Reklama

Reklama

They

(amatérský film)
Krátkometrážní / Mysteriózní / Thriller / Horor
Slovensko, 2016, 18 min

Obsahy(1)

Krátkometrážna experimentálna snímka pojednávajúca o časových nezrovnalostiach spôsobených stretnutím s mimozemšťanmi. (Filip.Tomask)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si chlapci nevybrali jiné téma. Mimozemšťani jsou absolutně mimo můj zájem – nesnáším tohle téma a jsem na něho nejen ve filmech extrémně alergický. Na to že byli v době natáčení ještě nezletilí, ta kamera ani střih nebyli vyloženě marnou záležitostí, to bych jim zase ublížil. Horší už to bylo s (ne)hereckým výkonem, potažmo zajímavostí samotného příběhu. Popravdě s tím co nám nabídli, bych to minimálně o polovinu zkrátil, protože zbytek byl jen nudná „vata“. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na to, jak málo se tam stalo, je ta stopáž hodně přehnaná a kdyby to bylo o polovinu kratší, nezměnilo by to vůbec nic. A ne, silnou atmosféru vatou člověk jen tak nevytvoří. Sice se mi (na amatérský film) celkem líbila kamera a relativně vhodný výběr lokací, ale tu filmařskou stránku zase dost kazí pokažený zvuk, kdy hudba nahlas řve a dialogy jsou sotva slyšet. Samotné téma by mě zaujalo, kdyby se pořádně promyslelo, v tomhle podání je to tak na 7 minut a možná ani to ne. Ale jestli to autor natočil ve čtrnácti, tak se ze svých chyb stále může poučit a na jeho další film jsem celkem zvědavý, i když mě They nenadchlo ani v rámci amatérských filmů. 2* ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel.¬         Amatérské neumětelství hrubé ráže, schovávající se za rádoby tajemno, mystično a strašidelno. Nic z toho ovšem pravda není, a divák je tak vystaven osmnáct minut trvajícímu útoku, během kterého se může dohadovati, oč tu kráčí. Marně však, přemarně bude se namáhati — Tomaško s kámošem kráčí prostě po ničem, intelektuální zhůvěřilost je proti tomuto ničemu ještě dobrým dílem. Takto rozpracovanou problematiku létajících talířů bych ještě byl ochoten odpustiti u prvňáčků, pěti- či šestiletých dětí, výše už nikoli.¬                 Celý tento "počin" ukazuje na to, jak je dnešní mládež obecně valnou měrou zdegenerovaná oproti starším ročníkům; a to je jev, který se posunuje čím dál tím k horšímu. Nesoudnost, nepatrné nároky, mysleti si, že stačí vlastně málo, abych udělal věc, která za něco bude státi — to jsou přívlastky nových generací, vychovávaných Youtubemi, Facebooky a podobnými plytkostmi. ()

Reklama

Reklama