Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Ta podoba Tarona Egertona na Colina Firtha je úctyhodná náhoda.. Každý problém sequelu tady je! Máme tady navíc více známých tváří, kteří se sem buď vůbec nehodí, nebo jsou spíše zbyteční. Daleko více bizardních scén, navíc se zase tlačí hodně na humor. Příběhově slabší a přesně to jede ten styl, tedy cílit hlavně na ty, kterým se líbila jednička. Takže pokud to máte dosti na hraně, tak tentokrát to určitě nebude lepší. Škoda, po té neskutečné úvodní akci v autech jsem byl hodně namlsaný, ale ani zdaleka se nepodařilo kvalitu udržet. S přepálenou stopáží se zdlouhavým příběhem, holt nudnějším částem se nevyhnete. Ale potěšil Pedro Pascal! 55% ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce se zde stalo to že čeho je moc toho je dost ale čeho je víc než moc toho už je příliš. Samozřejmě zase nával akčních scén a efektů. Bojový styl zůstal na kvalitní bázi. Kamera taktéž. Jen už to celé bylo nad rámec přehnannosti. 65% ;) ()

Lukys 

všechny recenze uživatele

Je to v pohodě. Dokonce skvělý. Zatímco jednička se rozjela až v polovině, tady se naplno jede od začátku a já se dobře bavil. Akce je bláznivá, vynalézavá, místy přepálená a i když kostelová scéna překonána nebyla, žádná mě nezklamala a když si ji spojíte s hudbou Eltona Johna, je to cool. Co ovšem zamrzí je, že si tvůrci neodpustili několik reciklací z jedničky a vy si řeknete: "Vážně? Nas**t, viděl jsem." A taky, že Eltona Johna je tu možná víc, než je zdrávo. Ale zbytek filmu nezklamal. Chemie mezi postavami skvěle funguje, jenom nový Statesmani mohli být lépe představeni. Když dojde na jednu dojemnou scénu (uvidíte, pochopíte), tak ta je vygradovaná na jedničku a oprvadu mě zasáhla. Nová záporačka je stejně ulìtlá a přehraná jako Sam L. Jackson a bavila mě.Takže jo...je to super. SCÉNÁŘ 4/5. POSTAVY 4/5. VIZUÁL 4/5. HUDBA 5/5. AKCE 5/5 = PANE BOŽE, UŽ MI DEJTE TROJKU! ()

Brodequin 

všechny recenze uživatele

Kingsman je to, co jsem vždy čekal (a nedostal) od Bondovek. Je to zábava, akce, sranda a to vše v takovém nezvyklém stylu. První díl se mi líbil více, ale to tak většinou bývá. Třešnička na dortu byl Elton John a jeho role. :-) ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to zakríknuté takým spôsobom, ako keď si napr. poviete, že to strašne roztočíte na nejakej akcii, ale v skutočnosti si veľmi neveríte a vo finále to nie je ono, pretože tá neistota presakuje von a okolie ju vycíti. Viete kedy treba čo spraviť, čo povedať, robíte to, ale niekde to viazne. Taký je Zlatý kruh. Kvalitná zábava, ale úplne v tieni jednotky. Mimo filmu, ktorý sa do inovácií a originality veľmi nepúšťa, chválim aspoň soundtrack - Denverovky, to je srdcovka. ()

CarLoSiiin 

všechny recenze uživatele

Od akci, vtipem a napaditosti nadupane jednicky Kingsman cislo dve slape plnou silou na brzdu. Podivnost od zacatku az do konce. Napric filmem lze najit nekolik svetlych momentu (v hlave mi utkvela napr. nekompromisnost pana prezidenta), v zapeti prijde dalsi silenost, ktera vubec nedava smysl. Inspirace od marvelovek a Transformers je zde silne videt. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

V tých najlepších momentoch Golden Circle prekonáva jednotku, najmä čo sa strihu a kamery týka (Vaughnova originálna vízia je tu vyšperkovaná do najmenších detailov a divákovi sprostredkúva úžasný zážitok). V tých najhorších to padá na hubu pre nedomyslený scenár a prílišné tlačenie na pílu (recept na "skvelé" pokračovanie - do 140 minút natlačme, čo sa dá, aj keď to občas nebude dávať zmysel). Stále štýlovo a svojsky pobaví, no čakal som oveľa viac. ()

medovec 

všechny recenze uživatele

První díl je podle mě úplně boží a vždy si ho rád pustím,ale toto byla hodně studená sprcha.Akce stále výborná a herci také,bohužel to je asi tak všechno. Matthew Vaughn mě poprvé zklamal a proboha už nikdy nechci vidět trapného Eltona Johna v žádném filmu. ()

Antikas 

všechny recenze uživatele

Stejně přepálené a nekompromisní jako jednička. Délka na filmu není znát, uběhne jako voda a každá scéna je vynikající. Colin Firth si s přehledem maže všechny ostatní na chleba. Pokud hledáte seriózní film, tenhle pro vás určen není. Pokud jste ještě nedospěli, neznudněli a nezeselniněli, dejte mu šanci. Podobný film se neobjevuje každým rokem. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

Tak to je ještě větší šílenost než minule, ale bavil jsem se stejně dobře. Švihlá záporačka, úchvatné akční scény a shazování a parodování původního filmu. Americká pobočka je boží. Velká spokojenost. ()

existimator 

všechny recenze uživatele

V roce 2014 jsme v kinech mohli vidět veledílo Kingsman: Tajná služba. Film tak skvělý, že se stal mým zcela nejoblíbenějším. Viděl jsem ho desetkrát. 3 roky jsem a čekal a konečně jsem se dočkal. Kingsman: Zlatý kruh kráčí ve šlépějích svého staršího předchůdce a navazuje v nepřekonatelnou sérii. Žádný jiný film nedokáže skloubit silný příběh, který vás nutí vcítit se do postav a navázat s nimi tak silné pouto a zároveň být prokládán vtipnými scénami se značnou nadsázkou. Kingsman je nepřekonatelným konceptem, jaký nikdo jiný netvoří, a který byl filmaři dotažen do perfekce. Obrovské příběhové zvraty, dokonalé akční scény a dechberoucí příběh, který vás chytne za srdce. Uvidíte scény, které si budete chtít pouštět pořád dokola, protože jsou prostě perfektní. Uslyšíte soundtrack, jaký má v současnosti málokterý film a uvidíte herecké výkony hodné velkých filmových klasik. Mým cílem není napsat reklamu. Píšu pravdu. Kingsman: Zlatý kruh je fenomenální dílo. ()

metztlimoon 

všechny recenze uživatele

Na jednotku sa to nechyta ani zdaleka. Obsadenie ok, taka Julianne Moore bola famozna. Co mi vadilo, bola ta americka odnoz tajnej sluzby. Naozaj by bol taky problem, aby sa do toho amici nesrali a film by ostal na cisto britskej pode? Cele mi to prislo nejak moc patrioticke. A smrt Marka Stronga, wtf? Cele zle... Slabe 4 hviezdy. ()

tchempi 

všechny recenze uživatele

Pošlete děcko umýt nádobí a schválně rozbije talíř, aby to příště dělat nemuselo. Vaughna poprvé dotlačili k natočení pokračování a schválně to zprasil, aby už po něm nikdo nikdy sequel nechtěl. 50 % s hodně přimhouřenýma očima. ()

Anetulicek 

všechny recenze uživatele

Nenudil, ale ani ohromne nepobavil. Skôr mi prekážali niektoré prvky, ktoré sa našťastie v jednotke neobjavili... Napríklad prílišné moralizovanie, svadba, obscénna scéna s mini kondómom (či čo to bolo)... Nič prevratné nepriniesol... myslím, že si to mohli odpustiť a natočiť niečo iné. Hlavným predstaviteľom (Taron Egerton, Colin Firth) sa podľa mňa tento druh filmu nehodí... Objavilo sa tam viac zvučných mien ( Halle Berry, Julianne Moore, Channing Tatum), ale ani to nepomohlo pre mňa k lepšiemu hodnoteniu... celkom ma otravoval Elton...2* ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama