Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Pro mne podobny pripad jako treba Guardians of the Galaxy, kdy prvni dil byl neco noveho, sveziho a opravdu ftipneho, ale pokracovani zdaleka tak dobre nebylo idkyz melo vicemene stejne herce i tvurce. Tady to ale nebyl az tak veliky rozdil/prusvih jako u dvou dilu zminovanych GotG, ale proste kvalit prvniho filmu to nedosahuje zdaleka. Dost mne tam treba stval hodne prepaleny Elton, ktery tam byl opravdu zbytecne dele a akcnejsi nez bylo nutne. A jedine opravdu krasne a sexy herecky se po hrichu tvurci zbavili uz chvilku po zacatku :_( Trochu to cele zachranuje alespon dobra choreografie zaverecnych akcnich scen. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Moderní akční nálož, která nemá sice hlubokou logiku, zato však nabízí svěží jízdu a prvotřídní styl. Za mě dobrý. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Vaughn natočil svoj najhorší film, ale aj tak je to stále nadpriemerná akčná zábava. Hlavnou devízou je hlavne britský nadhľad, slušní herci a opäť top nasnímaná akcia. Som zvedavý na zavŕšenie trilógie, dúfam, že kvalita pôjde hore. ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Málem jsem to vypnul. A vlastně pořád nevím, jestli je to totální blbost nebo jen dobrá ulítlá zábava. Každopádně pro mě to zachránil Elton. Konečně v jeho díle něco, co mě baví:) ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

U prvního filmu jsem uvažoval o 4 hvězdách, u druhého jsem váhal, jestli nedám odpad. Oproti jedničce mnohem méně vtipu i akce a horší příběh a záporáci. Naopak přibylo nechutných scén, jako ta s mlýnkem na maso. Palec dolů pro tvůrce. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Slabšie a predvídateľnejšie ako časť prvá, stále však plné originálnej akcie a humoru, ktorý neomrzý a to ešte aj s lepším hereckým obsadením (Julianne Moore je super!) 9/10 ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Ono by se řeklo "slaboduchá parodice", ale kvalita zpracování, herci a kupodivu i nenudící děj diváka nechce pustit k tlačítku Stop na ovladači. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokračování skvělého filmu. Já jsem spokojen. Opět šílený, skvěle zahraný záporák. Ale nejzábavnější postavou je sir Elton. Celkově slabší ale zábavné pokračování. ()

Stan Borowitz

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 25 minut. Vždyť Von už je úplně trapnej. Fakt neuvěřitelné štěstí, že se ho podařilo wadlowdit aspoň z natáčení Kick-Ass 2. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

SaxGuy 

všechny recenze uživatele

Kingsman: Zlatý kruh   Populární režisér Matthew Vaughn, často spolupracující s Markem Millerem, který nám v minulosti nadělil již několik skvělých filmů jako X-Men: První třída, Kick-Ass nebo Kingsman: Tajná služba se vrací se sequelem ze světa elegantně se oblékajících tajných agentů. Bohužel toto pokračování je třeba brát jako jasné zklamání. Upřímně, považuju se za obrovského fanouška prvního filmu,  a tak na jednu stranu jsem byl schopný si film patřičně užít i přes jeho chyby, na druhou stranu mě potom o to více mrzely. Začněmě s prvním očividným problémem a to je zápletka. Ta je totiž až příliš podobná té z prvního filmu (zase vir) a vidět to samé už příliš zajímavé není. Dostáváme zde sice novou organizaci Statesman, jako americký protiklad ke Kingsmanům, avšak potenciál zde příliš nenaplní. Jeff Bridges jako jejich šéf je sice fajn, ale ničím vás neohromí, Channing Tatum je po slibném začátku odklizený do pozadí, u Pedra Pascala dopředu poznáte, kde bude jeho postava směřovat a nejzajímavější prvek tak představuje Statesmanovská kopie Merlina ztvárněná Halle Berry. Navíc scéna při které zemřou vlastně skoro všichni agenti Kingsman včetně Roxy na vás nezanechá téměř žádnou emoční stopu. A nakonec hlavní záporačka. Julianne Moore to měla po Samuelu L. Jacksonovi hodně těžké. Její záporák je sice také výstřední, tentokrát spíš ale ve špatném slova smyslu. Prostě taková kopírka Valentina, akorát mnohem méně zajímavá. Ale abych jenom nekritizoval. Po technické stránce není filmu co vytknout. Skvěle choreograficky udělaná a nasnímaná akce, skvěle provedené střihy, výborná hudba a znovu skvělá ústřední trojice postav (Eggsy znovu strašný sympaťák, Harry - i když byl způsob navrácení jeho postavy k životu značně křečovitý - za mě nejlepší postava série, i když tentokrát byl trochu více v pozadí, a Merlin, který tentokrát dostal o dost více prostoru a bylo to jen ku prospěchu). Palec nahoru dostává Vaughn znovu za obrovské množství nápadů, i když film je tak čtyřikrát ustřelenější než první díl, což třeba mě úplně nesedí. V celém filmu se až moc přes čáru, což divák pozná už podle první akční scény. Jinak je to stále velmi nadprůměrný film, ale osobně jsem po prvním díle čekal prostě o dost víc. Držím palce s prequelem a snad se Vaughn v tom, co tady nefungovalo poučil. 6,5/10 ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že lze tu komedii ještě rozvinout. A to přes nudné americké protagonisty. Víc nekorektní, víc přehnané, trojka asi nebude mít jak akcelerovat. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Předešlý film mě velmi mile překvapil a tak jsem šel i do pokračování, které mě vůbec nezklamalo. Příběh už byl sice trošku slabší, protože zde už nebyl Eggsyho vývin na kingsmana nebo o trošku horší záporák, ale jinak si film pro mě držel kvalitu. Akční scény opět bravurní. Slast pro oči. Co též nechybí je humor. Druhý díl Kingsmanů tedy podle mě nepřekonává díl první, ale i přes to se podle mě jedná o dobrý film, který fandům série doporučuji. 7,5/10 ()

KolarikKing 

všechny recenze uživatele

Tady nebudu souhlasit s ostatními. Dvojka Kingsmana je dle mého názoru na stejné úrovni jako jednička. Něco je tu horší a něco lepší. Ve výsledku je to ale stejná zábava, kterou si pouštím dost často. 9/10 ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Drobátko horší, než jednička, ale to o to ztrácí na jedničce v globálu, dohání to novýma nápadama(spojení agentur různých zemí apod.) Pořád akční, rychlý, agentovský a baví to parádně. Za mě pořád 4*(ikdyž slabší) a DOPORUČUJU ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama