Reklama

Reklama

Mnoho let poté, co války v Galaxii vyvolaly katastrofické události po celém světě i kolaps Měsíce, se lidstvo snaží přežít. Má jen jedinou modlu k uctívání - Cosmoball, fascinující hru, v níž se mezi sebou utkávají lidé s mimozemšťany na obrovské mimozemské lodi plující po obloze. Mladík s neskutečnou silou neznámé povahy se připojí k týmu horkokrevných superhrdinů výměnou za lék na smrtelnou nemoc své matky. Čtyři ze Země budou nejen bojovat za obranu cti své domovské planety ve velkolepé hře, ale také čelit hrozbě, kterou představuje Galaxie, aby mohli vzít svůj osud do vlastních rukou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Na to jak blbý je to námět, tak to není zas tak špatný film, a těch digitálních efektů co tam je. Kdyby si tam nemuseli rusové nacpat něco ze své národní hrdosti, tak je to takové lepší Béčko s hodně dobrou kvalitou efektů, tím nechci říci, že vypadají realisticky, spíš je to taková přiznaná digitálnost ala Spi kids. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný ruský pokus a detskejšiu ale viac sci-fi verziu Hunger Games? Neviem, k čomu inému to prirovnať, lebo to bola miešanina z xy žánrov a žiadny super, len priemer, ale na počudovanie, dalo sa to zniesť. Ruské sci-fi mám rád a toto je síce z ich druhého kvalitatívneho konca, ale napriek tomu to na sledovanie s osemročnou dcérkou bolo celkom fajn. Niektoré CGI slabučké, iné perfektné. Ruské mená samozrejme ako päsť na oko, ale tak to sa u nich dá čakať. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Za vizuál 10% jinak odpad. Hlavní hrdina vypadá jako blb, chová se jako blb a mluví jako blb, takže to sovětský - nově ruský - hrdina v Moskvě - a herec je z Ukrajiny..ale to bylo před válkou. Jinak kopírovaný Venon, Paul a našel bych toho více. Na rusáky je to ale dobrá práce--- kde mají čecháčci něco podobného? ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

celkom v pohode..grafika fajn..ale hodnotenie zráža miestami dosť omedzene pôsobiaci scenár..v dialogoch ..a HLAVNE tomu .urewsky podráža nohy hlavný "hrdina" to akého dementa tam vybrali..ruky dolámať tomu čo robil kasting..ostatný herci v poho..dievky ako normálne- krása..ale ten .etard bez štipky hereckého talentu a charizmy...zakopať zahrabať,nikdy už nepustiť von..celý film som mal chuť ho zastreliť..bez srandy! ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu jsme si říkal, že to bude zase strašná slátanina. Opak je ale pravdou . Film je skvěle zpracovaný s výborně navrženými postavami Vizuál super a příběh má i nějakou malou hloubku. Co ale film strašně sráží jsou úplné hlouposti v ději. Hlavní hrdinové se znají ani ne den a už se k sobě chovají, jako nejlepší kamarádi. Vše vyřeší nějaká nová náhodně objevená schopnost. Taková ta jednoduchost a naivita v ději mi vadila. Ale i tak se jedná o film u kterého jsem se bavil. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama