Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (866)

studiobadguy 

všechny recenze uživatele

I když druhé Kingsman točil Matthew Vaughn, tak to má pár problémů. Ovšem nejdříve začneme věcmi, co se mi líbili. To skvělé na filmu je samozřejmě akce, která je velmi dobře zpracovaná a natočená. Další věc, co mě potěšila je postava Pedra Pascala, která byla velice dobrá a je to možná to nejlepší na celém filmu. To by bylo vše k tomu dobrému a vrhneme se na ty špatné věci. První věc co musím zmínit je příběh, který není tak úchvatný jako v Prvních Kingsman a mnohdy je i celkem předvídatelný. Další věc je akce, která je jak jsem říkal velice kvalitní, ale má jeden problém. Je téměř stejná jako v minulém díle a tím pádem je zde málo akčních scén, které by v sobě měli originalitu. Ale ta nejhorší věc a částečně i největší zklamání filmu je Statesman. Tato organizace ve filmu neudělá téměř nic a jediný kdo je zajímavý a potřebný je Pedro Pascal. Zbytek jsou ploché a nepodstatné postavy, což mě velmi mrzelo. Film rozhodně není nudný, ale měl problémy, které se mi ani nechce věřit, že by Matthew Vaughn udělal. 80%. ()

Michal.Jezek 

všechny recenze uživatele

První díl to bylo šokující překvapení na vynikající úrovni, díl druhý navázal na tu akčnost, přemrštěnost, kvalitu záběrů a neztratil na síle. Už víte co od Vaughna očekávat, a i přesto příjdou momenty, které vás nenechají chladným. Egerton, to je druhý Dicaprio, Julianne Moore další výborný záporák. No a hudba!! Ta filmu dodává ten pravý šmrnc. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Jako klobouk dolů tohle pokračování se vážně povedlo .Daleko lepší akčnější a vtipnější než první díl.Konečně to nemá ten pubertální styl ,který předvedli v prvním díle.Tak trochu film zvážněl ,scénky sem si užil hlavně scény s Eltonem Johnem ty opravdu neměly chybu.Ale i další herci byli dobří .Režisér pokračování Kingsman natočil skvěle.I druhá agentura Statesman stála za to.Těch 141 minut mě nějak rychle uteklo .Těším se na další díl.Za mě 80% ()

Shaqual 

všechny recenze uživatele

Inu, není to tak vtipný, originální, ani šokující film jako první díl, ale zcela určitě to je jeden z nejvtipnějších, nejoriginálnějších a bezpochyby i nejšokujících filmů letošního roku. Osobně jsem ani nepotřeboval, aby Vaughn svoji nastavenou laťku překonal, stačilo mi, že se bude držet osvědčeného stylu a přidá k tomu pár originálních nápadů. A že se mu to povedlo. Vlastně už jenom fakt, že z jedné mých nejméně oblíbených hereček udělal dokonalou záporačku a vlastně i jednu z nejlepších nových postav (a že i ty ostatní za to stojí) o něčem svědčí. Moc doufám, že Matthew nepoleví a že nás svojí fantazií bude ještě hodně dlouho překvapovat. ()

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní bolo viac dialógov, ktoré nie vždy boli potrebné a nie vždy fungovali. Takže som sa nebavil až tak veľmi ako pri prvej epizóde. Ale tie akčné scény to nakoniec všetko predsalen vynahradili. ()

hamir0 

všechny recenze uživatele

Fajn dvojka, která ale nepřináší vůbec nic nového. Teda kromě Eltona. Elton byl dobrej. Půl bodu navíc za Eltona. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se dá zkrátka říci, že člověk ví co od filmu očekávat a tím spíš nebude zklamán. A Zlatý kruh právě s tímto pracuje; ví co se od něj chce a očekává, a rozdává to posléze zcela a bezvýhradně měrou vrchovatou. Vedle bohatého a sehraného obsazení, perfektních akčních sekvencí a soundtracku se zkrátka vznáší ve vzduchu fakt, že je snímek minimálně stejně tak dobrý, ne- li minimálně svižností ještě lepší, než první díl. Více než dvě hodiny dlouhá stopáž uteče jak voda a vy se v závěru budete jen divit, že už je opravdu konec. Nezbývá než doufat, že vrátka, otevřená případnému pokračování se nezavřou a filmaři do nich v čele s režisérem vstoupí ještě alespoň do třetice všeho dobrého… Více zde:http://nafilmu.cz/2017/09/recenze-kingsman-zlaty-kruh-2017/ ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele

Firthužel je to přesně takové, jak se o tom píše v nepříliš spokojených recenzích. Ale když jsou na celém filmu zdaleka nejlepší narážky či dokonce předělávky celých scén z jedničky, ani to jinak dopadnout nemohlo. Hlavně mi ale až v kině došlo, že Vaughn se do pokračování nikdy neměl pouštět. A to proto, že koncept Kingsmanů nenabízí vůbec žádný smysluplný potenciál k rozvinutí. Jeden film naprosto stačil, aby to všechno vydudal na maximum, a dodávat cokoliv dalšího je zbytečné. Byť pořád místy alespoň zábavně zbytečné... 65% ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Někde něco chybí, někde toho hrozně přebývá. Typická dvojka, ale tady byla jednička až moc dobrá na to, aby po ní šplhal takhle tuctový film bez pořádnýho námětu s přepálenou stopáží. Bez Firtha by to bylo ještě o polovinu horší, bez všech nových postav (spíš karikatur) o polovinu lepší. Nejlepší scénou je pro mě jasně Merlinova píseň a to jsem od dvojky Kingsmana vážně nechtěl... ()

DogtownCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní gagy, ještě šílenější než jednička a fakt přitloublý příběh. Jen toho Eltona Johna bylo na konci už trochu moc. Jinak parádní. ()

Misulka93 

všechny recenze uživatele

Zábavný film, plný akce, zvratů, odhalení, emocí a to celé doplněno skvělým soundtrackem.. Píseň Take me home už nikdy nebude co byla.. Skvělé pokračování skvělého prvního dílu ☺️ ()

hospoda96 

všechny recenze uživatele

Zlehka slabší než díl první, ale pořád zatraceně cool s výbornou choreografií soubojů. Vaughn prostě umí a pokud se potvrdí spekulace o třetím dílu dám si ho s chutí. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Ježiš, to bylo tak skvělý. Jestli pro mě jednička byla TOP roku, tak tady nemůžu jinak. Vaughn to opět dokázal. Nevím co chválit víc kamera, akce, hudba vše úžasné, geniální set design a sarkasmus. Ano, scénaristicky to možná pokulhává, ale o to tady nejde, dokonalé to být nemusí. Láska na první pohled. ELTON KURVA! ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Takže tuhle bezduchou splácaninu neberu, vážně mi to nesedlo a usnul jsem u toho jěště navíc. Příšerná srágorovina bez pořádný zápletky, vůbec to nefunguje nemá to nic kvalitního a T. Egerton je hroznej připosranec nesympatickej. Jedině kdo to trochu držel byla Halle Berry coby fešná Ginger. ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Svižná akce od začátku, která šlape! Chvílema ji sice brzdí různé konverzace, ale po chvíli se vrátí do starejch kolejí. Matthew Vaughn umí vytvářet akční scény naprosto originálně a vymazluje je. Taron opět skvělej, Channing vtipnej, návrat Colina strhující. Finále opět bez chyby. Jen Julianne Moore jako boss není přesvědčivá... Mega mě baví scéna, když Taron večeří s královskou rodinou. Nejdřív sice vede chytrou debatu, ale pak tam přes hi-tech brejle řve na svýho kámoše, kouká při tom na krále-tchána a křičí “put it down!” ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční over the top podívaná, byť akce není až tak častá. Snímek také místy překvapuje svou ujetostí - lehce úchylné scény, zvrácená Julianne Moore, pološílený prezident a Elton John, který si utahuje sám ze sebe naprosto nevídaným způsobem, až je to místy opravdu přehnané. Druhý Kingsman ale nabízí i několik emotivnějších momentů a zvratů. Statesmani jsou třída a jejich originální udělátka a způsoby boje jsou opravdu působivé. Potěší návrat starých zámých z prvního dílu, hlavně Colina Firtha, který ale tentokrát hraje spíše druhé housle. Naopak zamrzí odchod někerých oblíbených postav, ale kdo ví, třeba se s některými z nich ještě setkáme v případném třetím díle. Channing Tatum zůstal bohužel velmi nevuyžitý, ale v případném třetím díle by to mohlo být lepší. 80% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No, čo toto.. Mix herních efektů s vcelku nic neříkajícím dějem. Tvůrci chtěli patrně vydojit jedničku, trochu přebarvit a vytřískat maximum doláčů. Aby do nich smrtka hryzla. Já se vcelku těšil, že se zas hezky pobavím, a místo toho, jsem se nehezky nasral. Hlavní Hrdina: vcelku trapnej, děj vykradenej, a tímto se mi to stává ukradeným a nechci se tím už zabývat. ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Auto našlapané všemi možnými udělátky včetně naváděných raket nemá neprůstřelná skla. A hi-tech agentura si nevšimne, že jí někdo krade data. Ach jo. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

No. Nebolo to vyslovene zlé, ale nadšený nie som. Veľa vecí fungovalo super ako v jedničke. Nápady ako ten s fľašou, skvelá záporáčka Moore, perfektný Mark Strong či Colin Firth fungovali. Fungovala aj často prestrelená akcia. Napr. kovboj s lasom dodal bojom inováciu. Ale ten príbeh a oživovanie agentov mi liezol na nervy ako celá americká pobočka. Tatum zbytočný, Halle Berry tiež a Egerton bol ešte slizkejší ako v jedničke. Bolo to slušné ale horšie ako jednička a tak dávam o * menej. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama