Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem film Kingsman: Tajná služba již třikrát. Ten, mě velice zaujal. Tak proto jsem čekal od jeho bratříčka hodně. Film se rozjede dobře. Akce... ,,Zajímavě" natočená není-liž pravda? V půlce filmu jsem si myslel že filmu dám pět hvězd.Jenže zábavnost filmu klesala. Zkrátka jsem se nudil. Z tohoto důvodu jsem uvažoval o čtyřech hvězdách. Poté se mé hodnocení zhoršilo na dvě hvězdy, za to ,že podle mého mínění samotná záporná postava nebyla moc výrazná.... Pak přihodili pár vtipů... A jsou z toho tři hvězdy. Celkové moje hodnocení: 77% Obsazení: 7,3/10 Hudba: 7/10 Efekty: 8,1/10 Scénář: 7,5/10 Kamera: 8,6/10 ()

simply 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to ubrat ve spoustě věcech (přepálená stopáž, hodně akčních scén, nadbytečné postavy...). Na druhou stranu pořád mě to dokázalo pobavit podobně jako první díl...3,5 * ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce utahanější a bez švihu. Stále je tu kupa skvělých scén, vtípků a dobré obsazení, ale už to není ono. Silnější 3 hvězdy. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Robotičtí psi, kvíkající Elton, vybledlý padouch Julianne Moore a snaha o další nastavenou stylovku s deštníky, kravatami a tentokrát i s americkými blázny do zbraní z Texasu, peláší a nedostíhá památnou scénu se Skynyrdovou Free Bird. Tam to začalo a zatím i skončilo. 50% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

" Musím se jít vyčůrat" " Můžeš se vyčůrat na mě" - druhý Kingsman už méně překvapivý než první a první polovina je dost nezábavná, ale pár hlášek u kterých si člověk říká jestli nejsou za hranou nebo jsem moc velká konzerva zůstalo. Tenhle film s megacastingem hvězd na metr čtvereční ( jedna hvězda za Eltona Johna: " Vykuř mi ho , nebo ho vykouřím tobě" - hláška ke svému únosci a jedna hvězda za agenta Peňu z Narcosu s bičíkem) pobavil až ve své druhé polovině. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s jednotkou stále výborné, no o kúsok slabšie. Nemyslím, že USA bola správna cesta. Chýbali mi zvraty, pri ktorých by som sa chytal v kŕčoch za brucho od smiechu. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Splnilo to očekávání, ale nemůžu říct, že by to bylo nějak vyjímečné. Ale sladění akčních scén s kultovními songy je tu dotažené brilantně, o tom se přít nedá. Vyžívají se tu v takových těch klasických "upípaných" hi-tech serepetičkách, a přehnaným jakože stylovým efektům, ale to mě nikdy moc netankovalo, a obecně už doba tutěch věcí pominula. Ale jak jsem zmínil na začátku - splnilo to moje očekávání. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

ako... velký nadšení to v kritikách nesklidilo... Prý to samé, dlouhá stopáž. Nechápu. Jasně... jede to v daných kolejích, ale první díl byl dokonalej, tak proč to měnit? Ani chvilku jsem se nenudil, popcornovost na 100%... prostě paráda. ()

Shagrath19 

všechny recenze uživatele

Kdyby druhýho Kingsmana netočil Matthew Vaughn asi to mohlo dopadnout hůř.Takhle jsme dostali opět nářezový druhý díl a za sebe můžu vyjádřit spokojenost. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Já si tak podhodnotil očekávání, že jsem nakonec i spokojenej. Je to už absolutně out of this world, víc než humoru je tam WTF momentů, kdy člověk pouze doufá, že je to záměrná parodie (vzhledem k tomu, že má Vaughn očividně rád své hrdiny, tak to občas jako parodie nevyznívá a o to je to asi horší). Kvality a drive jedničky to absolutně nedosahuje, ale nevím...přes všechno to vykecávání a zdržování a nesmysly mě to překvapivě bavilo. Asi si to ale dejte doma v televizi a nic se nestane. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Chybí ten moment překvapení. Přesto jsou zde stále okamžiky výbuchů smíchu. Vaughn si občas hraje s poťouchlým překrucováním scén z jedničky. A některá akce je stále ještě nápaditá. Skvělá je Moore jako neuznaná drogová superdealerka. Překvapivý Elton John. Statesmani si solidně utahují z amerických stereotypů. Solidní, občas nadprůměrné, stále zábavné. ()

Camulator 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ve své době jako odjištěný granát hozený do nic netušícího davu. Dvojka se už na stejný wow efekt spoléhat nemůže a musí proto často přitvrdit. Pořád je to vtipná, zábavná a úchylná jízda, místy je ale úchylná až příliš a všeho moc škodí. Slabší čtyři. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Stejně dobré jako jednička. Plno neotřelých nápadů, originální akce a solidní tempo - to vše překonává přestřelenou délku a některé zbytečné scény. I přes nabitý casting je opět největší frajen Mark Strong. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Popcornová oddychovka ako sa patrí. Zábavna nenáročná super bomba. Exkluzívne herecké obsadenie a AAA réžijna žánrovka. Po tomto filme Zack Snyder vypadáva z mojej top 2. režisérskej stoličky, čo sa mainstream popcornov z Hollywoodu týka a nasadzujem tam popri Brianovi Singerovi práve Matthew-a Vaughn-a. ()

Bezda202 

všechny recenze uživatele

Já nevím, holt prostě zase musim za plnej počet :D Vaughn je jediný režisér, který u mě má všechny filmy za 5* (i když pravda, že Po krk v extázi bych měl dát znovu, jelikož si to vůbec nepamatuju) a doufám, že mu to vydrží i nadále. Pro mě zase perfektní jízda od začátku do konce, s luxusním castingem a neskutečně epic akcí. Za trojku bych se nezlobil. 5* ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Druhý Kingsman je klasicko "dvojkovský" - všetkého sa tu snažili nacpať dvakrát viac. Humoru, ktorý už nie vždy je na tej atraktívnej hrane znesiteľnosti (občas spadá do prílišnej pubertálnosti), dramatických "vsuviek" (schválne nepíšem dramatizácie ale iba vsuvky, nakoľko súvislý dej tu vzhľadom na celkové smerovanie snímky hľadať nemožno, sú to skôr len také výstrely do neznáma, ktoré nie vždy fungujú), postáv (spomedzi nových pobavil Tatum, Moore čoby záporáčka a celkovo jej vykreslenie bolo veľmi nápadité, takisto americký prezident s jeho postojom bol značne humorný, spomedzi pôvodných dominovalo klasicky trio Egerton, Firth, Strong), akcie (teda nie že by jej tu bolo viac ale keď už, snaží sa byť ešte veľkorysejšia a grandióznejšia) a celkovo toho hurhaju resp. občasného (kontraproduktívneho) tlačenia na pílu. Vytkol by som takisto stopáž, ktorá bola trošku prehnaná, kľudne sa to dalo vtesnať do dvoch hodiniek a vo výsledku by to vypálilo snáď ešte aj lepšie. Takisto už nevyhnutne postráda akýsi "wow efekt", ktorý so sebou priniesol prvý diel, avšak to nemožno nijak ovplyvniť. Faktom je, že Vaughn - hoci snímka je o čosi slabšia než prvý diel - nesklamal, opäť predviedol svižnú záležitosť plnú sakramentsky originálnych nápadov a krásne prevedenej akcie, ktorá je v rámci mnou sledovaných filmov veľmi vítaným príjemným spestrením. 80% ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama