Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (864)

majec4 

všechny recenze uživatele

Osviezujuci film. Je to tak rezko natocene, ze to odsypa aj ked ta zapletka mi prisla poriadne klise. Zo zaciatku som mal pocit, ze sa velmi tlaci na pilu, aby to bolo gentlemanske. Casom si zvyknete, ale fakt mi to trochu vadilo. Neda sa vsak tomu upriet snaha o prekvapive prvky. Niektore sceny boli super natocene. Praca s kamerou, jednoducho parada. Casting tiez super. Na plny pocet mi chyba lepsie vystavany pribeh. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

obsazení* + akce* = celkem** no a pak co s tím poselstvím ? jsem na něčem závislý, ale když mi dáte šanci tak se toho ani nedotknu hraničí s myšlenkou: dnes si dám dám poslední a zítra s tím přestanu.. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Čtvrtou hvězdu za to, že si krásně pohráli se střihem a kamerou jako takovou. Jinak průměrná akční komedie. Neurazí, odreagujete se, zasmějete a i trocha toho napětí tam je. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Výborný úvod, ale akonahle sa dej presunuld do USA, začal som sa nudit. Na mňa až moc blbý a hlavne prepalený námet. Podobný guláš ako Mars útočí a Wild wild west. Vaught ma remeslo v maličku. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Oproti The Secret Service je The Golden Circle o dost slabší, a to jak námětem, tak akčními scénami. Úvodní "honička" pro mě byla vyloženě zklamáním, Kingsmana jsem vždycky brala jako parodii na Jamese Bonda, u které se člověk oddechově pobaví. The Golden Circle je ale spíš něco mezi Bondovkou a komixem od Marvelu, který se úplně nepodařil. Příliš mnoho přehnaných efektů, strašně dlouhé akční scény, které jsou nereálné i na parodii. Co bychom jiného ale taky mohli od USA čekat, že ano ... Naštěstí si ale Kingsman udržel úroveň humoru, několikrát jsem se opravdu dobře pobavila, i když to občas bylo i tím, jak neuvěřitelně stupidní některé akční scény byly. Každopádně jakmile se do své role vrátil Colin Firth se svou naprostou elegancí a znovu sehrál úchvatnou podívanou v americkém baru, přece jenom jsem přivřela obě oči a dávám filmu obyčejný průměr. Každopádně třeba při druhém shlédnutí ještě jednu přidám, protože už budu vědět, že nemám čekat kvalitu prvního filmu. ()

Randwulf 

všechny recenze uživatele

To, čím mě Kingsmani bavili v prvním díle se jim s přispěním Eltona Johna daří i při jejich americkém turné. Deštníky, kufřík, kolínská, no a v neposlední řadě Merlin, loučící se se vší parádou. Bohužel to nemůžu říct o jejich bratrancích zpoza velké louže, ale jako zázemí pro Eggsyho a spol je beru. Zápletka s drogama i paní Moore jako záporák za Samuelem trošku pokulhávají, ale co už. Tak jako na mě minule bylo moc silný kafíčko Galahadovo vystoupení v kostele, je na mě moc, i přes zřejmou ironii, servírovaní středně propečených burgříků. Na závěr musím Kingsmanům, Statesmanům i všem ostatním špionážním agenturám poděkovat za jejich práci. Nechci totiž ani pomýšlet, kolik lidí by bez jejich práce zmodralo v naší české kotlině. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaughn skláňam poklonu, pretože ani vo sne by mi nenapadlo že Kingsman 2 bude taká pecka. Akčný nárez, úžasný film a 141 utieklo ako voda. Po trikovej stránke padla sánka, akcia o tej ani nehovorím. Nasmial som sa tak isto kvalitne a hudba vyrážala dych. Country Road využitá absolutne bravúrne. Ihneď sem s trojkou a nech je aspoň tak dobrá ako táto dvojka. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je opět řádně divoká jízda - a na stejném levelu jako jednička, což u spousty "dvojek" zdaleka není samozřejmostí. Zdařilá akční komiksová záležitost, která se nebere zcela vážně - tak jako Elton John v roli, ušité mu na míru. Kdo má tento typ filmů v oblibě, určitě se u něj nudit nebude. ()

poet 

všechny recenze uživatele

Má to stále ten dynamicky drajv ako jednotka aj zopar wtf. momentov ale ten príbeh je ale že úplne šialený :) Kto si chce užiť proste akciu a vypnúť mozog tak sa určite zabaví. Mne osobne sa tu najviac rátal Elton John ktorý hral samého seba. ()

Vendete 

všechny recenze uživatele

Jakožto skalní fanoušek Matthewa Vaughna (a taky neskutečně nadšená z prvního dílu) jsem se na Kingsmana těšila jak malá. No upřímně, při úvodní znělce FOXu mě mrazilo, protože jsem se děsila představy, že to bude naprostá tragedie, jak tomu u pokračování velkých filmů bývá. Při první scéně už jsem se ale culila od ucha k uchu, protože se potvrdilo, že Matthew prostě umí. Je to přesně ten film, na který stojí za to si zajít do kina... kvůli takovým filmům mají smysl velká plátna. Nejsou tam žádné trapné hlášky jako u 90% jiných akčňáků a hlavní hrdinové zázračně nepřežívají (ups, spoiler). Když se něco stane, nečekáte to. Limit 15+ odpovídá, takže to není podívaná pro malé dětičky ani tuctovka, na kterou zapomenete hned, jak vyjdete z kina. Naopak. Většina scén je tak mimořádných, že dělají z filmu skoro až kultovní záležitost a budete ho tak chtít vidět znovu a znovu. Za mě naprostá spokojenost. ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

Trpi to klasickymi neduhy pokracovani, akce je silenejsi, camea dulezitejsi a cele radoby pompeznejsi a ztraci to v tom, ze jsou vam skoro vsechny postavy temer ukradene. Jakoze Mark Strong pecka a prezident USA taky, ale zbytek nic moc. Vaughna je u Kingsmanu uz skoda, je cas jit o dum dal. ()

Flagg 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu ten wow! efekt jedničky, chybí tomu nějaký zapamatovatelný moment (jako byla v jedničce scéna v kostele), chybí tomu lepší záporák (Julianne Moore je dobrá, ale Samuel L. Jackson byl pro mě trochu jinde)...vlastně mi toho chybí docela dost... ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele

Stejní jízda jako jednička, pouze odpadl původní "tosisnadkurvadelajiprdel" efekt z jedničky, na druhou stranu dostaneme jako přidanou hodnotu záporačku Julianne Moore, která je stejně šílená, jako její šedesátkové sídlo v pralese. Navíc, kolik bondovek vás v životě rozplakalo? "Take me home, country roads." ()

barteca 

všechny recenze uživatele

No prostě ne, hyperakční scény skvěle natočeny, ale moje averze k T. Egertonovi se přenesla i na další cool hrající, zejména na dámy Halle Berry a Julianne Moore. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi pacila a bavila ma rozhodne viac. Technologicke, vizualne a dialogove vystrelky mi tentokrat, az na par podarenych vynimiek pripadali slabe, prvoplanove a obcas dokonca otravne. Rozhodne som myslel, ze sa budem bavit, kym realita bola taka, ze urcite pasaze som len strpel. Na zabitie casu ano, ale za vstup do kina by mi to nestalo. Priemer. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaughn opět boduje na režisérské sesli - takovou záplavu nápadů jen tak někde neuvidíte. Akce je dost, je skvostně natočená a přehledná, film odsýpá jak má a nemá žádná hluchá místa. Jen mě trošku mrzí, že Eggsy na rozdíl od prvního dílu téměř vůbec nenechává vyplout na povrch toho britského spratka z ghetta, kterého má uvnitř a který byl nezpochybnitelným kořením prvního dílu. PS: Už druhý film, ve kterém Jackman nepokrytě vykrádá hudební motiv ze své vlastní První třídy. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama