Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

Soweek 

všechny recenze uživatele

20th Century Fox: Chceme Kingsman 2. Matthew Vaughn: Jo? Já bych chtěl Kickass 3. 20thCF: Na to je trochu pozdě, dvojka byla propadák. MV: Hm, tak to běžte do řitě! 20thCF: Matte, teď vážně. MV: OK..., ale chci dvojnásobnej budget!. 20thCF: OK. MV: OK..., tak chci ještě ponížit Ameriku!. 20thCF:O....K...., OK. MV: Vážně?!, Tak....tak chci Eltona Johna!. 20thCF:No...dobrá. Nechápeme proč, ale dostaneš svoje Cameo. MV: Vy mě nechápete, já nechci Eltona jako Cameo... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

I druhé pokračování z krejčovské dílny se povedlo na výbornou, byť už to není tak vysoce úderné a originální jako v prvním případě. Skvělá je tady především Julianne Moree, coby naprosto dokonale úchylná dealerka.................moje hodnocení = 8 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V žádném případě tu nechci tvrdit, že ani tentokrát nejde o zatraceně zábavnou jízdu, která se v nejednom ohledu vyrovná perfektní jedničce, ovšem zatímco u prvního dílu jsem vážně neměl prakticky co kritizovat, zde už se pár skvrnek vyskytlo, a shrnul bych to asi tím, že zatímco nepsané pravidlo u všech pokračování bývá, bez ohledu na výslednou kvalitu, „všeho víc, než poprvé“, tak tady to Matthew Vaughn zas až tak nepotvrdil. Což znamená, že ikdyž je to pořád opravdu našláplá podívaná, která disponuje prakticky vším, čím tak ohromilo první dobrodružství Kingsmanů, tak zde to prostě není buď už tak působivé, anebo je toho méně, což se týče především akce, která je jak zpracováním, tak choreografií pořád totálně kulervoucí a na maximální možné úrovni, kdy jsem si jí fakt dokonale užíval, ale je jí prostě vyloženě méně. To samé platí i pro humor, který je též opět skutečně vtipný, funkční a úderný, ale kadence těch fórů je fakt snad až poloviční. Zápletka pak pozbyla jak originality, tak tempa, na druhou stranu měli naštěstí tvůrci i pro toto pokračování připravený dostatek vážně parádních a netuctových nápadů a vychytávek, které celou tu podívanou po celou dobu opravdu oživovali a hodně zvýrazňovali. Krapet za očekáváním to na mě zapůsobilo i po stránce obsazení, kdy všichni z předchozího dílu působili tak nějak trochu unaveněji a ti nový pak jednoduše nedokázali nahradit ty předešlé, kdy mám tedy samozřejmě na mysli především záporáky, a ano, správně, Julianne Moore tu opět krom své odporné a odpudivé držky nepředvedla nic jiného, a navíc mě určitě zarmoutilo i nečekané upozadění Channing Tatuma, který to mohl pěkně rozjet, ale tak snad příště dostane větší prostor. Ale jinak opakuji, ikdyž to vypadá, že si tu na Zlatý kruh jen stěžuji, vůbec tomu tak není, jen to prostě v porovnání s jedničkou zůstalo krapet za očekáváním, ale o zábavu jde i tak stejně perfektní a přesvědčivou. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Trochu som sa obával, že Zlatý kruh bude obyčajnou recykláciou prvého dielu, čoho som sa aj dočkal, ale recyklácia tu prebehla takým spôsobom, že som ju ani len nestačil zaregistrovať. Na prvý diel to jednoducho nemá - Samuel L. Jackson je ako záporák bezkonkurenčný a taktiež nič neprekoná záverečnú scénu s vybuchujúcimi hlavami. Dvojka je jednoducho film, ktorý si zakladá hlavne na efektoch, ktoré nie je ťažké inovovať a rozvinúť v nich nové originálne prvky (ale čo by človek čakal od štandardnej komiksovky). Najviac ma tu však rozhorčila príšerne lacná, neoriginálna a hlúpa zápletka, na margo ktorej je jediným cieľom najväčšieho drogového dílera na Zemi legalizácia drog. Takto môže zmýšľať jedine človek s explicitnou zaostalosťou mentálnej subnormy, alebo prípadne jedinec, ktorý si chce globálne znížiť príjem kapitálu. Ale čo už, túto ľavičiarsku masáž mozgov som ochotný Vaughnovi odpustiť skrz účasť Eltona Johna. Veľmi totiž dúfam, že sa objaví aj v treťom dieli. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Hollywoodske blockbustery zdá sa prerážajú nové dno a tento "skvost" je toho jasným dôkazom. Druhý Kingsman je najidiockejším filmom, aký som za poslednú dobu videl. Po nadštandartne zábavnej jednotke so skvelý záporákom tu máme len povrchný príbeh a nudnú Julianne Moore. Doslova film pre sprosté americké hlavy. Prežiť sa to dalo vďaka niektorým akčným scénam a Eltonovi Johnovi. Vďaka ktorému som sa aspoň raz dobre zasmial. Inak je to skutočne stratených 140 minút. Ultimátna blbosť... 50 %!! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

V duchu prvého Kingsmana nám pred dvomi rokmi vyšlo pokračovanie ,ktoré som si vďaka prokrastinácii pozrel až teraz. A za mňa je pokračovanie rovnako kvalitné ako originál. Šialených ,vtipných ,ale aj vážnych scén je tu plná riť a taktiež sa tu dočkáme nečakaných comebackov a zvratov. Už dlho som nevidel ,že by nejaký film dokázal takto rýchlo striedať medzi smutnou drámou a bezhlavou ,vtipnou ,ale hlavne brutálnou komédiou. Záporák sa dočkal podobnej kvality ako v prvom diely ,až na to ,že je vážnejší ,ale scéna s mlynčekom na mäso ma odmäkčila 😂. Dávam tomuto filmu 88% - a stále to mám radšej ako nové Bondovky. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Osoupany 2 hvezdicky a to hlavne za sceny s panem prezidentem, ktere snad i byly vtipne. Jinak to byla nuda a silena blbost postradajici jakykoliv smysl a z akcnich scen lze nepohanit snad jen tu posledni..Navstevu kina urcite doporucit nemuzu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dopozerané. Je to rovnaká pecka ako jednotka. Bombastická akcia, nekončiaca adrenalínová akcia, super trefný humor, skvelé obsadenie na čele s hviezdnym Eggsym a jeho milou "Ass" princeznou. Takto si predstavujem pokračovanie, všetko dobré ešte posunuté vyššie a navyše doplnené o nie extra ale rovno ultraligu v castingu, bodaj by vyšla niekedy aj trojka. Dôstojný a zároveň nekorektný nástupca pôvodných Bondoviek. Odporúčam zhliadnuť znovu jednotku a potom za dve hoďky do kina pokračovanie, ako som to urobil ja. Skvelý zážitok. 110% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Brutální propad oproti prvnímu filmu. Proč? První film balancoval na hraně parodie a každý "přitažený" moment balancoval humorem a morbidně krvavou podívanou (explodující hlavy jako jeden příklad za všechny). Tady akce ještě více přitáhla za vlasy, ale humoru ubylo a morbidity ještě více. Díky tomu zůstává jen přestřelená akce, díky které je prostor se zaměřit na to jak je film debilní. Má obří (a viditelné) logické díry a nudné pasáže (které příšerně otravují). Co film pozvedá je obsazení. Elton John pobavil. Jeff Bridges nezklamal. Celkově film sází na to, že známe film předchozí (hodně se s ním pracuje a na něj odkazuje). To ho ale paradoxně podkopává, protože prohlubuje tu propast mezi filmy. ()

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Jednička to není, ale to snad nikdo nečekal. Ale oba filmy jsou dobré díky stejným fórům, střihům i choreografiím. A "Country road, take me home'" jistě zůstane v TOP 10 filmových scénách minimálně do konce desetiletí. Slza ukápla. 80% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jelikož v prvním díle byla laťka nastavena brutálně vysoko, bylo jasný, že překonání bude složitý. A taky to tak nakonec dopadlo. Už od první scény, která je nemálo akční, je zřejmý, že se tvůrci snažili udělat všechno takový jako akčnější, větší, nářezovější a velkolepější. Hm, jako dobrý, ale méně je někdy více a tady je to prostě znát. Už to hodně balancuje na hraně ujetosti a tahle moderní (parody)bondovka oproti staršímu dílu ztrácí dech. Snaží se to dostat do obrátek, ale vrcholu nikdy nedosáhne. Jo, jsou tam dobrý scény (např. souboj před horskou chatou - ten je top!), docela slušný vtípky a hereckej ansámbl taky nebyl nejlevnější, ale ve výsledku to fakt nestačí a je to škoda. Tak uvidíme, pokud přijde i nějaká ta "trojka", jak se s tím popasujou. Jednoduchý to ale nebude... ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Kingsman a Statesman. To jsou dvě tajné organizace, které mají šmrnc. A skvěle baví. Oproti jedničce ještě posun lepším směrem. Spousta skvelých akcí, gagů a ulítlostí, že po celou dobu ne úplně krátké stopáže je o zábavu postaráno. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Je to zábavný, na můj vkus až moc. Taková scéna s konzumací netradičního hamburgeru je pro mě už totálně, ale totálně za hranou. Jako dítě jsem měl roky trauma ze Svatopluka Matyáše letícího v Majorovi Zemanovi ze skály. Co by se mnou dnes muselo udělat něco tak nelidsky krutýho, co nám předložili tady pro zasmání? Jenom doufám, že to žádný děti neviděly. Čemuž ovšem současně pochopitelně vůbec nevěřím, protože to má celý vizuál jak Barbie s Kenem od Mattela. Jednu hvězdu strhávám i za větu: “Teď už víš, že se máš držet alkoholu.” Oběť alkoholismu to zjevně nepsala. Rekreační drogy taky nejsou odpovědí na otázku co se životem, ale lidi, co se drží chlastu, ho komplikují všem okolo. A proto je mi tohle “poselství” Zlatého kruhu z hloubi duše protivné. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Objektivně to nebyl vůbec špatnej fim, ale zůstala mi po něm v krku taková divná pachuť. Jednotlivý scény fungujou, efekty jsou super, ale celek je o ničem a herci mi teda rozhodně k srdci nepřirostli. A to ani Colin Firth, kterýho jinde fakt můžu. No a jelikož nejsem filmovej kritik, tak tomu můžu dát právě teď subjektivní dvě hvězdičky, nikdo se na mě zlobit nebude a až budu chtít příště nějakej film o agentech, tak si radši pustím Bonda nebo třeba Austina Powerse. 45% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"My drugs are everywhere. They were never my thing, but here I am, running the biggest drug cartel in the world. The only downside is having to live in the middle of nowhere. You know, these ruins are technically undiscovered. I just added a few touches to remind me of home. I grew up on all that awesome '50s nostalgia. Grease, American Graffiti, Happy Days. But I digress. The thing you need to understand is the hard work and ingenuity it took to achieve a global monopoly on the drug trade. And that's all on me. Not to toot my own horn. I just think it's really important for new recruits to understand the history of The Golden Circle." ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo tak překvapující jako první díl, takže ta ujetost neohromuje a dala se předpokládat. Jinak klobouk dolů, co za herce se podařilo obsadit 👍 Dobré, sem tam zábavné, trochu delší než by muselo být... ()

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

V obou dílech Kingsman se mi hrozně líbí práce s kamerou v akčních scénách. Co se týče druhého dílu jako celku, to už je slabší. Bylo jasné, že předčit jedničku bude těžké, protože tam jsem ještě nevěděl, co přesně dostanu a tak to bylo velmi příjemné překvapení. Dvojka stojí na tom, že je všeho víc. Víc efektů, víc hi-tech, víc zápletek. A když už nevěděli čeho tam dát víc, přimíchali ještě Eltona. Ale trumfnout vybuchující hlavy v jedničce, to je hodně těžký. A nepovedlo se to. I tak má ale film hodně zábavných a zajímavých okamžiků a určitě stojí za vidění. ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Za mě parádní podívaná, která si na nic nehraje, nebere se vážně a svižně a zábavně plyne. Na odreagování na páteční večer v kině úplně ideální záležitost. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama