Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

RavenSpector 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od zdejších kapacit na snímku nic pohodového neshledávám. Jednoduchá trapná vykrádačka dobrého původního filmu. Všechno je větší, blbější, přehnanější, trapnější. Prostě typická dvojka. Tam kde byla Tajná služba v rámci dnešních hovadin originální a vtipná, tam dvojka ztrácí veškeré zbytky vkusu, uvěřitelnosti a zábavnosti. Pro mě naprosto zbytečná a (já blbec) očekávaná sračka. ()

Euros 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu, jsem chtěl dát 4 hvězdy. Jedná se o skvělé pokračování Tajné služby, vidět Oberyna Martella tentokrát s lasem, návrat Harryho, krátká role pro Channinga nebo Eltonovo výstup při TV vstupu =D Ale poslední dva dny si neustále zpívám "Take me home, country roads". Merlinova smrt byla famóózní, kam se hrabe třeba smrt Willise v Armageddonu či Leonarda v Titanicu =D Musím dát 5 hvězd, luxusní pokračování !!! ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

uuuzasne. brilanta kamera , strih, postprodukcia. fascinujuce. velmi dobre sa sleduje ten uhladeny luxus filmu. a ked uz z bonda urobili trapnu predrazenu nudnu kriminalku, tak mission impossible a kingsman nam ho nahradza:) je to mplne creativnych napadov a humoru. topka. ()

durdos 

všechny recenze uživatele

Nie tak zábavné ako jednotka, ale stále vysoký štandard. Dvojkový syndróm funguje neomylne. Trojka, bude určite opäť, za päť:) ()

michael99 

všechny recenze uživatele

Stejně boží jako první díl. Netřeba k tomu cokoliv psát. Oproti prvnímu dílu se v tomto filmu objevuje více bojových scén, které jsou ještě víc nadupanější a epičtější ! Fakt smekám klobouk málo které pokračovaní je stejně dobré jako první díl. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Nové Rýchlo a zbesilo, len v anglickej verzii. Prepálená akcia a dĺžka možno niektorých odradia, no Zlatý kruh je rovnako dobrá zábava ako jednotka. Netradičný záporák v podobe Moore mlie svojich zamestnancov na mäso, jeden má vystrelovaciu robotickú ruku, Kingsman sa spojí so Statesman a hlášky o rozdieloch medzi Amerikou a Britániou začnú padať. Z Egertona vyrástol sympatický agent, bohužiaľ len návrat Firtha nebol nijako zaujímavý a len zdržoval. A tiež scéna ako kostol z minulého dielu chýbala. 80% ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Zábavná,vtipná a nenáročná podívaná ve velkém stylu, sqěle obsazená, největší komik Elton John- ten mě dostal. Výborný zvuk DD. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Toto je zábava pre nácťročných, ktorá bola ale aj z veľkej časti nezaujímavá a silne predvídateľná. Buch sem buch tam tralala. ()

Nortizop 

všechny recenze uživatele

Oceňuji humor a zanedbatelný výskyt béčkových vykopávek Halle Berry a Channinga Tantruma, čehož jsem se nadevše obával, že to nestrávím. Člověk má sice pocit, že sequel navazuje a doplňuje vztahy mezi Harrym, Eggsym a Merlinem, ovšem smést celou členskou základnu Kingsman i s Roxy hnedka ze začátku bylo naprosto zbytečné a pro diváka lhostejné, neboť všichni umřou dřív než dostanete šanci je poznat. Jako akční film jednička: kamera ... fucking spectacular. Scénář? Nechápu proč sem přidávat drastické scény (viz mixér a kanibalismus), které nerozvijí ani tolik děj spíše mají ukázat jaká mrcha je antagonistka a působí to dosti nuceně. To, co dělá Kingsman: The Secret Service tak naprosto brilantní distinktivní akční peckou je britské pozadí...., koho napadlo udělat sequel v USA, wtf ? .... a co když už jsme mokrý tak se vymácháme v blátě pořádně a přidáme na americký způsob jětě nějaké to poselství pro dětičky 1) the government doesn't give a shit about people 2) don't do drugs kids, it's bad !!! ... boooring :( ()

Andrej22 

všechny recenze uživatele

A konečně je tu film na který jsem se opravdu dlouhou dobu těšil. Akční scény opět skvělé a stejně jsou na tom i výkony hlavních představitelů, ale přece jenom se tím nemůže rovnat perfektní jedničce a po z prostého důvodu. Jak se řeklo v jedničce "Bondovka je pouze tak dobrá jako její záporák" a to je ten problém Julianne Moore se nevyrovná Samuelu Jacksonovi a vlastně na to nemá ani dostatek prostoru. Nad hodnocením jsem dlouho váhal ale vzhledem k tomu že vyrovnat se jedničce je téměř nemožné zvolil jsem o něco vyšší hodnocení 90%. ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá když někdo moc tlačí na pilu. Na pilu tlačil Vaughn, zcela evidentně američtí distributoři i někteří herci. Například Julianne Moore ať se snažila sebevíc ulítlému záporákoví z prvního dílu nesahala ani po kotníky. A je to všechno ohromná škoda, protože první díl mě vyloženě nadchnul a čas od času si ho pouštím. No a závěrem dotaz pro tvůrce. SPOILERY! Údajně se uvažuje o třetím dílu. Koho tam chcete dát, když jste si všechny sympatické postavy pozabíjeli? Nebo se tam objeví ruští Putinsman, kteří trumfnou Statesmany a kromě vystřeleného mozku umí složit a oživit puzzle z těla vybuchlého agenta? ()

Mike24 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola pecka ale toto je jedno veľké sklamanie až na pár dobrých scén. Dúfam, že v pokračovaní sa vrátia na pôvodnú cestu. ()

stalkicz 

všechny recenze uživatele

Za me bohuzel horsi nez jednicka. Prvni dil byl za hranou ulitlosti ale presto jsem si to dokazal hodne uzit. Dvojka je uz ale cista parodie. V tomto zanru uz ocekavam vice humoru. Ale napaditost a vizual se neda uprit. ()

adako 

všechny recenze uživatele

Veľmi som veril že práve Matthew Vaughn obabre tú známu kliatbu pokračovaní, no nepodarilo sa. Je to stále sranda, mäso, svižné a tak, ale už tomu chýba to niečo viac, ktoré vystreľovalo jednotku nad more ostatných akčných komédií do oblasti absolútnej rozkoše. Je to nadsádzka, bytie nad vecou, tu skrátka chýba. Tak možno trojka. ()

Declen 

všechny recenze uživatele

Na začátku sem měl pocit, že to neodsejpá jako první díl. Naneštěstí jízda nápadu po chvíli začne. Spousta kousků do sebe zapadá a dokonce to dává i smysl. I hlavní záporák je výborně vymyšlen. Bavilo. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama