Reklama

Reklama

San sheng san shi shi li tao hua

  • Čína 三生三世十里桃花
Trailer 1

Obsahy(1)

Před 300 lety byla Bai Qian lstí donucena skočit z terasy Zhu Xian, zatímco Ye Hua mohl pouze sledovat, jak padá do záhuby. Po 300 letech se znovu neočekávaně potkávají v paláci Draka východního moře. V novém světě a životě, po tom co přetrpěla zradu a smrt, si Bai Qian na nic nevzpomíná a nic k němu necítí. Dokáží si k sobě opět najít cestu i přes jejich tragickou minulost? (janovrom)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem pochopil dobře, tak tohle není sestřih seriálu Eternal Love, ale filmová adaptace knihy, kterou adaptuje i seriál. A Film i seriál jsou navíc ze stejného roku. Film je vizuálně velmi povedený, ale na seriál se těším ještě víc. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem již viděl drama, tak se samozřejmě nelze ubránit srovnávání. Navíc zkrátili 58 dílů do hodiny a půl, tak pokud by něco bylo nesrozumitelné, tak mi to bude dávat smysl. Ale teď rovnou k hodnocení. Líbila se mi práce režisérů. Poslední dobou vidím pouze jednosměrné příběhy, které navíc dávají spoustu vodítek, ze kterých lze vyvodit, jak se to bude dál odehrávat. Tady to pojali formou vzpomínek a vyprávění, což se výborně promítlo na ději: hodí vás do příběhu, kdy hned na začátku víte, že se něco seriózně pokazilo a postupně se vám poskytuje celistvý obraz. Snažili se do krátkého filmu nacpat, co nejvíce informací, tak by se dalo čekat, že něco skončí nevysvětleně nebo nebude navazovat. Nestalo se tak (nebo jsem si toho alespoň nevšiml). Ale zkrácení mělo za následek, že jaksi chybí ta romantická část, což je u romantického filmu tak trochu problém. Rozuzlení bylo taky dosti krkolomné a nijak vážně na mě nezapůsobilo. Hudba také nic extra. Porovnám-li Liu Crystal a Yang Mi v roli Bai Qian, tak Yang Mi je jednoznačný vítěz. Kostýmy byly taktéž mírně ulítlé, překombinovné. Uběhlo to rychle, dobře se na to koukalo, ale nezanechalo to žádný dojem. Prostě 65-70%. Trochu lepší průměr za režii. ()

Galerie (92)

Reklama

Reklama