Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

Swannie 

všechny recenze uživatele

Prvý diel Kingsman je pre mňa úžasne vystavaným filmom, ktorý mám nesmierne rada a dvojka je popri ňom, s prepáčením, shitshow. Nápad s americkou organizáciou Statesman je super, drogy tiež nie sú zlá téma... len keby celé to prevedenie nebolo na megalománsky, trápny a nevydarený americký štýl. Primitívny humor, zle vystavaný dej, nesmierne množstvo zlých rozhodnutí, ktoré z filmu spravili kravinu. Ledva som to vydržala do konca, ešte mi aj zomreli všetky obľúbené postavy a úprimne som zrazu rada, že sa trojka odohráva v minulosti. Trápny humor, nevydarené scény, všetko je extrémne prehnané a vôbec to nemá tú dobre vyváženú eleganciu a emóciu ako jednotka. Scény s Eltonom Johnom radšej ani nekomentujem a to ho ako speváka a osobu ľúbim. Ach jaj. Akosi sa mi teraz do toho prequelu ani veľmi nechce. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

73 %; nápad se Statesmany (a jejich odlišnému přístupu) je dobrý, ale film je zbytečně dlouhý a vytratilo se z něj příliš to anglické gentlemanství, kterým tak okouzlila jednička. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Měla to být stylová zábava se slušným rozpočtem, dobrými herci a dokonalým vizuálem. Přesto jsem se filmem pronudil až do nesmyslně 141 minut vzdáleného konce. Myslím, že to bude tím univerzem Kingsmana, které je mi zcela ukradené. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Rovnako prehnané, no rovnako skvelé ako jednotka. Zas a znova brilantná kamera. Kingsman: Golden Circle má veľmi dobre prepracované akčné scény a znova sa budem opakovať, ako jednotka. Casting sa rozšíril o pár zaujímavých mien a veru, že to nebolo na škodu. Prínos Eltona Johna ani nespomínam, zo scén s ním sa do teraz váľam po zemi od smiechu. Ak mám bližšie špecifikovať výkon hercov, okrem iných sa mi pozdával Pedro Pascal, veľmi dobrá a zábavná postava. Okrem stále skvelého Collina Firtha ma ďalej neprestáva baviť Taron Egerton, ktorého prejav, no najmä hlas mi veľmi imponuje. Mohli sme si všimnúť pár odkazov na Kingsman: The Secret Service, ktorým som sa potešil aj pousmial. Mňa pokračovanie vôbec nesklamalo. 80 %. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nijak výrazně nejásám, ale jsem vlastně spokojenej jako minule. Záporák Julian Moore byl sice opět ujetej víc, než by bylo potřeba, ale její postava mi byla o něco sympatičtější než Jacksonův puberťák. Při nejmenšim víc připomínala Bondovky (značkování věrnejch zlatym kruhem, sídlo ve stylu šedesátejch let nebo útočiště v jungli). Humoru společně se "špionážní" amosférou sice ubylo, což ale zdárně dohnalo svižnější tempo vyprávění a lepší rozložení akčních scén napříč příběhem (tentokrát už od začátku). Čtvrtá slabší hvězda za řádně fuckujícího Eltona Johna, slušnou akci a záporačku Poppy. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Jednička je prostě nepřekonatelná. I zde je sice krásné vizuální hrátky a občas povedené scénky (sem tam i ostřejší - viz mlýnek na maso), ale chybí tomu pořádný záporák typu Valentine. Naopak je fajn, že je zde spousta odkazů na první díl a rozvíjí se původní příběhy, postavy a vztahy. Film se stále nebere vůbec vážně, což dokazuje třeba role prezidenta. Škoda, že Channing Tatum nedostal tolik prostoru. Slušné 4* ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Tento rok prvýkrát sklamal Nolan a teraz už aj Vaughn. Raz to prísť muselo. Tak ako bola jednotka sviežim závanom v špiónskom žánri (resp. paródiou naň), tak je dvojka presným opakom - zúfalo nevtipné, neskutočne natiahnuté, bohužiaľ trápne a setsakra únavne pokračovanie. Nerozumiem tomu, zišli sa tu v podstate rovnakí ľudia ako pri prvom dieli. Asi štúdio tlačilo kvôli predošlému úspechu na to, aby bola dvojka čím skôr natočená a tým pádom veškeré nadšenie a orginalita vyprchali. Dokonca aj tie triky nestáli za veľa. Nehovoriac o zbytočnosti všetkej tej plejády hollywoodskych hviezd. Veľké sklamanie a zívanie v kinosále, takže pre mňa nie zlatý, ale skôr začarovaný kruh. Má byť aj trojka, už teraz sa NEteším. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Našťastie to nie je tak šialené ako ukazovali trailery a celkom som sa bavil, ale jednotka ma zasiahla podstatne viac. Predovšetkým záporáčka s tvárou Julianne Moore mi prišla keď už nie slabá, tak aspoň nevyužitá. Vyšinutá bola síce riadne, ale všetky svoje scény odohrala v "bufete" a jej koniec bol riadne meh. Herecké posily zo Statesman boli tiež skôr len cameami a oživenie Colina Firtha (spoiler!) bol zbabelý ťah. Akcia (hlavne úvodná automobilová naháňačka) smrdí trikmi na sto honov a aj keď je snímaná na minimum strihov, kvôli ekvilibristike s kamerou ktorá ju sníma vyzerá dosť čudne. Ale prízvukujem, že napriek tomuto všetkému som sa bavil veľmi dobre! Film sa mi dokonca pozdával aj vo vážnejšej rovine (vzťah so švédskou princeznou). Akurát ubudlo originality a tresknute šibnutých nápadov. 7/10 PS: Na štyri hviezdy zakrúhlil hodnotenie Sir Elton John! ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Aj keď má tá hláška o záchrane sveta na konci prvého dielu úplne zabila :-D musím povedať, že sa nevidí často, že by bol druhý diel lepší ako prvý. Oboch Kingsmanov som pozeral v jeden deň a druhý diel mi prišiel strelenejší i vtipnejší a proste lepší. A ten nápad so Statesmanmi proste super. Na to, že som od filmov nič poriadne neočakával som milo prekvapený a odporúčam aspoň raz vidieť :-). ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Tak jsem právě dokoukal Kingsman.. a celou dobu jsem se parádně bavil. Akce zmáknutá v těhle Vaughnovkách je prostě eňoňuňo. ||90%|| ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla vyváženější, zábavnější a hlavně si mě získala svojí originalitou. Napodruhé je to stále fajn ale ten šmrnc prvotiny se už trochu vytratil. I tak sympatická Vaughnovka, která se v současné tvorbě určitě neztratí. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Opět povedený, opět zábavný, akce parádní. Elton navíc, vůbec nemusel být, nesedlo mi, za to snad i hvězda dolů. Jinak asi neni co vytknout. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Perfektně absurdní a utahující si z tuctových akčních filmů a zároveň vážné, napínavé a vtipné (někdy i opravdu hodně). Nebýt několika na můj vkus až zbytečně přepálených pasáží, udělil bych filmu i vyšší hodnocení. Bláznivá Julianne Moore naprosto perfektní, i toho Eltona jsem vydýchal a Poppy Delevingne mi zase připomněla jiný můj oblíbený film. Co ale druzí Kingsmani zvládli nejlépe, je navnadit mě na třetí pokračování. Doufám, že se v něm dozvíme více o nových postavách, které zatím měly pouze trochu úvodního prostoru. Takže shrnutí: Bondovka pro 21. století, č. 2. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Po našlapané jedničce je pro mě pokračování Koingsmanů lehkým zklamáním. První díl jsem si pro jistotu před puštěním dvojky zopakoval, aby mě nepřekvapila postava, která vstala z mrtvých a já nevěděl, kdo to je ...Nevím, jestli bylo oživení Harryho nutný, podle mě si to mohlo sednout i bez něho. To se dalo ještě v pohodě zkousnout, stejně jako Elton John, kterýho nemám rád a kterýmu se dalo zbytečně moc prostoru. Vadily mě ale dvě věcy - oproti zlu v jedničce, který představoval skvělej S.L.Jackson se role zloducha ujala Moorová, která se na to absolně nehodí. A pak mi vadily některý scény, který se z jedničky opakovaly ( zatopení místnosti, rvačka v hospodě ). Srovnání s prvním dílem se prostě nevyhnu, takže Zlatýmu kruhu prostě chybělo něco, jako byl výcvik agentů, prostě něco, co by mě posadilo na prdel. To tady nebylo, je to kopírák jedničky, i tak si ale Kingsmani udrželi několika povedejma akčníma scénama a humorem bejt v plusu - 60%. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Po opätovných zhliadnutiach musím po čase revidovať,Tu je presne tá situácia ak niečo hodnotíte v nesprávnom duševnom ,psychickom prípadne fyickom rozpoložení. Nebavilo ma to ako 1-ka nakoľko wau-efekt nebol prítomný no napriek tomu som sa bavil 85%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jen o málo horší, než první Kingsman. Možná těch akcí a soubojů bylo trochu příliš, ale zábava je to stále prvotřídní. Sem tam se vykrádají úspěšné scény z "jedničky", na druhou stranu ty různé pomůcky, zbraně a další technické vymoženosti jdou svou absurditou a tedy i zábavou mnohem dále, než tomu bylo před třemi lety. Navrch je tu mlýnek na maso, krásní pejsci a Elton! Tako jako Samuel L. Jackson, tak i Julianne Moore mi moc neseděl (a) v roli toho (té) arcipadoucha (šky). Celkově tedy vysoká spokojenost a doporučení pro akcechtivé diváky. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaugh znovu dokazuje, že je velice dobrým a zručným režisérem. Scénář možná nikoho nenadchne a ani neurazí, ale s péčí, kterou Vaugh režii a hercům věnuje, je tento film hned o dost lepší. Co ovšem je na Kingsmanovi tak dobrého? Především herecké obsazení. Málokdy se vidí tolik schopných herců v jednom filmu, kteří umějí hrát. Do jednoho. A je jedno, jestli jde o mladíky či starší pardály, všichni ve svých rolích excelovali. Vychválit lze pochopitelně i akční scény, které díky své nápaditosti a provedení stály za to s radostí sledovat. Co lze snímku trochu vyčíst je pár nedodělaných digitálních triků a přemrštěná stopáž. O dvacet minut film rozhodně šel zkrátit. „Kingsman: Zlatý kruh“ je nicméně povedená podívaná. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Prvý Kingsmani nasadil latku veľmi vysoko. Druhý diel sa výzvy nezľakol a zvládol to takmer na rovnakej úrovni. Pribudlo mnoho známych mien, nečakaných zvratov a humorných situácií, ale po stránke originality Zlatý kruh trochu pokuľhával. Možno je to tou nútenou americkou stránkou filmu. Alebo v tejto situácii zrejme platí, menej je niekedy viac. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Sice tu vrší jeden nesmysl na druhý, ale nějakým záhadným zupůsobem je to tady tak nějak jedno. Prostě šílená akční podívaná, která by si mohla v ledčems podat ruku s prvními Muži v černém. První díl se mi líbil víc, ale ani tohle není tak uplně ztráta času. 65 % ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama