Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

Lasa 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Na to jak jsme si jedničku oblíbil tak tohle byla hrůza. Nemůžu se zbavit dojmu, že jakmile se do toho začnou dávat prvky amíků, tak film ztrácí svojí kvalitu. Dávám tři hvězdy jen díky tomu, že mám prostě Kingsmana rád díky prvnímu dílu. ()

filmous 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jednička byla o chlup lepší. Ale i tak je zlatý kruh včele se vzracenou zaporačkou a s řadou nečekaných zvratů originální a nenudí. ()

MKreclik 

všechny recenze uživatele

Vaughn je ultratýpek, ale tohle trochu pokazil. Není to špatný, ale nemůžu se ubránit dojmu, že kdyby se místo tohohle ujal nové látky, byla by to pecka roku, jak jsme u něj zvyklí. Tohle je jen taková příjemnost s fajn momenty, která šle jeho fanoušky asi trochu zklame. ()

semo99 

všechny recenze uživatele

nadpriemerny prvy diel so sebou priniesol podpriemerny diel druhy... normalne by som za takuto blbost dal dva, ale ok, blondiny, dobre pitie, fesne obleky a hlavne drogy!!! davam tri.... ()

zipS 

všechny recenze uživatele

Dlha predlha filmova ukecana nuda s obcasnymi akciami (okrem tej uvodnej si musite sakra odtrpiet blabot postav aby ste dostali dalsiu). Filmovy pribeh ani postavy divaka nevedia vtiahnut do pribehu pocas celej stopaze, cest vynimkam. Slabe 3* ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nepobavil a "poprvé po třech tejdnech jsem se vykadil; ó vy malověrní; brouku, jestli zachráníš svět, dostaneš propustku do zákulisí"" ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička.Poměrně jednoduchá zápletka,bizarní scény,méně humoru,akce a přílišná délka....75% ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička mi přišla geniální a viděl jsem jí snad desetkrát, dvojka stojí prostě za prd. Chybí mi tu nějak to anglické gentlemanství (to americké spíše buranství jde mimo mě), po většinu filmu mi chybí Colin Firth ve své nejlepší formě a celkově tomu filmu tak nějak něco chybí - něco, co předchozí kingsmani měli, ale nedokáži přesně definovat, o co šlo. V jednotlivostech toho není moc co vytknout, ale celek působí tak nějak prázdně. Julianne Moore hraje opět originálního padoucha, ale na Samuela L. Jacskona bohužel nemá (to ovšem málodko). I vzhledem k mým očekáváním je to pro mě zklamání roku. ()

smartynaf 

všechny recenze uživatele

Chápu že to má být prča, přitažená za vlasy a jednička mne bavila velmi. Byla originální a zábavná. A je tu pár scén které jsou vtipné i zde. Celkově to ale tahá za vlasy a vousy a obočí až příliš, na můj vkus. A do toho Elton John my ass.. ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se vystrašil zdejšími komentáři, že jsem s druhým dílem otálel a odkládal jej na později. O to jsem radši, že jsem byl příjemně překvapen. Není to rozhodně lepší než první díl, ale je to dobrý. Herci jsou opět stejně charismatičtí, a že jich tu přibude. Humor není trapný, jak to v komediích bývá, ale tady jsem se opravdu několikrát od srdce zasmál. Zfetovanej Elton John a vychcanej americkej prezident byli super. Nakonec bych ještě vypíchnul výborný soundtrack. Podtrženo sečteno, byl jsem nadmíru spokojen. ()

amanda7 

všechny recenze uživatele

Film má svoje svetlé momenty, ktoré ma ozaj pobavili ale presun do Ameriky ma fakt nepotešil. To čo bolo na Britoch také zábavné je na Američanoch otravné a atmosféra jedničky je úplne v ťahu. Zrušenie celej britskej základne predznamenalo koniec zábavy v britskom duchu, škoda. Pretože to isté na americký spôsob u mňa vôbec nefungovalo a bolo to celé akosi nasilu. Takže pre mňa jednoznačne horšie ako prvý diel aj keď snaha sa cení. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Musím tento film hodnotit o něco slaběji než jedničku, nemá to takový spád. Záporačka nic moc, ale líbilo se mě propojení z Amerikou za mě hodnotím 70%. ()

Zeta_ 

všechny recenze uživatele

Celý film mi přišel jako splácanina pohádky od Disneyho, bondovky a westernu se špetkou Deníku princezny. Film místy dost nudil (dokonce jsem se asi 3x přistihla, že usínám) a hluchá místa tak nezachránily ani promakané bojové scény a ani nadupané herecké obsazení. Celé to působí jako na rychlo sepsané a natočené cosi, zabalené do rádoby vtipného a nevkusného balícího papíru. Zápletka dost ubohá, herecké výkony některých postav ještě ubožejší. Možná kdybych si před filmem něco šlehla, jako pan režisér, byla bych o něco nadšenější... ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

A kingsmeni pokračují v krasojízdě:)...stejně dobré jako první díl a závěrečná scéna (prakticky od Merlinova zpěvu až po samý konec) je legen-wait for it-daaary:)! ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Super zábava. Vo filme bolo všetko. Ta akcia bola prepracovaná - na americký spôsob, no i tak som sa zabavil ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama