Reklama

Reklama

Krčmov • Feldkretschen

(amatérský film)
Krátkometrážní / Dokumentární / Historický
Česko, 2017, 17 min

Obsahy(1)

Už od 17. století se nedaleko Adršpašsko-teplických skal nacházela malá skupinka domů. Této skupince domů dali místní název Krčmov, německy Feldkretschen. Obec nebyla ničím výjimečně zvláštní. Byla to jako každá jiná sudetská vesnice ležící v oblasti Adršpašska, ale až do doby, kdy byla téměř celá srovnána se zemí. (rybicka11)

Recenze (2)

rybicka11

všechny recenze uživatele

Odkaz na film: https://youtu.be/fUjO8eno7KU ║ Ocenění: Zlaté Slunce Dvůr Králové (2017) - 1.cena Zlaté Slunce Dvůr Králové (2017) - Cena Českého rozhlasu Hradec Králové Náchodská Prima sezóna (2017) - PRIMA cena Náchodská Prima sezóna (2017) - CENA VčVSAFV Celostátní soutěž NFT ČR Zlaté Slunce (2017) - Zlatá medaile Rychnovská osmička (2017) - Cena Impuls Hradec Králové Vysokovský kohout (2017) - Hlavní cenaJuniorfilm - Memoriál Jiřího Beneše (2018) - Cena města Dvůr Králové n. L. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

JEDEN Z MÁLA AMATÉRSKÝCH DOKUMENTŮ, KTERÝ MÁ ZAČÁTEK A KONEC Poutavé zpracování příběhu o zapomenuté obci v pohraničí. Získá si to pozornost a možná nad tím i časem trochu přemýšlíte. Samotný konec je geniální! ()

Reklama

Reklama