som zabudol dodať, že z toho, že sa dej odohráva v 80. rokoch, absolútne nič nevyplýva a v 98% filmu si to nebudete vôbec uvedomovať (dokonca ani zo soundtracku). Rovnako tak tvorcovia nevyužili možnosť „prianí“; mohlo to byť geniálne a vynaliezavé, ale vlastne to nie je nijako využité (ak nerátame pár detailov vo finále). Napriek tomu, že len kritizujem, ono to vlastne nie je nejaká katastrofa, len sa proste potvrdilo, že jednotka bola naozaj dosť vydareným filmom... no a dvojka nie je. Napriek divnému scenáru, nedostatku akcie a mimóznemu kastingu sa však (svojím spôsobom) budete baviť. V potitulkovej scéne sa objavuje pôvodná (seriálová) Wonder Woman zo 70. rokov. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, v komiksu se da splacat kde co, ale co je moc, to je moc. Zacatek je docela fajn, solidni uvodni akci vystrida skoro az komedie z osmdesatek, ale to tvurcum vydrzi jen chvili a pak to na dlouhy minuty uvazne na mrtvym bode, kdy se nic nedeje, pricemz postavy fakt nejsou natolik zajimavy nebo hrany tak dobrejma hercema, aby to utahli. Scenar je neskutecna spatlanina vsemoznejch ne uplne spatnejch napadu, ktery jsou ale absolutne nedotazeny a ve vetsine pripadu je to tezce dementni, logiku tady fakt nehledejte. Ono celkove celej pribeh s kamenem prani je uz fakt hodne za vlasy pritazenej. K tomu tu mame dva zaporaky nezaporaky, kdy sice ocenuju, ze to neni zase klasickej souboj, ale tezce prehravajici Pascal tu je prakticky nadbytecnej a zombie Catwoman Wiig se dostane k jedny akci. K tomu tu mame jeste opousteni osmdesatkovejch kulis, jak se to zrovna hodi a haldu sympatickejch hercu, ktery resi furt dokola to samy a nemaj moc co hrat. Jenkins je sice schopna reziserka a vizual nebo akce nevypadaj marne, ale scenar ji tak tezce podkopava nohy, ze je z toho jen silene protahovana blbina s silenou stopazi. Slabsi 3*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skoro až donnerovsky natočená komiksárna, kterou táhnou především Gadot s Pinem, a sráží tradičně špatní záporáci a někdy až zbytečně laskavé kecy postav. Atmosféra osmdesátek je fajn, stejně tak odkazy na původní komiksy, chybí tomu ale lehkost a nějaká výraznější scéna jako byly zákopy v jedničce. 6/10 P. S. nejlepší scény jsou ty, ve kterých hraje hudba z Man of Steel a BvS ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jednotlivosti jsou lepší než celek, což je opak toho, o co se filmaři většinou pokouší. Platilo to z velké části i o jedničce, ale té se jaksi podařilo z toho vybruslit líp - tady působí návaznost všeho od scén až po motivy hodně divoce a náhodně, jako by z toho už tak dlouhého filmu bylo hodně materiálu vystříháno. Sice si cením toho, že ten film vypadá jinak, než komiksové filmy většinou vypadají (pokud něco k životu nepotřebuju, tak miliontou variaci na Marvelovku), stejně jako si cením těch pokusů prozkoumat nějaké ne úplně tradiční motivy - snaží se to opravdu o něčem nepovrchním a smysluplném být. Je skvělé, jak ten film přijal pozitivitu a naivní hrdinskost scény ze země nikoho z jedničky a závěrečná katarze je dost uspokojivá. Ale i tak... bylo by potřeba víc myslet na to, aby to uspokojivěji drželo pohromadě. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tentokrát má podpatky ještě vyšší než v minulém kostýmu. (Ne, kecám, podívala jsem na boty z prvního filmu a jsou stejně stupidní.) Jinak jsem aktuálně od Patty Jenkins viděla tři filmy a všem třem jsem dala odpad, takže si začínám říkat, že možná úplně nemám ráda styl Patty Jenkins. A co mě rozčílilo úplně ultimátně, že mají k dispozici Hanse Zimmera a stejně si pro nejzásadnější momenty půjčují Adagio in D Minor (alias The Surface of the Sun) od Johna Murphyho. Ať si vymyslí vlastní hudbu a nechají moje nejoblíbenější existenciální zombie sci-fi a jeho vesmírně nádherný soundtrack na pokoji. ()

Související novinky

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Mortal Kombatu se daří. Bude dvojka?

Mortal Kombatu se daří. Bude dvojka?

28.04.2021

Analytici si opět hráli s diváckými přehledy a statistikami a nově tak víme, jak se na streamovací službě studia Warner Bros. dařilo herní novince Mortal Kombat. A šéfové z HBO Max si nejspíš mnou… (více)

Godzilla vs. Kong je králem box office

Godzilla vs. Kong je králem box office

04.04.2021

Kina se alespoň v zámoří a taky v Číně pomalu ale jistě vrací zpátky k životu. Už nějakou dobu tak bylo jasné, že první větší film, který se v kinech bude promítat, pravděpodobně nasytí poptávku a… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama