Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

O trošičku méně hlášek, ale pořád výborná zábava. Julča je super přeslazená, vyšinutá záporačka. Návrat Kolína potěšil. Silný Marek, sympaťák jako vždy. Princezna Análka, mohla ukázat trošku víc. No a čuník Ťululum byl tak nějak navíc. Je možný že po dalším zkouknutí, šupnu 5. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Neviem no, nejak som sa stratil...jednotka bola super, toto je čosi divné. Videl som asi 5x, lebo som nebol schopný pozrieť to na jednu šupu a stále sa mi zdalo, že som nevidel všetko. Nejak mi chýbala postupnosť v deji. Efekty a scény boli ale dobré, takže úplne na figu to nebolo. Hádam bude trojka lepšia. 65% ()

Zveldr 

všechny recenze uživatele

Šílený, galantní a vtipné jako u minulého dílu. Zápletka se samozřejmě týká světového problému stejně, jako minulý díl. Kingsman si jde stále svou vlastní cestičkou mezi blockbustery a proto je tak unikátní. Také se mi strašně moc líbí ty drobné vtípky vystihující vztah mezi Amerikou a Anglií. Prostě šarmantní dávka krásných vtípků, které vás neomrzí. Myslím, že mě tyto šílenosti vždycky budou překvapovat, jak moc šílené opravdu jsou :D ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Podľa očakávania už Golden Cirlce nedosahuje kvalít predchodcu, no nezaostáva v dokazovaní, že Vaughn je neprekonateľný borec v moderných akčňákoch. Už od prvých minút ide priamo na vec s jednou absolútne dokonalou akčnou scénou, po ktorej však film tak trochu poľaví. Tempo je zbytočne kolísavé, stopáž trochu natiahnutá, statesmani menej sympatickí (mimo Halle Berry, samozrejme), a tam, kde jednotka decentne balansovala na hrane reality, sa dvojka nebojí ísť ďaleko za ňu, až na prah absurdity. V tomto prípade to však nie je úplne na škodu, je to predsa jasný komiksák, navyše stále ohromná sranda (Elton John je pán!) a opäť ponúkne excelentné finále, ktoré ukazuje vrchol v réžii moderných akčných filmov s toľkými vychytávkami, že ich občas divák ani nestíha vnímať. Vincent stále vie. ()

tynuska37 

všechny recenze uživatele

Je docela vtipný, že jeden člověk dá druhým Kingsmanům max. tři hvězdy s tím, že je to blbost, co nedrží pohromadě, a ten stejný člověk naservíruje čtyři až pět hvězd marvelovkám, protože... no, nevím proč, asi proto, že jsou to konzistentní díla s hlubokou myšlenkou a inteligentním satirickým humorem :). Ale dost o preferencích široké veřejnosti. Zlatý kruh baví. Je svižný a hravý a dvě a půl hodiny utečou jako voda, pomalé povídací sekvence hladce a se skvělým načasováním střídají ty akční, hlášky jsou vtipné a hercům role parádně sedí. Obvykle jsem zastáncem humoru, který ke vtipnosti nepotřebuje sprostá slova, ale tady v kontextu působí skutečně spíš humorně než vulgárně, což je za mě plus, ne vždycky se to povede. Přesun děje do Ameriky a všechna ta vtipná a úderná srovnání amerických způsobů s britskými, to je taky na výbornou. Za mě prostě fajn. Moc moc fajn. ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Přesně proto jsem byl rád, že Vaughn netočil pokračování Kick-Ass. Je to totiž prolezlé všemi neduhy, které většinou "dvojky" mají. Což je při jeho schopnostech sakramentské plýtvání talentem. Zlatý kruh je svou snahou přebít jedničku přeplácaný ve všech ohledech a ve výsledku za svým předchůdcem zaostává (minimálně) o celou třídu. Hudební výběr je mizerný, Elton otravný, záporačka slabší (ne špatná, ale prostě a jednoduše slabší), Statesmani nevyužití, inovace nulová a přes kvantum akčních scén tu není jediná, která by co do provedení a pamětihodnosti alespoň zpoloviny dosahovala kvalit kostelní rubačky z prvního filmu. Prostě to na rozdíl od jedničky nemá nic, čím by se to výrazně zapsalo do paměti a nutilo to člověka v budoucnu se na to opětovně podívat. Zůstává alespoň zručná režie, perfektní bavící se osazenstvo a naděje, že trojka tu laťku kvality zas zvedne. PS: Po letech mimo vzdělávací systém jsem se dozvěděl něco novýho o sliznici. PPS: Kdo neviděl necenzurovanou verzi prvního dílu, nepochopí narážku se záchranou světa. PPPS: Doufám, že do trojky si Vaughn vymyslí nějaký über alfa gel, aby se jistá postava mohla vrátit... ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Niečo tak prekombinované - to sa dnes len tak ľahko nevidí. Bolo to síce akčné, drastické, sprosto zábavné a ešte k tomu kúsavé - ale súčasne z toho rozbolela hlava. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

90% - komentář 20ti slovy: No ty vole! Ať se jde James Bond zahrabat a to doslova! Akční nářez, zábava, supr hlášky, soundtrack a kamera...ta kamera! ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Už úvodná akcia predpovedala, že sa budem baviť. Boli tam dva, tri lacné zábery ala prvý Spider-man, ale inak to bola originálna, živá a energická automobilová ,,honička” s bitkou. Celkovo si Kingsman minimálne udržal, možno ešte pozdvihol laťku nadsádzky nastavenej v jednotke. Bol to klasický odpočinkový špiónsky spektákl, s cieľom vypnúť divákovi hlavu. To ale nie je dôležité. Čo je dôležité, je to, čo sa stalo so ženami. Tragédia. Katastrofa. Sodoma Gomora. Zatiaľ čo štandardne hnusná a nesympatická pehavá Julianne bola vďaka šatám a kyprej postave okrem tváre veľmi sexi a na zjedenie, tak vždy anjelsky božská ebenová Halle, bola až neuveriteľne odporná a škaredá, no na zvracanie. Svet je úplne naruby Vám poviem. Ble. Fuj. Inak Kingsman a teda menovite jeho šéf Metju Vón zaviedol jeden perfektný zvyk, mať úplne originálneho a vskutku vyšinutého hlavného galgana. Predtým to bol j*****ý tínedžerský rapista Samuel, no a teraz nádherne prepnutá, chladne j***á šéfka fasfúdov Julianka. To sa musí nechať, to sú body. Dvojke ale pre mňa kraľuje Pedro Pascal. Bitka s bičom v krčme a prestrelka na svahu. To akože waw waw waaaaaw. Film je zábavný, dokonale akčný, vizuál prvotriedny. Som spokojný nad očakávanie. Hudobná zložka roka = Mark Strong ,,Take me home” 👍; šok roka = Elton John ,,Vykuř mi, nebo ti ho vykouřím já” 😂😂😂. Mathew Vaughn je pán. ()

movemat 

všechny recenze uživatele

Za mňa lepšie než jednička. Tempo je svižnejšie, pribudlo viac humoru a nové postavy na čele s Julianne Moore a celým jej Poppyhousom, sú skvelé. A ako to v akčných filmoch býva, tak v pokračovaní je akcie viac než v prvej časti; ale kým vo väčšine iných filmov je to len nudné bezduché pridávanie na kvantite, tak tu tá akcia bola zaujímavá, nápaditá a nenudila. Prosto výborné. ()

olmikee 

všechny recenze uživatele

První díl Kingsmanů byla naprostá pecka, takže očekávání byla celkem vysoká. Výsledek je ale totální zklamání. Celý film táhne trio Taron Egerton, Colin Firth a Mark Strong, všechny ostatní postavy tam jsou naprosto zbytečně a to včetně hlavní záporačky v podání Julianne Moore, která je totálně nezajímavá a vlastně se o ní skoro nic nedozvíme. Celkový děj a příběh je strašně triviální - cca v půlce z příšerných 141 minut už víte, jak to vlastně celé dopadne. Film opět zachraňuje originální a nápaditá akce jako v předchozím díle a pár vtipných hlášek, ale to je asi tak vše. Totální zklamání a doufám že Matthew Vaughn neplánuje dělat ještě další díl. ()

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Film jsem po závěrečných titulcích při pohledu na partu stejně "uhozených" kamarádů shrnul jednou větou... Keep it comin'! Vaše potěšení/zklamání se bude zcela logicky odvíjet od toho, co od filmu čekáte. Takže pokud čekáte over-the-top záporáky s megalomanskou touhou ukojitelnou pouze v globálním měřítku, úžasnou, svižnou a dobře natočenou akci, sympatického Eggsyho, Merlina a nové ksichtíky parádně doplňující původní ansámbl a porci humoru k tomu, nejspíš budete z kina odcházet v podobně nadšeném rozpoložení jako já a mí přátelé. Pokud čekáte něco zbrusu nového, nikdy dříve nespatřeného, něco, co změní svět a vůbec pohled, jakým na filmy nahlížíte, sněte dál. Kingsman: Zlatý kruh nedělá věci vyloženě jinak než první díl, ale dělá je minimálně stejně dobře a nějaká ta originalita se tu rozhodně najde (Dear Mr. President, děkuji Mathew, skutečně svěží pohled na politiku USA :D ). Pro mě osobně dvojka potvrdila to, co začala jednička. Páni a dámové, jedná se o moderního nástupce klasiky Bondovek z dob předtím, než to šlo do kytek s tvďáckým a strohým Craigem (dobře, pár filmů s Craigem se dá přežit, ale stejně). Mathew Vaughn si recept patřičně upravil, okořenil a naservíroval mi chod, který lahodí mým chuťovým buňkám, oku i nosu. Od pátečního večera si prozpěvuju "Country Roads" a asi hned tak nepřestanu. Pecka! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje SPOILERY! Takže vaughn sa prvýkrát rozhodol točiť pokračovanie a vyšlo to na výbornú. Staré postavy sú klasicky dobré, Firthove prežitie je naozaj prekvapivé, efekty úžasné, vychytávky sú síce v niektorých prípadoch okopírované z iných filmov ale vylepšené alebo inak upravené takže to vôbec nevadí. Ale má to aj pár mínusov. Gambon a tá mladá zrzka ktorej meno som zabudol no bola aj v prvom dieli sú po pár scénkach odjebaný(a to myslím doslova, však kto videl chápe), Tatum strašne perfektne vytvorený ale málo priestoru mu znemožňuje niečo dokázať, Pascal v pohode a to jeho laso je super, škoda, že je zradcom. Berry o ničom, Bridges strašne zbytočná postava, Stronga je strašná škoda, ale aspoň umrel epicky, no ale čo je najhoršie mínus je záporáčka v podaní Moore, nemá rešpekt, nemá charizmu, skrátka nič a čakal som, že umrie nejak epicky ako Valentine a nie tým, že ju predávkujú. Ale aj napriek týmto chybám som si to užil a teším sa na trojku, ktorá pevne verím, že príde. P.S. Elton John to tu aj na malom priestore zabíja ako pán. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Hahaha, že dvojka nikdy nemôže dosahovať kvalít prvého dielu... No, je to tak. Ale je to o tak málo horšie, že to ani nestojí za reč. Skvelý soundtrack, bojová choreografia, ešte uletenejší scenár než v jednotke... Táto frančíza rastie do krásy. Spolu s Baby Driver, Guardians of the Galaxy 2 najlepšie akčné filmy roku. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele

Obstojné pokračování prvního dílu, více takových pokračování a svět by byl v pořádku. Avšak po prvním díle, kde jsem byl naprosto unešen celkovým konceptem filmu, u dvojky mi něco chybělo, možná to byla ta originalita prvního dílu, sám bohužel nevím. Akční scény jsou však pořád na jedničce, humor je výborný, herecké výkony herců z prvního dílu jsou též výborné, nasazení nových herců z Ameriky byl výborný tah (hlavně agent Peňa z Narcos). Hezké 4*. ()

1V4N 

všechny recenze uživatele

Po nadupanej prvej časti z roku 2014 sme sa dočkali tento rok pokračovania, kde nás sprevádza síce slabšia zápletka, ale efekty hodnotím na výbornú. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

je dvojka horší než jednička?? Zřejmě ne (a pokud ano tak o opravdu zanedbatelné procento). Je to dobrý film?? Velmi pravděpodobně. Co jsou Kingsmani 2 ale zcela jistě a na 110%?? Film, který má kurva styl !! ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

50% Už jednička mě zrovna neuchvátila. S výjimkou akce. Dvojka má pomalu problém strhnout i tou, nicméně na začátku ještě baví. Pak už je to rozvleklé, bez gradace, s nezajímavým příběhem a plochými postavami. Pár vtipů a roztomilých nápadů to nezachrání, pouze trochu vyrovná. Stříhal a zároveň přepisoval bych víc než u jedničky… ()

Stranger77 

všechny recenze uživatele

Zábavné, větší, šílenější, ale v mnoha ohledech téměř zbytečné pokračování. Na zábavný blockbuster ok, ale čekal jsem víc. Někde kolem 7/10 max. Jednoznačně nejhorší film Matthewa Vaughna. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama