Reklama

Reklama

VOD (1)

Pro mladou autistickou dívku Wendy je svět komplikovaným místem k žití. Wendy by ráda opustila chráněné bydlení a je si jistá, že stačí prokázat schopnost normálně fungovat, aby mohla opět žít s rodinou své starší sestry. Jako velká fanynka seriálu Star Trek se rozhodne, že tím ideálním důkazem je účast v soutěži o nejlepší fanouškovský scénář. Je tady ale jeden problém. Pokud Wendy neodevzdá svůj pětisetstránkový výtvor o panu Spockovi osobně, zmešká uzávěrku. Wendy proto uteče z chráněného bydlení a vydává se na cestu, která pro autistickou dívku znamená mnoho překážek. Nic ji ale nedokáže zastavit! (Magic Box)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu soutěž scénářů organizuje Paramout Studios, ale všechny práva na seriály Star Trek patří televizi CBS. Původně to byl sice Paramout, který vlastnil a produkoval seriály a filmy Star Trek, ale zůstaly jim jen filmová práva. (tessincolor)
  • Skály, které jsou v pozadí fantasy představ Wendy (Dakota Fanning), jsou Vasquez Rocks, které se nacházejí v Agua Dulce, California. Toto místo bylo populární filmová lokace Star Trek filmů a seriálu, nejvýznamněji v epizodě Aréna z roku 1967. (tessincolor)

Reklama

Reklama