Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

Kulda24 

všechny recenze uživatele

Po prvních dojmech a recenzích jsem se toho docela bál, ale ono to bylo vážně dobré. Z kina jsem odcházel s pocitem, s čím byli ti lidé tak nespokojení ?? Vaughn se s tím i přes odpor točit sequely vypořádal skvěle a jeho řemeslo tam je značně znát. Je to svižné, rychlé a akční scény jsou stejně jako v jedničce dokonalé. Samozřejmě, že Julianne Moore nemohla překonat božského Jacksona z jedničky, ale její mletí lidí se mi zkrátka líbilo. Statesmeni mi přišli ve filmu trochu zbyteční, jelikož tu pak těch postav bylo zkrátka moc. Rozhodně povedený sequel, který musíte vidět. 80% ()

owwidius 

všechny recenze uživatele

Taka v podstate akcna blbinka, ale dost coolovo natocena. Neni ani tak moc dolezite co sa tam deje, ale je to rychle, zabavne a hlavne, akcne sceny su fakt mega dobre natocene (to uz bolo aj v jednotke) - paradne kamerove triky, vo vysledku neskutocne prehladne. Takze v ramci tohto zanru totalne vpohode, nudil som sa len malokedy a skor si uzival tu zabavu. Bavilo ma to viac ako Baby Driver. Take (v ramci zanru) spokojnejsie 3. [#35/2017] ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Zabili Marlina! To je jedno z těch velkých překvapení, o kterých nikdo nemluví... Ano, Harry je zpět a je roztomilé jej sledovat, jak studuje motýly, než mu vrátí paměť... Poppy je úžasná zápornice a milovala jsem kousky s lasem Whiskyho. Celkově má film švih, nicméně humoru prvního dílu nedosahuje. ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování, i když kvalitám jedničky je to na míle vzdálené. Je tu míň drzosti ale stejně dobrých nápadů. Akční scény jsou furt stejně skvělé, akorát už tu není ten wow efekt co byl u jedničky. Ale rozhodně promarněný potenciál. Tam kde mohla být skvělá hra s divákovým očekáváním, je jen patos a klišé. A to při vzpomínce na jedničku zamrzí nejvíc. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Pocitově horší než jednička, ale pořád slušná jízda. Dejte prosím Waughnovi nového Bonda a s Jackmanem. Tohle je totiž i tak druhá nejlepší Bondovka od Golden Eye (Nej je samozřejmě první Kingsman :). 70% ()

Faila 

všechny recenze uživatele

S Kingsmanem jsem vždycky trochu na vážkách, protože mě sice baví, ale nijak extra. Jenže když ho porovnávám se spoustou jiných filmů z poslední doby, přijde mi o dost lepší – propracovanější, vtipnější i lépe zahraný. Takže ve finále mi připadá dost nadprůměrný. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Anglický šmrnc v spojení so sviežimi nápadmi v tomto preplnenom vagóne komiksových predlôh spôsobil aspoň u mňa vrchol blaha týkajúci sa tohto žánru.. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

O kus slabší než Tajná služba, taky o kus míň zábavnější než Tajná služba. Pokus přiblížit se starým bondovkám, kdy se auto změní na ponorku, moc nevyšel, nepasovali tam ani ti robotičtí čoklové a lidský hamburgr byl vyloženě trapnost! ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Kingsman postrádal několik věcí. Nedokázal těžit s humoru tak skvěle nastaveným v jedničce. Nové postavy docela nudily a celkově se to neslo spíše v kýčovité atmosféře, která by normálně nevadilo, ale musí to bavit. A to se úplně nepovedlo. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Méně srandy, méně úderných hlášek a méně akce, zato více minut. Logicky tomu chybí také "wow efekt", který jedničce dodával grády, pamětihodné scény a silný záporňák tarantinovského kalibru (prostě Julianne na Samuela nemá ani náhodou). Ale i tak se na to dá kouknout a místy je to vcelku zábava ... 69% ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Kingsmani asi nikdy nebudou normálním filmem. Nebudou filmem, kde se nic neděje, nebo kde je všechno natočeno "normálně". Vždycky to bude trochu vytržené z reality. Vždycky to bude trochu pohádka. Byla jedna chvíle, kdy jsem si říal, že točité kamery kolem bitek jsou už to, co vlastně nechci. Ale co. Jsem rád, že takovéhle filmy vznikají a je pořád na co se dívat :-) Režie: ****; Scénář: ***; Herci: ****; Hudba: ***** ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaughn ukazuje všem svým komiksovým konkurentům opět záda a svými kvalitami jen zvýrazňuje bezvýchodnou průměrnost celého Marvel universa. Kingsmani mají i napodruhé nenapodobitelný šarm v kombinaci s absolutní neurvalostí a drzostí. Aneb instalace štěnice nebyla nikdy rajcovnější. V rukou jiného režiséra by z tohoto námětu jistě vznikla slaboduchá suchopárnost bez špetky nadhledu viz Kick Ass 2, to ale u Matta nehrozí. Vyzdvihnout musím zejména celkovou zábavnost Kingsmenů, která nemá v novodobé konkurenci obdoby. Vtipné, svěží, elegantní a to šetřím superlativy. Je mi jasné, že mnozí budou sveřepě tvrdit, že se to na jedničku nechytá, a je pravda, že řežba v kostele nebyla překonána... Nicméně všechno nové do toho starého hladce zapadá. Od lahůdkově obsazených nových postav (Channinga mám radši a radši), až po sice méně ujetou záporačku (překonat Sama Jacksona prostě nešlo), ale o to odvázanější výpravu. Dvě a půl hodiny uteče jako voda a Matthew Vaughn už zase všem nakopal zadek. 90% ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Nenašel jsem ve filmu žádný eye candy moment, ale i tak to byla velká zábava, řekl bych snad i větší než jednička. Tohle celkem beru. Poněkud vychtěné propojení s Amerikou tomu kupodivu moc neuškodilo, jak jsem se bál, cowboyské manýry se povedlo zapojit vcelku šikovně. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Zlatý kruh jde ve stopách jedničky, Vaughn rozšiřuje svět Kingsmanů i o Statesmany (americká odnož), akce je sice méně, ale vždy stojí za to. Návrat Colina Firtha určitě vítám, stejně jako nabušené vedlejší role (Berry, Bridges, Tatum, Greenwood). Btw ten americký kovboj-Statesman jakoby z oka vypadl Burtu Reynoldsovi zamlada. Podoba byla zjevně záměrná. Slabinou filmu je nepříliš zajímavá záporačka Julianne Moore a delší stopáž. Být to o 15 minut kratší, filmu by to prospělo. Kasovně film sice vydělal v USA o něco méně, ale v součtu s globálem je na podobných číslech jako jednička, tedy lehce přes 400 mil. dollarů. 4* ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Pokracovani vynikajicich Kingsmanu je o tridu slabsi ale stale ma grady a koule, strihnout to o pul hodiny tak je z toho stejna pecka jako jednicka. Btw. obsazeni je naprosty luxus. ()

Artard 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ktoré sa uberalo horším smerom ako by som chcel. Kingsmani popadali ako muchy antagonistom, ktorý pôsobí až príliš stupidne. Minule to fungovalo, no teraz im to už neberiem. O úroveň horšie ako predchodca. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to méně než jednička, no prostě pokračování založené na komerčním úspěchu. Ale i přes délku filmu jsem se nenudil, ale někdy mi přišla ta přehnanost přehnaná a oživení teda americká pobočka přinesla bez ní by to pokračování bylo o ničem, bo zdecimovaná britská pobočka byla kompletně zničena. Vrátí se staří známí a přibudou noví a ne všichni jsou kamarádi. Sice bych ti feťáky taky nechal pochcípat, ale skandinávskou princeznu bych zachránil rád (určitě by byla vděčná jak v jedničce ;-)). Akčnější a zábavnější než Bond (hlavně ty poslední díly). ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama