Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (865)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vaughn mě letos potěšil o hodně víc než Nolan. Firth, čumáček Egerton, roztomilá štěňátka, country. Akční scény samozřejmě variují to nejlepší z jedničky ("manners maketh man" s lasem a bičem mělo styl), ale pořád jsou natolik zábavné, že se celou dobu tetelíte blahem. A pro takový pocit přece chodíme do kina. Snad jenom víc Channinga a méně Eltona, ale stejně jako před dvěma a půl lety musím říct, že větší pecku jsem letos neviděla (a neuvidím, tím jsem si jistá). A moje maminka prohlásila, že je to lepší než jednička. Lepší doporučení si Kingsmani nemohli přát ;). P. S. Bruce Greenwood už by neměl hrát nikoho jiného než americké prezidenty. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Ano, není to jednička, váhala jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale nakonec se kloním ke čtyřem. Pořád je to šmrncovní film se sympatickými herci, šarmem a vtipem a baví takřka po celou dobu stopáže. ()

Radda 

všechny recenze uživatele

První film je prostě legendární (scéna v kostele byla) a 2 je taky parádní ale o stupínek níž. Děj opět krásně odsýpá; některý hlášky jsou kulervoucí a scény ve slowmotion úžasný. Na druhou stranu je tam možná až moc zápletek; Channing Tatum dostává strašně málo prostoru a postava Eltona Johna je totálně na facku. Snímek hodnotím 70%. PS: Zkuste někdo spočítat kolikrát tam zazní výraz ,,F*ck''. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....o niečo slabšie ako jednotka....to "oč tam běží" už vieme ...ale tu celkom dobre to zafungoval ten nový príbeh-prípad-spracovanie.... ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Slabé 4*, jsou pořád 4. Můžu říct, že dvojka Kingsmanů se mi líbila a celkově byla OK Kdyby tohle existovalo jako samostatný film bez jedničky, tak řeknu že to bylo boží, ale geniální jednička prostě existuje. Film mě bavil, američtí bratranci ušli a vlastně celé to rozšíření bylo fajn, jen mám výtku v tom, že tady nebyla žádná mind-blowing scéna (v jedničce jich je dost a jedna přímo doslovná) a i ta stopáž ubírá na razantnosti. Takže jsem rád, že jsem to viděl, ale kdykoliv dám přednost jednotce. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce je film vypilovaný. Všechny ty efekty, prolínačky, kamera, výprava musely stát spousta peněz a je to vidět. Zbytek? Už dlouho jsem se takhle nenudil. Nulový charisma hlavního hrdiny, dementní příběh a z nej postavy prvního dílu je tady vzkříšenej mentál. Tragédie. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Když nasadíte laťku hodně vysoko, pak se těžko překonává. Stejně jako u letošních Strážců galaxie, i zde se laťka nepřekonala. Je to stejně obroukaná písnička, kterou ale dokážete poslouchat dokola, a i když je to šíleně předvídatelné a jede to podle zajetých kolejí, stejně to baví a má to dobře vyvořený kabát. Za mě obstojné pokračování. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na druhé Kingsmany se dá koukat hned z několika stran. 1)v rámci zajetých postupů je dvojka akčnější,větší,zběsilejší,což nutně neznamená že je lepší,protože rozhodně není lepší než jednička.Ta svého času opravdu překvapila,což teď prakticky není možné 2)v rámci tvroby Matthew Vaughna jde o nejslabší kousek a ukazuje se že jeho neochota točit pokračování měla svoje důvody.Zatímco skoro ve všech filmech předtím měl možnost překvapit,tady to úplně nešlo i když je nutno přiznat,že druzí Kingsmani hned několikrát vystrčí růžky a ukáží opravdu výborné nápady ze který srší hravost a nemyslím si že bych je viděl někde jinde.Pořád navíc nechybí vtip a určitá dávka nadhledu. 3)v rámci žánru a vůbec toho co se točí a vydává za blockbustery jde pořád o nadstandardní zábavu,která prakticky nenudí ani chvilku a to i přesto,že se drží všech zajetých klišé a trvá skoro 2,5 hodiny.Po všech těch rozporuplých reakcích sem čekal víceméně průser,který se nekonal a já se bavil.Nebyl sem tak nadšený jako u jedničky,ale ten čas utekl jako voda a pár momentů mě opravdu dostalo.Julian Moore je pak jako hlavní padouch sice horší než Samuel L.Jackson v jedniččce,ale svojí Poppy propůjčila velkou dávkou šarmu...objektivně 4,ale s klidem jako už několikrát přidám pátou...80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

O trochu menej blaznive ako genialna jednicka, aj ked to zacina paradnou akciou. Reziser Vaughn jede na istotu, nie je inovativny a boji sa experimentovat. Akokeby vsadil na reziserku rutinu, proste si to odtocit a ma fajront. Mne sa tiez viac pacil Kingsman ako britska tajna organizacia, neviem, preco tam zas siel Statesman, ktory je z USA. Nastastie sa v USA odohrava len minimum deja, coz je dobre. Dzef Mostar ako zaporak ma teda nijak nepresvedcil, nema na Michaela Caine- a z jednicky, Halle Berry ako tak na urovni. Najsrandovnejsia postavicka bol jednoznacne Elton John, slo o realneho Eltna, a na to ze ma 70 este vladze celkom dobre. Konecna akcna scaena ma presvedcila o tom, ze tie 4 spunty predsa len dam : 80 % ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Všechny moje obavy byly překonány. Kingsman: Zlatý Kruh je film, který sice nedosahuje na kvality jedničky, ale stále se jedná o perfektní akční snímek s perfektními akčními scénami. Je zde opět vyšinutý záporák s divnou "úchylkou" - v jedničce Valentine nemohl vidět krev, tentokrát je Poppy ujetá na osmdesátkách, což tady ještě funguje, ale pokud tohle zopakují v potenciální trojce (prosím, ať vznikne!) a ještě to znásobí, už by to fungovat nemuselo. Bohužel zde chybí nějaká ikonická akční scéna jako v jedničce (kostel, hospoda), smutné je odklízení některých hlavních postav hned na začátku a mě osobně mrzí, že oživili Colina Firtha, protože jednička byla taky tak geniální proto, že zničeho nic zabila svojí hlavní postavu. Naopak od jedničky je zde výborná neotřelá dojímává scéna, potěšili některé nové postavy a hlavně "sekundární" zaporák, který je mnohem děsivější než samotná Poppy. Takže, nový film a první pokračování Matthewa Vaugna je výborný kvalitní blockbuster, který sice nedosahuje na kvality jedničky, se kterou je v mnohém podobný, ale stále má výborné akční scény, humor a postavy. 90% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Opravdu dlouho, dlouho, dlouho jsem přemýšlela jestli nemám druhému dílu dát pět hvězdiček, ale usoudila jsem, že tomu ještě něco chybělo. Kingsman: Zlatý kruh je dokonalý film, který krásně šlape, je tam akce, vtip, skvělá hudba, úžasní herci, Julianne Moore jako záporák (kapitola sama o sobě!). Někomu to může připadat jako šílená blbost, ale já tyhle typické komedie s anglickým humorem miluji, navíc když je tam k tomu ještě Colin Firth. Myslím si, že pokračováním tvůrci neudělali vůbec chybu. Jednička je lepší, ale dvojka jí šlape na paty a proto jsem ráda, že si tvůrci udrželi svůj styl. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Můj nejočekávanější letošní film podle komiksové předlohy. A to, že jsem z kina odcházel zklamaný, nepramenilo z nereálných očekávání. Vadila mi recyklace jedničky, málo invence, lenost a nedostatečné využití většiny postav. Provařených klišé je stejné množství jako v prvním díle, jenže tentokrát mi to připadalo spíš bezradnost než parodický záměr. Přehledné a krásné akci se mě kupodivu nepodařilo uzemnit. Jenže bych lhal, kdybych tvrdil, že se mi film nelíbil. Vyváženost vážnosti a humoru se povedla, některé scény mě zasáhly a prezident bezkonkurenčně vládne. A s klidem bych si dal i třetí díl. Ten může být ještě přepálenější a nadsazenější, ale hlavně ať není tolik rozředěný a do sebe zahleděný. (Brno, Velký Špalíček) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Dvojka je oproti jedničce trochu těžkopádná, někdy nelogická, děravá. Přesto svižná, plná režijních nápadů (ale leckdy pokulhává CGI). Nesedla mi větší komixovost (laso, roboti), naopak potěšila větší dávka vtipů (děda, který se poprvý za poslední 3 týdny pořádně vysral, jednoznačně vede). Divák určitě snese vícero skouknutí. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

O proti prvnímu filmu mi přišel tento slabší, méně humoru, více akce, ale výsledek obstál, že se ještě vmáčkne na 5*. Docela mi to propojení uhlazených anglánů s drsnými cowboji sedělo. Pedro, který se mi hodně líbí v seriálech, tak tu taky neměl chybu jakožto dvojitý agent. Konec dobrý, tak jsem zvědav jestli bude ještě pokračování. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Zákonitě se nejedná o tak kvalitní překvapení jako u prvního filmu. Přesto musím uznat, že se Zlatý kruh i přes slabého záporáka vcelku povedl. Linie hlavního hrdiny a jeho vztahu s pronceznou mě bavila a Colin Firth mě začal zajímat až ve druhé polovině. Matthew Vaughn spustil svůj další mlýnek na maso a vyprodukoval z něj akční zábavné dobrodružství, které nedělá ostudu původnímu snímku, ale na druhou stranu již neoplývá tak skvělými nápady, které jsem obdivoval v roce 2014. Mimochodem americký prezident zde byl skutečně fenomenální a každá scéna s ním mě bavila. 75% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Kingsman: Kolaps soudnosti. (Obsahuje spoilery) Jestli chcete vidět film, který je absolutním důkazem toho, že režisér ještě nevylezl z puberty, tak to je tento. Vaughnova onanie nad Bondem je únavná už z toho důvodu, že M už v devadesátých nazvala Bonda sexistickým dinosaurem a já na tohle musím koukat v roce 2018. V životě jsem si nemyslela, že do některého komentáře napíšu, jak absolutně mě znechutila scéna s prstěním. Ale u Vaughna je zřejmě všechno poprvé. Očividně nepoučen trapným vtípkem s princeznou Tildou si teď naordinoval naprosto zbytečný a záměrně provokující záběr, který byl tak mimo, že ho Egerton sám odmítnul natočit. Pecka. Kromě toho Vaughn v sobě nemá kapku empatie pro své vlastní postavy a buďto je bez rozmyslu zabíjí naprosto zbytečnou smrtí bez jakéhokoli hlubšího dopadu na děj, nebo je vrací zpět k životu jak se mu zachce. Roxy mohla klidně zaujmout Harryho místo a děj filmu by to nezměnilo, jen by se trochu zkrátil (a to by nebylo ke škodě).Takhle zmizí skoro mimo scénu a my se podruhé vracíme k Harrymu jen proto, že Firth vytáhl jedničku svým výkonem. Jenže tady jede trochu na neutrál a otěže za něj přebírá Strong (který si herecky maže všechny na chleba) a choreograficky Pascal, kterému patří nejlepší akční scéna. Do toho je tu nefunkční záporačka o jejíž genialitě notně pochybujete (obzvlášť směšná mi přijde monopolizace trhu s drogami, ale ok), protože má vlastně jen side-kicka a tím její organizace končí. Paradoxně funkčnějším záporákem je americký prezident, který by při troše dobré vůle mohl být tím hlavním potížistou. Co beru jako pozitivní je vývoj vztahu Tilda-Eggsy a Merlinovu zálibu v country. Vaugh ale nezná míru, proto neoseká cameo Eltona Johna, má dalšího tělesně postiženého side-kicka a sexistický sexuální záběr, aby se mohl uraženě ohradit, že "bloddy feminists" nemají smysl pro humor. Třetí díl si odpustím. P.S. To, že při scéně s Harryho vzpomínkami hraje Jackmanova "Rage and Serenity" z OST pro X-Man: First Class beru jako tu nejlínější práci na soundtracku ever. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jedničku sem trochu nespravedlivě zkritizoval,a označil maximálně za slušnou komedii,ale neni tomu tak.Dvojka je malinko horší,ale pořád z toho sálá ta radost z natáčení.Zlatej kruh je míň humornej,míň akční,ale zase je tady víc explozivního matroše,a scéna s lanovkou je celá úplně boží.Nakonec mě oba díly fakt baví,a dnešní shlédnutí jedničky i trochu poupravilo náhled na tyhle filmy.80%. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama