Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Prístupnosťou je film mládeži neprístupný, no ja by som ho iným než mládeži ani nedoporučoval, no možno ani tej. Jednotka mala gule, najskôr dovolila fandiť postavám, potom tú hlavnú v polovičke bez preslovu vyprevadila a popritom zdarilo miešala dávku špionážnej akcie s hravým nadhľadom. Lenže to všetko je fuč a problémov je veľa. Mŕtvi ožívajú a nemajú čo povedať, starí sa vracajú a prečo. Aby robili malým deťom výuku o tom, že drogy sú špatné a špatný je takto celý film. Gentlemani to vzali doslovne, ospravedlňujú sa telefónom za vyprstovanie babenky na festivale, vysvetľujú prečo si ten zaslúži zomrieť, tamten zaslúži druhú šancu a na všetky strany rozsievajú morálne múdra. Plochosť vládne scenáru, záporáčka Julianne musí robiť divné veci, aby aj ten najväčší ignorant pochopil, že nemá peknú povahu a prachy z rozpočtu sa míňajú na zbytočnosti tipu - robopsy. Vtip, ten hral primárku v jednotke, tu sa nedostavil vôbec a ja sa zasmial raz. Čo sa však dostavilo v hojnom počte boli neustále sa opakujúce fóry (nafúknuté cameo) pre aké by som nenašiel miesto ani v bonusoch. A akoby to nestačilo, darí sa im ďalšími a ďalšími výstupmi kúskovať najlepšie momenty filmu, aké samozrejme patria scénam, kedy rozpočet tečie prúdom. Lenže aj tie naj-sam-lepšie fázy sa iba pripomínajú jednotke a neprinášajú nič nové. Aj preto je nový Kingsman tuctový, neoriginálny a len ďalší z prípadov kedy malo zostať iba pri tom prvom. ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Zlatý kruh je veľkolepejší, bláznivejší a miestami aj nechutnejší ako dokonalá Tajná služba. Snaha šokovať viac a častejšie mu trošku uberá na džentlmenskom pôvabe. To však nie je najväčším problémom filmu, pretože stále ide o pomerne originálnu a kvalitnú zábavu. Dojem kazí skôr práca s postavami. Vždy som Vaughna považoval za vnímavého režiséra, ktorý si svoje charaktery váži a správa sa k nim s úctou. Preto ma veľmi nepríjemne prekvapilo, ako lajdácky odbil dejovú linku agenta Whiskey. Zaujímavá postava so silnou motiváciou si takýto úbohý koniec nezaslúžila. Škoda, zvyšok filmu je totižto celkom podarený a zábavný. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Jestli je běžně pravidlem, že první díl dvojka nikdy nepřekoná, tak je Kingsman výjimkou potvrzující pravidlo. Dvě a půl hodiny v kině utekly jako nic. Fóry výborné, zápletka geniální a Channing potěšil jako vždycky.. Tenhle film za jeden odpočinkový večer opravdu stojí. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Nabušenější a očividně i vtipnější než Secret Service. Elton John mě pobavil svým hitem Wednesday Night's Alright for Fighting. Jestli bude někdy pokračování, dopředu se těším. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 104 miliony dolarov // Tržby_ 395.4 miliona dolarov // Tržby v ČR*_ 15 422 899 Kč // Diváci v ČR_ 104 581 // Tržby v USA*_ 100.1 miliona dolarov ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Pár gagů se povedlo - např. charakterní americký prezident, nebo scéna se zaváděním futuristického děložního čípku. Zbytek je však znakem úpadku lidstva. Ty digitální scény s lidmi v klecích apod.- prostě trapné, nevtipné a otravné. Všechny ty futro retro technologie jsou tak hovadské, že jsem měl chuť nachcat si na tablet a poškrábat si svůj předražený mobil. Hlavní "kingsman" Eggsy je vlastně docela buranskej teenager, nemá styl a není to ani ten anglický teenager, jak bych si představoval. A tak celkově všichni Kingsmani jsou jako dámy, které rády vyrazí na nákup, jen místo sukní a dortů si koupí oblek a whisky(ey). ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Dvojka už přišla o ten nesetřený pel originality, Kingsmanů svět už známe a nijak znatelně se nezměnil - v podobném duchu se nese i Statesman a ani vychytávky paní Julianne ničím převratným neoslnily (ačkoli ten masomlejnek byl fakt hustej). Dobrá, takže pel novoty to už mít nemohlo, ale zato já jsem už byla připravenější a na svět Knigsmanů (tolik podobný starému bondovskému universu) jsem byla celá natěšená, takže jsem si film opravdu užila. No a teď mi došlo, že vlastně můžu brát Kingsmany jako náhradu za Bonda, kterej se jaksi zcela vymkl a už je jenom obyčejně akční (ani všechny ty roztomilý udělátka, který dělaly Bonda Bondem už mu Ben Whishaw nedává!) Tak tedy díky Bohu za Kingsmany a doufám, že budou mít tolik filmů, jako Bond - vždyť jich je na to taky víc, žejo (ale sakra, Merlina nemuseli, to fakt nemuseli!!!!!) Ten je stejně skvělej jako Colin a musím (opět) pochválit Julianne, ta ženská je prostě sen, zahraje cokoli a vždycky je u toho nechutně sexy! A dejte pryč ty motýly!! ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ale i tak to byla opět kulervoucí podívaná. Skvělou choreografii přestřelek a bitek mi jen kazila Julianne Moore v roli narkobaronky a veřejného nepřítele č. 1. To zmr*ské charisma z ní nevyzařuje a do takové role se prostě nehodí. Jinak hvězdné obsazení na pár výjimek vítám a těším se na další pokračování. PS: Viděl jsem to omylem s českým dabingem, který se teda vůbec nepovedl, resp. u Egertona jsem si chtěl zalít bubínky vařící vodou! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No... parádní jednička už to nebyla, ale i tak jsem se bavil dost. Akce našlapaná stejně jako herecká sestava. Hezké vidět J. Moore v podobně pohodové roli. Zasmál jsem se, akce bylo dost. Chybělo asi víc C. Firtha, který ten první doslova táhl. Americká variace na můj vkus ne až tak povedená. Ale dobré. Pořád je to Kingsman. Tak uvidíme co ten třetí. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,We’re from the Kingsman tailor shop in London. Maybe you’ve heard of us." Solidní pokračování, které sice za prvním dílem o krůček zaostává, ale pořád výborně baví. Největším rozdílem je patrně hlavní záporák. Zatímco S. L. Jackson byl naprosto vynikající, J. Moore skoro až nudí. Příjemným osvěžením jsou za to Statesmani. Filmu by neuškodila o půl hodiny kratší stopáž, ale na slabší 4* to pořád stačí. Dalšímu pokračování série se tak nebráním. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Je jen určitá míra porušení fyzikálních zákonů, které jsem danému žánru ochoten tolerovat... Co týče filmu: ano - dalo se čekat, že to bude slabší a ano - pořád to byla vcelku oddechová podívaná. Jediná dobrá volba byl Elton - bez něj by to bylo jen jeden a půl hvězdičky. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Oproti 1. dílu méně nápadité, některé scenérie se opakovaly, nebo se jím podobaly. U Kingsmanů se mi v 1. díle líbila především přiměřená nadsázka, některé části sice byly akčně šílené, ale celkově se jim ještě dalo uvěřit. Ve 2. díle už musí člověk hodně přimhouřit oči. Znovu však vynikající herecké projevy, dokonalé prostředí a velmi silné akční scény. Čekal jsem o trochu větší množství překvapivých momentů s více zvraty. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Druzí Kingsmani mi přišli hodně odfláknutí. Film disponuje několika výbornými akčními scénami, má své tempo a představuje spoustu nápadů rozvíjecí svět i možnosti Kingsmanů, ale tak nějak už často za hranou. Místy už je film parodií sama sebe a dost tomu škodí mizerná dějová linka. Přesněji slabá záporná postava, jejíž motivy jsou chabé a nelogické a celkově je nevýrazná. Je škoda, že oproti prvnímu dílu děj postrádá hlubší smysl, logiku i zajímavost. Návrat Firtha byl zbytečný, stejně jako některé dějové zvraty končící smrtí určitých postav. Jako nejlepší vedlejší postava se mi jevil americký prezident. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Tam kde, se prvni Kingsman predvadel, se druhy jen, a o dost hur opakuje. Tam kde prvni balancoval na hrane prepalenosti a banality, tady se dvojka bohuzel neboji niceho. Takhle uplne ne no. Nelituju, ze jsem to videl, ke trem hvezdam to ma blizko, ale ve srovnani s prvnim dilem si to vic nezaslouzi imho ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Přeboostovaná variace na jedničku s opět moralizujícím tématem, tentokrát to jsou drogy. A drogy jsou špatné, aaano? Takže nezapomeňte, příště než se zhulíte jak jetel, tak pouze ze své vlastní zahrádky, neb by se vám mohlo stát, že vám vyraší na xichtě nepříjemná modrá vyrážka, stane se z vás tancující král večírků a následná kocovina se vám líbit nebude. Jestli mi v jedničce vadily cool oneshot dynamické záběry, tak tady už se na to snad ani nedalo dívat. Vaughnovi už úplně jeblo, opustil jej dobrý vkus a je vidět, že kolem sebe nemá nikoho, kdo by mu občas řekl "Stačilo, vole!". Kamera kolem akce poskakuje jak naspeedovaná veverka a CGI z toho stříká, až to není hezké. Scénář stojí víceméně za hovno a pro mladé slečny je zde tentokrát na pár minut polonahý Charming Tatoo. A aby to bylo ještě víc cool...máme tady samozřejmě bohatší a co nejameričtější Statesmany. Mno...jednu hvězdičku dám za Julianne Moore, ta baba snad bude sexy i v osmdesáti. Jinak naprosto zbytečný film. Co bude příště? Kosmické lodě? Uvažuju jak moc se to dá ještě přehnat. Asi už jsem na tyhle hovna starý... ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Začátek samozřejmě dost nabušenej, jak jsem nicméně očekával, ale jakmile přišli na scénu Statesmani, začal jsem mít vážné obavy, protože celý ten nápad mi už od začátku přišel neuvěřitelně debilní. Ale nakonec nám Zlatý Kruh naservíroval několik bláznivých scén, které utkví v paměti a taky jednu celkem dojemnou scénu, takže na ty tři hvězdy to v pohodě stačí. Trojku bych bral. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama