Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sice tam bylo pár momentů, které si tvůrci něčeho takového mohli odpustit (když mám nepřátele na mušce a k ničemu je nepotřebuji, tak je prostě zastřelím), ale pořád ještě to je perfektně udělané, vtipné a ani ta stopáž vůbec nepřekáží, protože především díky choreografii a kameře v bojových scénách je to velká paráda. 90% ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Až tak moc se to snaží překovat první díl, že to, co má být vtipem už je prostě přehnaný. Nicméně až na několik takovýchto míst jsem se bavil dobře a dnes mi to spravilo náladu. Přišla mi škoda některých postav, tvůrci je nemuseli nutně zabíjet. Ale to je můj názor. Velmi mě překvapilo pokračování švédské anabáze, čekal jsem, že to bude jen epizoda v první části. Za to palec nahoru. Jo a soundtrack stál za to. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Po prvních recenzích a všemožných ohlasech, jsem prostě nemohl uvěřit, že by pokračování této partičky, bylo vážně tak špatné. A věřte, fakt není. Je to prostě typická Vaughnovina se vším všudy a já se opět utvrdil v tom, že on je prostě moje krevní skupina. Je to solidně ulítlé, hravé a má to všechno, co má správné pokračování mít a to i přesto, že se teď víc sází na budování charakterů. Perfektní obsazení vedlejších rolí, super rozšíření špionského univerza a trefný soundtrack! Já jsem mega nadšený a budu se modlit, ať je tahle série zakončena ještě jedním dílem! Manners maketh man ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Vy hulibrci jste mysleli, že to bude lepší jak jednička? Zopakuji to ještě jednou, pokud to nebylo zřejmé z mého předešlého komentáře. Nic není lepší. ... GA Cinema ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Z něčeho, co odvážně a s hravostí bořilo tradiční klisché špionážních filmů a zároveň si užívalo to nejlepší z nich, se stal jen cool nablýskaný akčňák. Bavil jsem se, ale oproti jedničce jen slabý vývar. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Vskutku bondovská výprava, obsazení královské...rozhodně se tady nešetřilo. A stejně tak se nešetřilo různými vtípky a nadsázkou, která byla na hraně parodie. A tady mám lehkou výtku, protože si myslím, že se tvůrci zbytečně drželi při zemi a mohli si dovolit být mnohem drsnější. A tím nemyslím, že mělo být použito víc sudů s kečupem. Myslím tím v dialogu, kde se nabízela spousta narážek. Když to šlo u postavy záporačky, kterou skvěle vystřihla Julianne Moore, jistě by šlo nacpat do huby nějaké pořádné hlášky i ostatním. Účast Halle Berry byla zcela zbytečná, protože její postava byla ani ne do počtu, ale s největší pravděpodobností bude využita v dalším díle. No a jinak asi není co vypíchnout, protože Vaugn točit umí. Věřím, že ti, kterým se líbila surovost v Kingsman: Tajná služba jsou lehce zklamaní, ale pro mě se stal Zlatý kruh díky absenci úchylných scén naopak stravitelnější, takže ho hodnotím lépe. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaughn nedělá pokračování a jsem velmi rád, že tady udělal výjimku. První Kingsmani se mi trefili hodně do vkusu a tak jsem pokračování velice očekával. Všechny postavy prošly dalším rozvojem a na začátku filmu je zastihneme v nových rolích. Všichni staří známí tu jsou a objevují se nové postavy amerických bratranců Statesmanů a všechno stále funguje na výbornou. Akce je tu celkem hodně a je zajímavě nasnímaná, takže působí svěže a nenudí. Sice zde chybí nějaká vyloženě kulervoucí scéna viz. kostel v jedničce, ale to se dá přežít. Gagů je tu stále dost, ale ne tolik jako v jedničce a opravdu největší rozdíl je v tom, že Julianne Moore prostě není Samuel L. Jackson a jako záporák působí hodně chabě. Závěrečný souboj je trošku zklamáním, ale jinak se jedná o velmi povedenou akční jízdu, která rozhodně nezklamala ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Akcia je dobrá, ale nie je tam výnimočná scéna ako prvej časti, napríklad scéna v kostole je maniakálna. Po pozretí si už žiadnu scénu nepamätám a to je problém. Matthew Vaughn to zas vizuálne napálil, len škoda že tam nie je aspoň viac toho humoru. Veľká škoda. Ale film nie je zlý. 7/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavná šílenost jako v prvním díle, která má navíc v záloze Eltona Johna. Mrzí mě odstranění agentky Roxy, ale když se Kingsman setká se Stateman, tak je to vtipná náhrada. Jinak to trpí klasickým syndromem druhého dílu a všeho je víc, což ne vždy úplně klape. Ale i tak jsem se slušně pobavil a na dalšího Kingsmana se taky určitě podívám. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Kingsman Golden Circle je typickym druhym dielom podareneho filmoveho zazitku, ktory mal zostat len pri jednom filme, co by ho robilo unikatom. Takto tu mame klasicku dvojku, ktora je ano - dlhsia, vacsia, bombastickejsia, ale o to menej originalna a zabavna, pretoze pri takejto stopazi napriek svojej velkoleposti, v podstate uz nema (okrem Eltona Johna;)) co ponuknut, skoda. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Jasně, že zase půjde o záchranu světa, tedy spíše narkomanů. Jasně, že stopáž se bude pomalu a jistě blížit třem hodinám a to jako proč? Jasně, že tam budou nový vifikundace takže z toho máme být jako po americku Wauuuu. Jasně, že je to celý strašná kravina a i když jsem k tomu tak přistupoval, tak to byla ještě daleko větší kravina, než sem doufal, takže asi tak. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Seriál zvítězil nad filmem. Pokud měla první syrová verze dvojky skoro čtyři hodiny, možná že by bylo lepší ji rozstříhat na dvacetiminutové díly, a byl by to seriál jedna báseň. V něm by nevadilo, že se někteří hrdinové jen představí, jako že v další sezóně to teprve rozjedou, či že zažijeme i návrat ve stylu Dallasu. Jako seriál to rozhodně nenudí, ale já bych prosil raději obyčejný film, ten se se začátkem a koncem. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době napíšu komentář. A co že mě k němu donutilo? Rád zmíním, že se tvůrcům zdařilo přivést na svět snímek stejné kvality, jako byl první díl. A to je velký úspěch s tím, jak bývají "dvojky" řádově slabší. Je tu suprový Elton John. Ovšem ten pravý důvod mojí motivace je vlastně banální- americký prezident. Postavu takového významu a celosvětového věhlasu tolik vybočující ze zaběhnutých kolejí jsem už dlouho neviděl a kdo ví, jestli někdy vůbec. Jsem nadšen a tleskám. Celkově 80 %. Oblíbená část- pointa nevyjednávání am. prezidenta s teroristy ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Slabšie a dlhšie pokračovanie Kingsmenoovcov. Samé bitky a prestrelky, zabíjanie a kriesenie (Roxy bolo škoda, v prvom diele bola zaujímavá). Film sa točil oproti prvému dielu viacej v komediálnej rovine dokonca aj s Eltonom Johnom (možno na škodu). ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho jsem se do pokračování odhodlávala ale nakonec jsem velmi spokojená. Druhý díl si udržel kvalitu toho prvního. Spousta velmi vtipných okamžiků , taky trochu přetažených. Úžasná Jualianne Moore. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Žánrovka, příjemně obohacená o řadu inteligentních nápadů nad rámec série South Park a inspirovaná klasikou. Prezidentská hořká a aktuální parodie potěší. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Wild Wild West zo súčastnosti. Hviezda navyše za Eltona (hoci úprimne, pochybujem, že tohto "uja" dnešní puberťáci vôbec poznajú). O triedu horšie než jednotka. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama