Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

Plaque 

všechny recenze uživatele

Dvojka je pre mňa vyrovnaným partnerom jednotke. Samozrejme, už som nehýkal nad každou somarinou a originálnym nápadom, ako v prvej časti, ale bavil som sa do popuku počas celého filmu. Dokonca by som pokojne zniesol ešte ďalšiu pol hodinu (teda ak by bola natlačená kvalitným obsahom), čím chcem povedať, že som sa nestihol nudiť. A to je asi jedno z hlavných kritérií akčnej komédie, či? U mňa teda Kingsmani obstáli na výbornú a pridanie ďalšej tajnej služby, ktorá prinášala skvelé vtipy založené na anglicko-amerických stereotypoch, boli fantastické. Apropo, my, Česi a Slováci by sme takéto stereovtipy mali brať všetkými desiatimi, veď aj medzi nami sú na programe takmer neustále... ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Jak by mohli všichni ti nesmrtelní Bondové a tomkrujzové byt skvělýma filmama, kdyby si ze sebe uměli udělat prdel. U mě kingsmeni aji statesmeni super. Trochu zklamání jenom z Bridgese. Ne herecky, jenom že on vážně vypadal jak sešlej dědek. A to se mi nelíbí, chtěl bych ho ve formě aspoň dokud já nebudu sešlej dědek. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Jestliže jednička byla výborná s přehršlí překvapení !? Tak dvojka je super s gejzírem šoků a zvratů !!Divák nestačí zírat s otevřenou pusou!! ()

StormyWhispe 

všechny recenze uživatele

Musím hneď na úvod priznať, že jednotku som si užila o štipku viac. Napriek tomu to bola parádna jazda a bavila som sa od prvej minúty po poslednú. Réžia, strih, herecké výkony – proste paráda. A nemôžem zabudnúť na tých absurdných zloduchov, s ktorými Vaughn prichádza. A rovnako ako sa Samuel L. Jackson zhostil tak dokonale Valentina, tak sa zhostila i Julianne Moore svojej Poppy. Nuž... neviem sa dočkať trojky a som fakt zvedavá, čo na nás Matthew vytiahne tentokrát. ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Výrazně akčnější a nadupanější než první díl... Zároveň také výrazně slabší a příběhově vyčpělejší. Těch oslích můstků tu bylo moc a celkově to ve mně nezanechalo žádný hlubší dojem. A navíc z Farga vím, že když chlapa namelete do karbanátků, nadělá to výrazně větší paseku... ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Méně vtipnější než díl první, ale i tak docela zábavné a akční. Čas při sledování Kingsmana utíká rychle, pořád se něco děje. Samozřejmě vše mimo rozsah logiky, ale o tom Kingsman je. Chválím hlavně módní vychytávky a akční scény. Herecké obsazení též na skvělé úrovni. Celkově lepší tři hvězdy - 70%. ()

Brock 

všechny recenze uživatele

Bond nad Bondy bez Bonda. Akční scény v neskutečném tempu navíc nasnímané tak, jak to umí snad jen Vaughn. Kingsmani a jejich Cesta do Ameriky. Channingovi pořád nemůžu přijít na chuť, ale vem to čert :) zábava, jak se patří. ()

14krejca14 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce znatelný úpadek kvality, až se začínám bát trojky, jelikož Matthew Vaughn zatím co film, to v červených číslech (u mě určitě). Každopádně už to bylo na hradně. Dvojka vizuálně zmáknutá opět s originálními nápaditými scénami, s bomba soundtrackem a skvěle ulítlými akčními scénami. Kamera, střih, vše fajn. Ale z amerických Statesman se dalo vymáčknout určitě více, zde byl potenciál, který Vaughn k mému překvapení vůbec nevyužil. Navíc stopáž zkrátit o 20 minut minimálně. Příště určitě více zapracovat na scénáři... Jinak slušný a zábavný popkorňák... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Skvelé tempo, výborná akcia a ani diálogové scénky neboli zlé. Vytknúť by sa tomu dal dej, ktorý bol "samé prekvapenie". POMO má pravdu miestami mi to vážne pripomínalo Wild Wild West a ak dôjde k trojke chcelo by to lepší dej. To nám však Vaughn vynahrádza najlepšími bojovými scénkami v dejinách kinematografie. Výborne využitie efektov a CIA hračičiek (elektrické laso, dáždník samozrejme). Skrátka výborné pokračovanie skvelej akčnej komédie, za ktoré by sa nehanbil ani Jimmy Cameron, Btw. Colina mám stále radšej, skrátka skvelý herec! ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Místy lepší, místy horší než jednička. Už jsem nebyl tak nadšenej, ale pořád na rozmezí 4-5 hvězdiček. Super! 88%. ()

Shadowspark 

všechny recenze uživatele

První díl mi přišel lepší, ale to neznamená, že tenhle film nebyl zábavný. Akorát mě první napjal více, i když akční scény tady taky ušly ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele

Zacatek filmu, automobilova honicka, jaky je jeji duvod ? Mela oslnit efekty ? V dnesni dobe tezko. Mela byt napinava ? Nebyla. Vtipna take nebyla. Proc tedy film zacina prave takto ? Nevim, byla zcela zbytecna, jako cely film. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. První Kingsmany považuju za naprostou pecku a byl to pro mě určitě jeden z nejlepších filmů roku. Dvojka je ale o dost slabší. Přitom papírově by to všechno mělo sedět - pořád je to ten správný nářez s dobrou akcí, hláškami a vtipy. Spíš mi nesedla celková dramaturgie scénáře, kdy některé podstatné postavy z jedničky (Roxy) jsou šmahem pryč, přičemž jiné zbytečné (švédská princezna) mají hromadu prostoru. Což bych ještě zkousl, jenže ani ti nově propagovaní Statesmani nemají zdaleka tolik péče, kolik by potřebovali (Tatum a Bridges jsou tu téměř na úrovni camea). Celkově je dvojka dost nemastná, neslaná a rozdíl v kvalitě je asi takový, jako u Kick-ass 1 a 2. O to smutnější je, že tentokrát tu dvojku nevzládl sám Matthew Vaughn. ()

DaliborekD 

všechny recenze uživatele

Dějově je to ještě obskurnější, než předchozí díl, což není úplně výhra. Místo toho, aby jste si užívali jízdu s oblíbenými charaktery, nepříjemě často se zarážíte o wtf momenty. Nadhled jedničky se z části vytratil a zbývá jen solidní, ale pořád dost stejná akce a cool hlášky . Mě to ale stačilo a bavil jsem se náramně. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Odlehčená, elegantní a hlavně zábavná akce. Potěšila skvěle zvládnutá kamera a dobře vybraný soundtrack. Nějak jsem se naučil mít Kingsman rád. Já se hodně bavil. I když má scénář několik děr, tak by se mu to mělo odpustit. Osobně si totiž myslím, že se budete až nečekaně dobře bavit. ()

Lisa odpad!

všechny recenze uživatele

ach jo, co to zase provedli, kam se poděl britský suchý humor a děj, který dával smysl, hlavně z toho udělat pouťovou atrakci plnou nesmyslů, no thanks ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Kingsmani sa vracajú v podobnom štýle, v akom sme ich zanechali pred pár rokmi. Nemožno povedať, že by prišli nejako unikátne upgradnutí, ale o to výživnejší a akčnejší. Niektoré scény boli ozaj akčne namakané a v súčinnosti so zaujímavým soundtrackom to opäť vyznelo podobne šialene ako v jednotke, pričom tu sa pridala aj extravagancia v podobe Eltona. Podľa mňa fajn pokračovanie a uvidíme, čo ešte Vaughn dokáže vymyslieť do tretice. 70 % ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Nebudete se urcite nudit, ale kvalit jednicky to nedosahuje. Misty radoby vtipnost ci prekombinovanost tomuto jinak svezimu dilku skodi. Peknych 70%. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Takhle má za mě vypadat pokračování. Žádná větší akce, větší výbuchy, víc všeho, ne... vše, co bylo dobré na jedničce se vrátí a posune dál. Dechberoucí akce, skvělé dialogy, záporák na medaili (🤣), vynikající hudba a supercool vizuál. Jsem naprosto spokojen! ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama