Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

jojto 

všechny recenze uživatele

Jednotka cez kopirák, akurát s rýdzo americkou vložkou. Nič čo by ohúrilo, oslnilo. Proste akčná spomaľovačkostrieľačka s vtípkami pre násťročných a škaredou švédskou princeznou. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Kingsmanov je o niečo viac stráviteľné ako jednotka, vrátanie zápletky, akcie a záporáčky Julianne Moore. Zábava tak akurát, na jedno pozretie bez nejakého hlbšieho zapamätateľného momentu. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

O dvě třídy lepší než první Kingsman. Jen maličký kousek a už bych dal 4*. Snad by stačilo ubrat trochu scén s mlýnkem a trochu trapnosti v počátečních scénách Eltona Johna. Skvělá Halle Berry na rozdíl od Julianne Moore dokonale maskuje svůj skutečný věk. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna se mi dost líbila, ale trochu mě zklamala grafika, která vypadala spíše jak z PC hry. Pak jsem si ale řekl: Vždyť je to Kingsman, tady není nic divné :D Opět vtipné akční, přeplácané, Krev stříkala, lidi umírali, ale stále jste měli úsměv na tváři. To dokáže opravdu jen Kingsman. Celkově se mi mi to líbilo více jak díl č.1. Až na ty robotické psíky, elektrické laso a podobné vymoženosti se na to dalo opravdu dobře koukat a 2h jsem se fakt nenudil. 80% ()

Dezolátos 

všechny recenze uživatele

Akční komedie s podobností bondovky a pokračování filmu "Kingsman: tajná služba". Jako u mála filmů se mi toto pokračování líbilo než díl první. Jako nejlepší scéna u mě zvítězila ta, ve které Marlyn, stojící na nášlapné mině zpívá písničku nám známou jako "Cesto má". Také mě zaujalo připojení do příběhu další instituce vedle Kingsmana, kterou je Statesman, do které patří i agent, ztvárněný Channing Tatumem. Jen škoda, že nedostal více prostoru. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Všechno to, co dělalo první díl pěkným se tady mění v rozbředlou sračku. Je to rozdíl jako mezi čerstvým padajícím sněhem a černou břečkou, která vám zůstane při oblevě pod blatníkem - je to totéž - a není to totéž. Místo jemné nadsázky je tu tupá dunící prvoplánovost a vynucenost, místo parodické, reálná šablonovitost, místo záměrné směšnosti nechtěná komičnost, místo zajímavých, svěžích herců, zmrtvýchvstalí bezduší umrlci. Je to jednou snězené žrádlo, které bylo prvně velmi chutné, ale když ho teď dostáváte opět na talíř - už rozhodně chutně nevypadá a ani chutné není. Trapné je, že tahle použitost a zrecyklovanost je tak do očí bijící, že je znatelná i pro ty, kteří první díl neviděli. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Moc bych si přál, aby Kingsmani neskončili a do kin už brzo přišel příběh s číslem 3. Dvojka sice první „pilot“ nepřerostla, ale rozhodně mu neudělala ostudu. Je to ryzí kinozábava, na hercích je vidět, jak si rádi zablbli. Juliane Moore je cukrovkově sladká, mexický statesman Whisky někdejšího agenta Peňi je řádný drsoň s elektrickým bičem a komu se nelíbil Elton John v letícím karate kopu, toho sežere robotickej pes. Kingsmanům jde zasloužených 95%. ()

Willynka 

všechny recenze uživatele

Vemte si jedničku a překlopte ji do americké perspektivy. Boží. Julianne Moore trestuhodně málo výměnou za sentimentální vztahové scény (nechápu). Zvlášť v kontrastu vůči výbornému Jacksonovi. Ale tak budiž. Opět neokoukatelná bejkovina. Plus Elton John v kostýmu teplého kohouta v diskobotách. Jen přeci o něco slabší než předchůdce. V trojce doufám v Maharádžameny. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Super start, obstojný průběh děje a konec to zabil. To bylo opravdu nutné obětovat Marka Stronga při těch všech hračičkách co tam měli ??? Střílející kufr v závěru je opravdu pitomost když už si vyšlápnu na mezinárodního zločince. Bylo to přeplácaně debilní. A Elton John ...to byl pěkný kokot to tam opravdu neměli někoho lepšího !? ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila více... Dvojka je akční... Ale už to nebylo tak vtipné a tak překvapivé jako jednička... Je to prostě klasická nudnější dvojka, obávám se co nám přinese trojka... ()

Jaryktichy 

všechny recenze uživatele

Kingsman se zase předvedl a překvapil mě. Čekal jsem, že druhý díl bude horší, ale ne. On je dokonce lepší než jeho prvorozený bratříček. Už od začátku se mi snímek líbil a hlavně záporák Poppy, která je taková zákeřná mrcha. A její robo psi jí dodávají ještě větší šmrnc než má. Richmond Valentine je o proti ní slaboch. Film mě hlavně zaujal rychlým tempem a inteligentními schopnostmi hrdinů, díky kterým je ve filmu super akce a někdy i skvělý humor. Taková nová Bondovka. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Veď mě dál, cesto má..., Nechybělo, skoro nic. Správná blbina pro chechtání. Ano, jen pro chechtání. Moderní bitky tipu Bud Spencer vs. Terence Hill s nádechem Chan Kong-Sanga a výdrží Chucka Norrise a pomoci Grand Theft Auto. Milion kulek a milion děr a samozřejmě věčný Elton. Z toho jsem umíral. Ještě, že nejsem svět, nežeru hanbáče, mám nerobotického psa i ruku a neužívám modrožílnotvorné drogy. ()

Velislav 

všechny recenze uživatele

Ťažké sklamanie. Oproti jednotke nefungovalo nič, aj tá akčná zábava už nebola zábavná, už len akčná a z toho som už vyrástol. Spojenie s Amíkmi a tou ich organizáciou mi vôbec nesedelo, zloduch v podaní Julianne Moore nesiahal L. Jacksonovi ani po členky, tie digitálne triky už vyslovene otravovali, robotí psy detto. Dve hviezdy, ani neviem za čo. P.S. Pri každom pohľade na Pedra Pascala som mal pocit, že ide o postavu Gomeza Addamsa. 3/10 ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale kouzlo prvního dílu vyprchalo a zůstala nuda s nezáživnou a většinou nepřehlednou akcí, která promrhává potenciálně zajímavý střet britské a americké kultury soustřeďujíc se na bezmyšlenkovité tajtrdlíkování a splašenou postmodernu plácající všechno dohromady. Parodie na Jamese Bonda se poněkud rozplývá v nenávratnu... Nebo už jen prostě nemám pochopení pro filmy, u nichž se baví pouze režisér. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Uplynula nějaká doba od událostí z prvního dílu a svět je opět v nebezpečí v podobě Julianne Mooreové a protože na to Britové nestačí musí jim pomoci USA. Tvůrci oproti jedničce přitlačili na bláznivosti a přitom to docela zabili - není tam napětí ani velká zábava. Kulka do hlavy se dá vyléčit gelem, padouška je jen divná postavička, Elton John hrát rozhodně neumí. Chybí kouzlo prvního filmu a je to moc dlouhé. ((2D dabing) Rozpočet: $ 104 miliónů, Tržby: $ 310,667 miliónů. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama