Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (866)

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Film nebyl úplně špatný,ale je horší jak jednička.Některé věci zde byly opravdu přehnané.Například robotičký psi byly opravdu trapní.Stejně jako ve Wolfnsteinovi,ale dětem se to bude líbít. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Hromada efektních scén, které mě už nedokážou posadit na zadek na úkor zábavy a vtipu. První velký přešlap M. Vaughna, který nedokázal navázat na převratný první díl a vyplodil jen efektní ale prostoduchou pitominku. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

No..dal jsem si sklenku vína i přes antibiotika, protože jsem nedokázal nevzpomenout na ženu, která se nedožila toho abych se na druhý díl podíval s ní. Na svou mamku. Film byl nicméně akční, pár momentů vtipných bylo, docela dobře sestříhaný a choreograficky není co vytknout. Jen už to prostě nebylo ono, takový James Bond s hláškami...myslím klasický James Bond a ne to, co se už několik let točí za podivnosti. Pořád je to nadstandard, ale max za 70% .Ps: On žije! Julianne Moore a ELTON JOHN! ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

To... byla tak prázdná, bezduchá, vykastrovaná, nastavovaná, roztahaná sračka... že to bude nic moc sem čekal, ale že se budu muset průběžně nutit abych to nevypnul a dokoukal, to fakt ne. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti jedničce bláznivější, akce šílenější a větinou i méně vtipné. I tak dobrá a veselá podívaná se skvělým obsazením a s pár opravdu hustými hláškami. Takže dvě a půl hvězdy jako celek + jedna hvězda za hlášku "Poprvé po třech tejdnech jsm se normáln vykadil." Tedy 70% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Rok starý rest, který jsem dohnal až teď a musím se zlobit jen a jen na sebe, že jsem si Kingsmany nechal ujít, protože se opět jedná o super podívanou, které přesně jako prvnímu dílu skoro nic nechybí. Dostavuje se nám znovu parádní akce se všemi těmi vymoženostmi na styl Jamese Bonda, vtipný záporák taky neškodí, nechybí tomu ani pár překvapení a máme tu i výborné herce, ať už super vracející se Taron Egerton nebo Pedro Pascal, který opravdu, kde hraje, tak tam si to dává. Kingsmani jsou momentálně asi jedna z nejlepších filmových sérií v novodobé éře a snad už nebudu tak blbej a nenechám si třetí díl zase až na další rok od premiéry. Připijme si na tenhle film skleničkou Statesmana a dejme tomu Lepší 4* ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Vizuálně famózní (od triků, bojových scén, vybavení, originální zbraně...), ale co nějaký neschématický děj? Zajímavý, byť jen slovní exkurz k nanitům a robotům vojákům s kostrou psa, na druhé straně směšný předpoklad o tom, že když se teď zabijí všechny smažky, že bude problém s narkotiky vyřešen, to jako opravdu? Co ta trapná krutost nebo laciné vyzívání na souboj v saloonu? Bylo mi místy trapně při pomyšlení, že toto někdo mohl pustit dál. No, já nevím, asi čím dál tím víc diverguji od středoproudu. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaughn si byl diváckých obav ze svého prvního sequelu nejspíš vědom, jelikož spolupráce s Tajnou Službou dosahuje efektnosti podobné až sáze. Zatímco první díl začínaje v našem světě nás jako příjemné překvapení uváděl do agentského podsvětí, pokračování nemusí stoupat od stejně nízkého počátku a čtvrt hodiny čekat na vtáhnutí do zábavy, proto nás Zlatý Kruh přenáší už z říše Kingsmanů do nového agentského podsvětí. Za náramně vnímatelné a přitom odlehčené atmosféry americko-britské rivality úsměvně známými herci obsazený děj cyklicky brzdí při nájezdech na adrenalinové jízdy, aby v závěrečném nemazlícím se finále dupnul na plyn a trvale očekávanou obdobou kostelní scény trumfl všechny dosavadní legendární souboje. Přes humornou práci se sirem Eltonem a parodii nejmocnějšího muže světa je nejpravější třešní toho všeho všemi směry emotivní zakomponování písně Country Roads. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

No tak tohle bylo opravdu zbytečné pokračování. Neupírám tomu svižnost a akčnost je vidět, že do toho vrazili i spoustu peněz, ale těch trapných hlášek a zejména ten idiotskej příběh.....Film pobaví a zabaví a to je vše. Ve filmu se objeví/zazní pár hlášek a scén, které mi přišli opravdu trapné. Takže tohle je jeden z těch filmů, které zaženou nud, ale pak už si na ně nevzpomente. Takže dík a ahoj. ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

Ryzí Guilty Pleasure. První Kingsmani byli styloví a vymakaní, druzí jsou ve všech ohledech přepálení a přitažení za vlasy. Nicméně baví a protože baví, dá se jim leccos odpustit ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

Druhý díl opět nezklamal a nechyběla mu jak akce, tak prvky komedie takže za mě perfektní film. Dokonce se zde objevil i Pedro Pascal, který svou roli zahrál perfektně. Akorát škoda jeho úrazu s mlýnkem. ()

Kaktusak12 

všechny recenze uživatele

Protože jednička nasadila laťku tak vysoko, bylo mi hned jasné, že ji Golden Circle jen tak nepřekoná..Ano, mohlo tu být méně CGI efektů a více britské 'šťávy', ale upřímně, i přesto mě Kingsman bavil. Sice trochu ujetější a absurdnější než Secret Service, ale nic, co bychom od Vaughna nečekali. Herci fajn, Firth a Strong prostě klasika. Moore už jen příjemnou třešničkou na burgeru ( i když mi do role ze začátku moc nešla, nakonec potěšila stejně jako motherfu**er..). Zklamání minimální, už teď jsem zvědavý, jak dopadne trojka... ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Jednicku necekejte! Dostanete paradni jizdu plnou akce, humoru a prekvapeni. Za me skvele pokracovani, ktere ani za boha nemohlo naplnit ocekavani, ktera jsme meli, ale bylo tomu sakra blizko! ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jasne, jednicka byla lepsi, ale to neznamena, ze by Golden Circle za nic nestal. Naopak je to stale tuze treskuta zabava, ktera je schvalne over the top a plna absurdni nadsazky. ()

drakodlak 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké zklamání. Je to hrozně dlouhé, místy hrozně nudné a navíc po svěží originalitě přichází parodie sama na sebe. Hlavní záporák je opravdu slabý odvar Samuela z jedničky, prostě jí to fakt nevěříte. Jediné dobré cameo je Elton John, jinak mi to přijde nějaké úplně zbytečně přeobsazené na to, že tam mají jen pár štěků. SPOILER: Závěrečná scéna nás má navnadit na trojku kde by měl asi dostat víc prostoru Channing Tatum... za mě raději už fakt ne tohle stačilo. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Málokterý pokračování se spolehlivě povede tak, jako tohle. Upřímně, měl jsem z toho docela strach. Hned na začátku ale zabodovala perfektní bitka v taxíku, typicky vaughnovsky natočená, a od tý doby nebylo prostě o čem. Nechyběla nápaditost, hravost s detaily, barevnost a zároveň úžasný idiotství celýho filmu, potažmo smysl pro sebeironii (důkazem je finální hláška Eltona o backstagi). Dějově to asi není uplně něco, na co by člověk na smrtelný posteli vzpomínal, zatímco by se pokoušel naposled omylem napít ze svýho bažanta, ale v danej okamžik prostě všechno funguje a baví podle představ. Taky je třeba vyzdvihnout bravurní výběr herců, díky čemuž ze snímku sálá pohoda a našinec si tak rázem dovede představit, jak se asi všichni u natáčení nasmáli. Proto moc nechápu zdejší uslintánky, který tomu dávaj dvojky/trojky....jedinym vysvětlenim mi je asi to, že se lidi zapomněli bavit a radovat z píčovin. Howgh! ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

A dalších pět hvězd míří k druhému Kingsmanovi! Jedná se o více než důstojné pokračování. Možná mě Zlatý kruh bavil víc než jednička, ale to je pouze otázka prozatímní, neboť jsem plný nadšených pocitů. Sice nevím, zda si film ještě někdy pustím, ale proč by nemohla být geniální i jednohubka? Příběh se sice nejeví jako příliš objevný, ale ve výsledku mě celkem překvapil. Hlavně závěrečná politická část. Jinak připouštím, že motivy typu "bad guy (v tomto případě bad lady) chce ovládnout svět" jsou prakticky stejné s prvním dílem. Ale ruku na srdce, v tomto případě se jedná o tradiční klišé žánru, které je třeba mermomocí dodržet. Jinak akce opět perfektní. Těm pacholkům to muselo dát pořádnou práci! Díkybohu, že byli plni nápadů, které byli schopni zhmotnit do nezastavitelné jízdy. A také vizuál opět výborný... a ten soundtrack! Ten kulervoucí soundtrack! Zkrátka slast. Ačkoliv se s hláškami šetří, vždy padnou na úrodnou půdu a opravdu diváka patřičně odzbrojí. O hercích nemá cenu mluvit; stačí si výše přečíst jejich jména. K tomu tu máme Eltona Johna, tu epickou buznu, která se tu neskutečně předvedla... Takže abych to shrnul - já jakožto infantilní kretén si nového Kingsmana pořádně užil a těším se na další potenciální pokračování! ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama