Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (864)

endrix 

všechny recenze uživatele

Určitá míra absurdity by se neměla překračovat, aby se z parodie nestala sebeparodie. První Kingsman se mi líbil. Dokázal podle mě udržet rovnováhu mezi špionážní akcí a parodií na špionážní akce. Zlatý kruh nebyl špatný, ale bylo tam všeho tak nějak víc, než bych si představoval. Víc přehánění, víc absurdních zbraní, víc zbytečných peripetií. Prostě, co v jedničce fungovalo, ve dvojce už fungovalo o něco hůře. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přichází hořké zklamání. Jednička byla skvělá tím, jak byla crazy, kolik měla komediálních a akčních prvků. Well... ve dvojce jsou tyto prvky taky, ale je toho o hodně méně, vlastně jsem se bavil až na konci, všechna ta kaše okolo toho zbytečná, film mohl být třeba o půl hodiny kratší... Záporák opravdu špatnej, jako tahle ženská měla ohrozit lidstvo? Však nic nepředvedla a příběh okolo ní taky slabý. Ale abych měl i nějaká pozitiva, skvělá výprava, kamera, která byla opravdu vynikající, ty střihy, dlouhé záběry v akcích, to bylo pěkný. Všichni herci své role zandali a to hlavně Elton. Hudba taky skvělá, ať už výběr písniček, nebo jak pasovaly do záběrů. Take me home s Merlinem mě trochu dojalo. Hodnocení: 6/10 ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie prináša presun z Británie do USA. Viac akcie a ešte bláznivejšieho zloducha/zlodušku. Ale je už toho priveľa. Akcie sú ešte krkolomnejšie a logika dostáva opäť na frak. Ale to by sme mohli vyčítať aj Bondovi. Sem tam dobrá hláška. ()

Lendak 

všechny recenze uživatele

"Calm down, Elton." "Fuck you!"____ Nebudem klamať, Golden Circle vôbec neprekonal prvý diel (v niektorých ohľadoch je aj horší). Keď som videl jedničku, hovoril som si, že mi tam niečo chýba. A už mi to došlo. To, čo chýbalo jednotke ku dokonalosti, bol hláškujúci Pedro Pascal a Elton John s jeho karate skills. ()

Kardio 

všechny recenze uživatele

Vskutku. Vaughn to dokázal. Překonal skvělý první díl. Zlatý kruh je zábavný, adrenalinový a emocionální akční nářez plný skvělých slow-mo scén. ()

artcha 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi 3*** a 4 **** a tajně doufám, že Chaninng Tatum bude tahákem do "trojky". A fakt si myslím, že co se stane v Glasto, zůstane v Glasto... takže 4**** ()

MaLer odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě strašné zklamání. Jednička byla zajímavý mix špionovek a ujeté akce, tohle bylo prostě už jen ujeté, naprosto totálně absurdně přehnané mimo realitu, variace na všechno co bylo v předchozím díle, v některé okamžiky triky připomínaly spíš animák (či "slavné" scény s Legolasem z RotK). Stává se mi to opravdu málokdy, ale bylo mi líto, že jsem na ten film do kina šel. ()

HBJ 

všechny recenze uživatele

Na dalšího Kingsmana jsem se těšil, protože první díl byl bomba.Na ten jistě dvojka nemá, stylovost zůstala, ubylo akce a přibyla nuda.Nejlepší je tu paradoxně Elton John a naopak scény s US prezidentem jsou naprosto trapný a zbytečný.Škoda, asi jsem měl přehnaný očekávání a to nikdy není dobrý.. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

o málo slabší zážitok ako jednotka, čo trocha zamrzí lebo jednotka bola zábavná, akčná, šialená a štýlová. Dvojka má všetky zložky ako aj prvý diel, ale tam kde sa mohlo pridať sa to nepodarilo a kde sa mohlo ubrať tak a to zas miestami prehnalo. Nechcem film hodnotiť negatívne, lebo som sa bavil. Len som mal z príbehu a celkového spracovania slabší dojem ako s prvých Kingsmanov. Tak či tak zlatý kruh prinesie bláznivé nápady zo sveta tajných agentov v štýle Inspektora Gadgeta. Tatum mohol dostať viac priestoru ale asi si pýtal veľa peňazí alebo neviem. zvyšok postáv to však utiahol bezproblémov. Akčné scény sú výborné a šialené. Za jednotkou trocha zaostáva zmysel záporáckého plánu a celkové podanie zápornej postavy je slabšie ale ani to mi až tak nevadilo. Daľšie pokračovanie už asi naštrbia kvalitu nápadu a spracovania. Dva diely Kingsmanov podľa mňa stačia ()

Methew 

všechny recenze uživatele

Tak a konečne som si to užil a konečne z toho vysekali niečo solventné. Toto sa mi páčilo omnoho viac než predošlý diel. Pretože tu nebola žiadna zvrátenosť, ktorú by museli z filmu dodatočne vysekávať, a potom z toho robiť fake. Pretože keď si v kine pozriete jeden film komplet, a na DVD, blu-ray a pod. sa Vám dostane nejaká sekačka osekaná, resp. film, kde boli vystrihnuté scény, už to nie je ten istý film. Toto bolo slušné, škoda, veľká škoda Merlina. Ale kto vie, možno prežil :D Mína mu možno utrhla nohu, ale bola by to sranda keby z nich spravili jedného bezokého a druhého beznohého. No i tak mi príde, že vo filme nie je plne využitý potenciál high technológií. Super špiónske umelé oko namiesto žiadneho by bodlo... Intelektuálne je to jednoznačne na vyššej úrovni než jednotka. A preto tomu dávam 85%. ()

richpoint01 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Vtipné momenty se dají spočítat na prstech jedné ruky. Velká a hodně dlouhá nuda. Po nenuncené a úžasné jedničce přišla na řadu dvojka, která neustále tlačí na pilu. Klobouk dolů před námětem- drogová válka je opravdu tou nejneefektivnější a nejzbytečnější, kterou USA vede, ale zasloužilo by to lepší zpracování. Té ironie a "amerického" humoru tam bylo až moc, takže to ztratilo účinek. Škoda, velká škoda. ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování Kingsmanů to má o poznání těžší než jednička, ta mohla šokovat a překvapovat v každé druhé scéně, ale u dvojky to už každý čeká a požaduje, a ve výsledku zde není takový wau moment. A to i přesto že má film super obsazení, je skvěle natočený a akční scény prostě pořád patří k tomu lepšímu, co ve filmech můžeme vidět, ale celkově to už nemá takovou atmosféru jako jednička. Návrat Colina Firtha je super, Egerton hraje neotesaného gentlemana velmi dobře a milým překvapením je Pedro Pascal, kterému akční scény opravdu sluší. Celkově je toto pokračování o něco horší, ale i tak je to velmi slušná akční jízda, která pobaví. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Zábavné, bombastické, akční, ale řežie příliš tlačí na pilu a ze sevřeného útvaru z prvního dílu (padouch a jeho zabiják proti hlavnímu hrdinovi a jeho pomocníkům) je tu najednou rozplizlá změť kladných hrdinů, padouchů, zrádců, robotů, vztahových problémů a Eltona Johna. Jak už u dvojek bývá, najednou je po úspěšném prvním dílu víc peněz, tak uděláme všechno bombastičtější, barevnější a přeplácanější - však se to minule líbilo. Jenže v té změti zaniká příběh a příliš mnoho postav nedá vyniknout ani jedné z nich, i když by Halle Berry, Julianne Moore nebo Colin Firth měli o čem hrát, kdyby dostali prostor. Není to špatný film, jen v něm příliš mnoho pozlátka a příliš málo příběhu a emocí. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů roku 2017. Už první díl byl skvělý a dvojka pokračuje ve velké parádě. Film je nabitý skvělými akčními scénami. Ve druhém díle jsem se s postavami zžil více než v prvním. Herecké výkony jsou perfektní a záporačka v podání Juliany Moore je parádní. Film se nesmí brát moc vážně jinak by se tolik neužil. Skvělý film doufám že se kingsmana stane série s více filmy. ()

zuzrik 

všechny recenze uživatele

První Kingsmani byli absolutně bez chyby a podle očekávání scéna v kostele zůstala nepřekonaná. Dvojka zamířila za oceán a do Country stylu a i když se jedničce rovnat nemůže, pořád neskutečně baví a má své perly třeba v podaní Eltona Johna nebo dobře vybraného soundtracku. Take me Home Country Roads a Saturday night's alright for fighting jsem si pobrukovala ještě týden... ()

kaller 

všechny recenze uživatele

Kingsman je i napodruhé velká zábava, která stále dokáže být originální, v mnoha místech překvapit a vyšroubovat akci o další level výše. A byť by tomu asi kratší stopáž slušela více, ve finále nebudete zklamaní! ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama