Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Organizace Kingsman přichází při nenadálém raketovém útoku o své členy a zázemí. Jedinými přeživšími jsou Eggsy (Taron Egerton) a Merlin (Mark Strong), kteří se vydávají do Kentucky, aby objevili jejich americký protějšek organizaci Statesman... Toto minutáží delší pokračování jsem si užil podstatně méně jak předchozí film. Chybí mi tady nějaká nezapomenutelná akční scéna jako ta v kostele. Elton John mi zde docela neseděl. Nepřehlédnutelný Martyn Ford měl pouze několikavteřinovou roli chlapíka z ochranky na hudebním festivalu v Glastonbury. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První Mattheůw fail. Ale úplně čistý. I těch pár akčních scén přes svou řemeslnou vymazlenost působí vlastně přihlouple, strojeně, místo sympatických postav předvádí nepřirozené panáky. I když je pořád zábava se na ně koukat. Na všechno ostatní ovšem... not so much. Jinak je tu všechno špatně, buď vykradené z předchozího dílu, a nebo jednoduše pitomé a utahané, a o to víc to bolí, když vedle našlapané jedničky jde o tak dramatický kontrast. Nejlépe zapomenout že toto kdy existovalo. 5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som rozhodne viac, už ani zďaleka nie tak dobré ako jednotka. Z veľkej časti snímok vykráda sám seba tým, že väčšinu frkov, alebo aspoň ich princíp, použil z jednotky. A čo nemá z jednotky odpozeral inde. Preto sa na tom dalo pobaviť už len sporadicky. Keby aspoň bola dejová linka zaujímavejšia, ale to nie.... väčšinou len nuda, pričom snímok sa spolieha hlavne na to, že svoje nedostatky zahladí premrštenou akciou, no ale to sa prepočítal, aspoň teda u mňa. Priemer. 60/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nejčistší komerce, která jde v podstatě zcela mimo mě - nemám k tomu filmu žádný vztah, nepřijde mi nijak zajímavý, a 3 hvězdy dávám spíše z respektu k práci, kterou to všechno muselo dát (subjektivně je to pro mě ale skoro na úrovni odpadu, jen mi je blbé ho dát). Kouknul jsem na to ze zájmu, protože jednička mě celkem bavila svou formální invenčností, ale tady mě iritovalo téměř vše, obsazením a hereckými výkony počínaje, až po úmorně dlouhou stopáž konče. Ten film je navíc složený z nekončícího zástupu ohraných klišé - původního v něm není snad nic - a kvůli tomu je mj. strašně nezáživný a předvídatelný - mnohokrát v průběhu děje mi bylo jasné, k čemu dojde, protože jsem to už viděl milionkrát jinde - a tenhle pocit mi při sledování filmů přijde zcela nesnesitelný. Hrozné mi i přišlo, že se v tom filmu nevyskytuje jediná hezká holka - a pokud jde o Julianne Moore, na tu mě bolí koukat někdy od té doby, co jí bylo 50+. Myslím, že další Kingsmany už si nechám v klidu ujít. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Viděno v kině. Tak jsem na to nakonec zašel. Po skončení tohoto snímku jsem si uvědomil, že to bylo v podstatě totéž jako předchozí díl. Mé dojmy z toho jsou ve výsledku víceméně kladné. Nevidím v tom tedy žádnou pecku, ale ani žádnou trapárnu jak jsem se klamně před 3 lety před projekcí jedničky myslel. Zde už nás nic nepřekvapí, a to ani po příběhové stránce, která je ještě primitivnější. Akce je fajn, snad totožně natočena jako první Kingsman. Úvodní proháněčka autem nemá chybu – snad nejlepší scéna z celého filmu. Pár dobrých hlášek, scén apod. Poté už nic nepřekvapí, ale nudu zde určitě nenalezneme. Herecké obsazení je na tom dobře. Nikdo se nedá zvlášť specifikovat. Nápady to mělo, i když už jim pomalu docházeli. Relativně dlouhá stopáž filmu mi nevadila, jen finále už bylo takové méně záživné. Jinak se to celkově nedá moc kritizovat, je to natočeno tak jak to natočeno být mělo. Má to svůj styl, taková neškodná parodie na Bondovky to možná je. Věřím, že vznikne třetí film. Jen by si to už mohlo vybrat trochu jiný styl. Hudba byla v normálu. Na hraně mezi 3 a 4*, ale já se bavil, žádní chyby bych tam nehledal, ještě se na to někdy při dobré náladě podívám, tak proto dávám lepší hodnocení. Myslím si, že svůj účel to bohatě naplnilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vysoká liga gentlemanů, kterou by si pochvaloval i James Bond. Je škoda, že už to na třetí díl nevypadá, i když závěr dvojky jej naznačuje, protože se konečně našel režisér, který comicsové látce hoví, je nesmírně kreativní a jeho (z)dravě drzý přístup dělá z pokračování Kingsmanů lahodnou podívanou, plnou režijních nápadů a netradičních postupů v rámci vyprávění. Matthew Vaughn ví, jak zaútočit na divácké smysly. V podstatě hodnotím stejně kladně jako jedničku, která byla o maličko kompaktnější a v podstatě i celkem seriozní oproti naprosto odvázanému a totálně bláznivému pokračování. Dvojka si i přesto zachovává svoji noblesu a eleganci. Eggsy (Taron Egerton) samozřejmě není na všechno sám, ba ani neosiřel, neb jeho organizace dokáže přivádět k životu mrtvé, a udělala to i v případě jeho dávno mrtvého parťáka Harryho Harta (Colin Firth), který po návratu mezi živé trpí amnésií a mnohem raději se kamarádí s příbuzenstvem motýla Emanuela. Na práci toho budou mít opravdu hodně, vždyť na své misi musí zastavit záludný virus, který vypustila psychopatická Poppy, a zabránit tak vyhlazení lidstva. Ano, zní to poněkud ohraně, jenže režisér nedopustil, aby to ohrané bylo. Ve filmu se za těch 140 minut odehraje nemálo. Nemálo překvapivého i nečekaného. Vaughn rozvernému rázu podřídil celý sequel. Akční sekvence mají punc originality, R-kový rating nejde úplně do extrému, čip ve vagině je top, ovšem zhusta se nadává a k viděný je i nějaký ten krvavý cákanec. Režie je špičková. To se musí uznat. Kdo má comicsů a jejich adaptací plné kecky, nemusí se tohoto filmu tolik obávat, kolikrát na něm ani není znát jeho comicsový původ. Jen chci dát doporučení, že se do dvojky nepouštějte, pokud neznáte jejího předchůdce, nebudete mít totiž přehled o událostech v prvním dějství. Nejlepší je na filmu kreativita, s jakou se k ději přistupuje. To samé platí o akčních sekvencích. Jsou svěže a neokoukaně pojaté. Přetlak v postavách i hereckých veličinách, které je ztvárnily, se zde řeší gentlemansky. Daná postava má po určitou dobu vymezený prostor, pak režisér zhodnotí, zda má či nemá v ději místo, respektive je-li pro film (ještě) žádoucí, a podle toho s ní naloží. Ve filmu udělal jedinou výjimku - nechal žít Eltona Johna. Z herců vévodí (jednooký) Colin Firth, psychopatka Julianne Moore měl být značně nevyzpytatelný diblík, její obsazení byl ale naprostý přehmat, do role se vůbec nehodila, ničím ji neobohatila. Vyskytuje se zde i sviňák prezident v neotřelém podání Bruce Greenwooda. Největší průvan v pánských dědotrenkách způsobí Poppy Delevigne, která to dá do spodního prádla. Film má ještě spoustu známých herců různé hvězdné svítivosti (Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Mark Strong...), takže prostě bylo z čeho vybírat. Máte-li chuť na něco chutně bláznivého, vymazleně stylového a akčně výbušného, je tenhle film ideální volbou. Zločinecká organizace Zlatý kruh a správní agenti v akci, bojující proti ní, je kvalitní zábava. 10/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý a rozhodně nadprůměrně zábavný film, který si určitě nezaslouží takovou vlnu hejtu. Akční scény jsou sice ještě šílenější (a bondovštější) než minule, ale už jen ony obsahují nápadů a všelijakých frajeřinek na tři další filmy. Scéna se zpívajícím Markem Strongem je jedna z nejhezčích a nejsilnějších v rámci tohoto roku, skvělé satirizování Trumpa (Matthew Vaughn americké prezidenty obecně asi moc nemusí) a mnoho dalšího. Vaughnovi se naštěstí opět daří přeskakovat ze scén plných ujetosti (Elton John!), nihilismu, zvrhlosti (mlýnek na maso, pussy sonda), politické nekorektnosti a pubertálního humoru do sympaticky tak-akorát-vážných emocionálních momentů. Stopáž je sice opravdu přehnaná, ale že bych se (byť třeba jen chvilkami) nudil, říci nemohu. Hlavní problém Zlatého kruhu je, že je "pouze" dobrým pokračováním, nikoliv výjimečným a zásadním sequelem, v nějž jistě mnoho z nás doufalo... Nicméně Vaughn u mě i nadále zůstává režisérskou extratřídou, na jejíž nadcházející projekty se budu převelice těšit. 70 % ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce až moc velká patlanina (a až moc digi, co se vizuálu týče), ale i tak...pořád celkem zábava. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Vaugh tohle pokračování neukočíroval. Ano, je stále zábavné a vizuálně fascinující, ale má hodně daleko do vytříbené jedničky, která krásně balancovala mezi parodií a moderním následovníkem bondovek. Zlatý kruh je mnohem víc klasický žánrový film, i když hodně extravagantní. A je vidět, že se muselo hodně krátit - obzvlášť tím trpí Statesmani - takoví Bridges s Tatumem mají ve film dohromady tak pět minut a postavy Halle Berry a Pedro Pascala jsou jen velmi povrchně načrtnuté. Navzdory tomu se film chvílemi táhne a snesl by tu a tam prokrácení. Záporačka Julianne Moore je celou dobu izolovaná kdesi v džungli a retro kulisách (proč?) a při finální konfrontaci je hodně slabá. A to nerozebírám, že stejně jako v prvním díle drží záporák celý svět jako rukojmí a na konci je ho třeba porazit po monstr akční scéně s jeho/jejími sidekicky. Trochu se nám to opakuje, že? Dobré stránky? Egerton a Firth stále válí, Pedro Pascal a jeho elektrické laso jsou boží, nápad se Statesmany se mi hodně líbí. Moje výtky pramení jen z toho, o kolik lepší je první díl. Jo, a Vaughn se znovu nevyvaroval několika nevkusných scén (fingering v Glastonbury, mlýnek na maso, smrt určitých postav). Chjo... i přesto slušných 60 % a snad si pro příště najdou schopného dramaturga. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kingsman 2 nie je podľa mňa o moc horší film ako jeho predchodca, len má tú smolu, že je proste druhý a kúzlo prvotného okúzlenia je preč. Kingsman zatiaľ nemá silu Bondoviek alebo MI prinášať lepšie a lepšie pokračovania, ale možno sa toho časom dočkáme. Niektoré momenty sú stále veľmi zábavné, niektoré však bohužiaľ spadajú viac do pásovej výroby hollywoodskej postmodernej akcie. Najväčšou chybou je ale nevyužitie castingu. Je tu skutočne celá plejáda známych tvárí, a to dokonca až toľko, že ich úlohy sú niekde medzi cameami a aspoň minimálne užitočnou súčasťou špionážneho klubu. Netešte sa príliš na Tatuma, Berry a už vôbec nie na Bridgesa. Aspoň Bruce Greenwood si tých pár momentov ako mister president užil. No a každý bude vnímať Eltona inak, tam to je tiež ako na húpačke, občas pobaví, občas je to pod úroveň tejto filmovej značky aj pod tú jeho. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení tohoto snímku budu předstírat, že první díl neexistuje, jinak bych se neubránil srovnávání a šel s hodnocením hodně nízko. Děj byl totiž zcela debilní. Dojem zachraňuje akce, na kterou se moc hezky kouká a které je hlavně hodně, tudíž se člověk nemusí koupat v té hromadě hoven, kterou tvůrci vymysleli. To co mělo být humorem mi nezpůsobovalo sice salvy smíchu, ale pořádně to pomáhalo pohodové atmosféře. Z hereckého osazenstva mě neskutečně sral ústřední retard. Taron Egerton mě již dříve přesvědčil, že je dobrý herec, jen v mých očích není hercem pro tuhle roli. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé. Čekala jsem mnohem víc, respektive jsem čekala stejnou úroveň jako byla u jedničky. Přiznávám, že nemám ráda britský přízvuk, ale americké osazenstvo to spravilo. A ty akční zdlouhavé scény a suchý humor, to už jsem skoro usínala. Nicméně celý film zachránila Julianne Moore, Pedro Pascal and Mr. President. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak Kingsmani jsou tu znova. Matthew Vaughn se poprvé pustil to sequelu. Trumfnout 1 bylo vážně těžké a ani se to nepovedlo. Pořád se ale jedná o skvělou podívanou. Svět je opět v ohrožení a je na našich agentech, aby ho zachránili. většina děje se odehrává v Americe, kde operuje sesterská pobočka zvaná Statesman. Ti mimo jiné živí výrobou whisky. Podle druhů alkoholu pojmenovávají i své agenty. Záporačka má poněkud divnou motivaci, ale přesto je zajímavá. Julianne Moore ta role docela sedla. Je tu spousta dalších známých tváří. Statesmany zastupují: Channing Tatum, Jeff Bridges, Channing Tatum a Halle Berry. I Elton John tu á skvělou roli. Eggsymu dělá společnost jeho krásná švédská princezna. Jsem rád i za návrat Colina Firtha do role Galahada. Možná to mohlo být o něco kratší. Jinak ve filmu opět skvěle funguje akce a fóry. Zřejmě bude i pokračování. "Dej si na to Alfa gel, sráči!" :D Recenze ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Zapojení Statesmanů byl dobrý nápad, škoda jen, že ve finále celkem hrubě nevyužitý, neb se celý děj stejně nese v režii Kingsmanů. Julianne si drogového bosse vyloženě užívá, správně přepálené akce a humoru taky není pomálu, ale celkově člověk odchází se standardním "dvojkovým" pocitem, tedy že vezmeme všechno, co už jednou fungovalo, přidáme pár hvězdných herců, vše uděláme větší a bombastičtější a fufně se vydělají. Avšak zrovna u Kingsmanů to po vydařené jedničce tak nějak zamrzí více než obvykle... 70% ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Jednička Kigsmanů přinesla něco jiného a odlišného než se dnes točí. Dvojka se snaží jít ve stejným směru a to je ten problém už nemá čím překvapit. Navíc Julianne Moore se ani v nejmenším nepřiblížila skvělému SLJ z jedničky při porovnání s ním působí jako brambora. Nové postavy jsou velmi nevýrazné a mdlé, což filmu taky nepřidává žádnou hodnotu navíc. Jediné, co se povedlo, jsou soundtracky, které ve filmu zazní a sem tam nějaký ten vtípek. PS: Halle Berry tam taky hrála? ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] V podstatě si nový Kingsman nezaslouží tak vysoké hodnocení, ale já mu malinko přidal, aby se k těm čtyřem hvězdám alespoň přiblížil. Férovější by byly nejspíše tři. Nicméně musím přiznat, že dost silně mi zkazilo dojem kino, kde byl celou dobu značně rozostřený obraz a já nevím proč, ale sralo mne to velmi. Když už se dostaví největší jelita filmové databáze, mohli si kucí alespoň doostřit a přeleštit čočku! Ale zpět k hodnocení tohoto spektáklu. Lze hovořit o činu celkem slabší povahy, než byl díl první. Přibylo ztřeštěností a nesmyslů, které občas pobavily, občas uškodily. Například zapojení Statesmana do celé záležitosti mi osobně přišlo jako snaha o oživení, které se nezdařilo tak úplně na sto procent, a když jsem tak pozoroval, kam se to vyvine, celé to stejně táhla silná anglická trojice. Potěšila mne spousta opravdu vtipných chvilek, ke kterým patřily i ty s Eltonem. To byla taková perlička na dortu s polevou. Celkově Kingsmani ukázali cestu, kterou chtějí pokračovat. Takový veselejší a sebe parodující James Bond. Nemám nic proti, bavil jsem se dobře a více než dvouhodinová stopáž filmu mi utekla před očima velmi hbitě. Vřele doporučuji především těm, kteří nehledají buráky v hovnech a chtějí se smát. 70% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je to naše namlsanost, co brání udělit dvojce vyšší hodnocení. Ano, jednička přinesla něco nového a my byli rádi. Každý pak od pokračování očekává více a když to dostane, buď je mu to i tak málo, a nebo se mu to zdá moc. Takže bylo tady moc akce nebo málo, byla víc hajp nebo ne? Těch srandiček nebylo už příliš, nebo jsem se fakt nezasmál? A ta záporačka...byla opravdu horší nebo to bylo jen tím, že byla ženská? Je to tedy dost těžké souzení...je fakt, že Matthew Vaughn jede jako přes kopírák...dle mého názoru nepřišel s ničím novým (až na pár postav, které musely přijít). Hodnocení je někde mezi 3-4*, spíše ke 4, ale ještě uvidím po druhém shlédnutí, jestli nepřijde nějaká úprava... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Matthew Vaughn totálně upustil, od jakýkoliv zábran a nechal svoje pubertální já, pracovat naplno a sakra se to vyplatilo. Jestli jednička, si dělala do jisté míry legraci z Jamesa Bonda, tak dvojka si totálně utahuje z Bourna, Jacka Ryana a z Nejhorších obav, má leda tak prdel. To americké buranství, je tady možná až moc přepálené, chyběl už jen pořádný incesťák a bylo by to se vším všudy. Ale přišlo mi, že se na legraci dost ubralo a místo humoru, tady dostávají postavy více prostoru, což je strašně super. Humor tady je, hlavně v první polovině, pak už jen vyjímečně. Egerton je tady výborný, značně jeho postava dospěla, ale logicky pak na sebe většinu pozornosti, začne strhávat Colin Firth, který je naprosto fantastický. Nebudu schválně srovnávat kdo byl lepší záporák jestli Julianne Moore nebo Samuel L. Jackson, oba dva byli pro mně, suprový a naprosto osobití záporáci, kteří na sebe upoutají pozornost. Kdo asi nejvíc vybočuje, tak je Pedro Pascal se svým naprosto ohromujícím výkonem, jako jeho postava je dost přímočará a vlastně v tomhle ohledu nepřekvapí, ale to co předvádí za akci, to nemá obdoby. A takhle se dostáváme k akčním scénám, a jak sem uvedl na začátku, jakákoliv realistka jde stranou stranou a tak zůstává, jedna z nejvíc bizarních akcí, kterou je možno vidět v akčních filmech. Je to pestré, je to barevné, je místy přehnané, je to však své a naprosto úžasné. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě Roger Moore natáčel své kosmické Bondovky, by podobný scénář nejspíš prohlásili za příliš přehnaný. Asi proto se mi Zlatý kruh líbil víc než v jádru až moc tradiční jednička. Kontrast Kingsman x Statesman je parádní, a snad ve trojce dojde na příslib slona v porcelánu z poslední scény! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Kingsman: The Golden Circle" v mojich očiach napĺňa svoje očakávania. Opäť tu máme štýlový, dobre spracovaný a napísaný akčný film, ktorý rozhodne funguje. Alebo teda, väčšinou. Je skvelé, že pokračujeme v príbehu, a že sa o postavách dozvieme viac, že sa posunú do iných momentiek a rovnako ma teší aj fakt, že sa nám vráti aj Harry Hart v podaní Colina Firtha. Bol skvelý v tejto role prvýkrát a opäť sa jej zhostil ako správny gentleman. A teším sa, až ho tu uvidím znovu. Taron Egerton je rovnako skvelý a je skutočne skvelým agentom Kingsman. A potom tu máme nových hrdinov z organizácie Statesman - ich americkí bratranci. Pedro Pascal ako agent Whiskey je vynikajúci a vie aj dobre bojovať. Plus fakt, že robia liehoviny sa mi páči tiež. No potom je tu aj Channing Tatum, o ktorom môžem otvorene povedať, že je obrovské sklamanie. Nie je zlý a svojej role sa zhostil dobre. Ale problém je ten, že ho skoro vôbec vo filme neuvidíme. Myslím si, že prezident USA v tomto filme mi veľmi pripomína toho súčasného a viem si to gesto z jeho strany predstaviť tiež. A čo ma teší je aj fakt, že love story medzi Eggsom a Tilde pokračuje. To čo bol len obyčajný fór na záver minulého filmu sa zrazu niekam posunul a teší ma to. Len keby sa nemuseli pohádať a veci sa neskomplikovali a toto bla bla. Julianne Moore ako hlavný zloduch filmu je okey. Myslím si, že podala skvelý výkon, no jej rola vo filme ako takom je dosť biedna. A nejako sa ani výrazne nepreukáže. A čo Elton John? Ktorý tu hrá seba samého? Úprimne, je dokonca vo filme prekvapivo užitočný a dobre zapracovaný. Takže je to aj vtipné, ale súčasne aj dobre vymyslené. Myslím si, že film chceli tvorcovia urobiť väčší a efektnejší a miestami to funguje miestami nie. No zabavil som sa, videl som dobrú akciu a Kingsmani boli opäť skvelí Kingsmani. Je škoda, že niektoré naše obľúbené postavy z "Kingsman: The Secret Service" prídu veľmi skoro o život. (A to nie je spoiler, myslím si, že v traileroch je veľmi dobre vidno, čo sa stane s organizáciou Kingsman hneď na začiatku) Mal som ich rád. No na druhú stranu sme stretli ďalšie, ktoré sú tiež veľmi zaujímavé. Za seba hovorím, čeknite si film a užite si ho. Hodnotenie: A- ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama