Reklama

Reklama

Ticho před bouří

  • USA Serenity (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Všechna tajemství jednou vyplují na povrch. Baker (Matthew McConaughey) toho má asi dost za sebou. Svoje životni rány si léčí v klidu a vedru rajského exotického ostrova kdesi v Karibiku. Živí se tu jako rybářský průvodce, má svou loď s názvem Ticho před bouří, ve vesnici má domek i milenku (Diane Lane) a nehezkou minulost zapíjí v baru. Ticho jeho života rozčísne jako blesk bývalá žena Karen (Anne Hathaway). A přinese bouři. Zničehonic se objeví a zoufale požaduje po Bakerovi, aby zabil jejího současného násilnického manžela. Ve jménu jejich společného syna i ve jménu jednoho milionu dolarů jako odměny má vzít jejího manžela na rybářskou výpravu a uprostřed oceánu ho hodit žralokům. Baker nejprve odmítá, ale klidné vody karibského ráje jsou už nevratně zčeřené. Výčitky a strach o syna ho začnou ještě více pronásledovat a začne o návrhu přemýšlet. Následná vlna vášní, událostí a zvratů odhalí i ta nejskrytější tajemství. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

JessieEx

JessieEx (hodnocení, recenze)

Mám takový ujetý dotaz: je ve filmu nějaký záběr na rybičky-žraloky pod vodou?? :D Moc děkuji za odpověď, fobie je svině ;)

na příspěvěk reagoval Rayen1

Comida

Comida (hodnocení, recenze)

Tak jsem se těšil, a teď přemýšlím zda na to mám vůbec jít.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Tak to zatiaľ dostáva jednu facku za druhou. To je fakt až tak špatné? To už sa musím ísť pozrieť na vlastné oči.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

viktorka181

Vypadá to, že se to nějak posunulo všude:
https://www.imdb.com/title/tt6476140/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf

V UK koncem listopadu, v USA taky až koncem ledna...  MOc do toho nevidím, byď si někdo (studio?) myslí, že by si nějaké jejich filmy konkurovaly (což je ta lepší varianta) nebo hůř, že filmu moc nevěří (tak s tím šoupají do mezer) nebo se to snaží vecpat někam pro lepší pozice na Oscary (tam je dlouhodobě nějaké pletichaření pro nejlepší pozici a čas uvedení filmu...)

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Taky mě to rozladilo. Už jsme měli v programu kina na tento týden a najednou je to fuč... Neví někdo, proč se to posunulo? Dost jsem těšila, tak aby to nakonec vůbec bylo...

na příspěvěk reagoval MartinezZ

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Co to zase? Je čtvrtek, hledám to v programech kin a ono nikde. A koukám, že to zase posunuli, v ČR dokonce až na konec ledna 2019. WTF, zase?

na příspěvěk reagoval viktorka181

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

mm13

Jo já jí nikdy nevnímal jako top herečku, až někdy od Temnýho rytíře jsem jí dostal do hlavy a v posledním filmu Debbie a její parťačky byla lepší než všechny její kolegyně a že to nejsou vůbec zlý jména i když uznávám že její postava byla asi jako jediná trošku výraznější.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Jestli to bude aspoň něco podobného jako Shutter Island...tak šupšup...už to chci vidět

Real Tom Hardy

Real Tom Hardy (hodnocení, recenze)

JUWA

 Je to úplne easy predsa :D Bývalka požiada bývalého o vraždu svojho manžela, ktorý je sadistické, zvrhlé, násilnícke prasa, no bývalý, čoby znovuzrodený dobrák, to urobiť nechce.

 

Myslím si však, že je to úplne jedno. Hlavným ťahákom celého filmu sú aj tak (a hlavne iba) tie top dlhé blonďavé vlasy Anne :D

na příspěvěk reagoval stoRmjE

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

hergot,ja milujem tieto trailery s ktorých sa nedozviem nič :D Takže o čom to ma byť ? tuši niekto ? Homelessáka Matta navštívi jeho ex,ktorá nie je spokojná so svojim súčasným  a požiada Matta aby ho zabil...a Matt bude bojovať so svojim pokušením urobiť to ?  

na příspěvěk reagoval Real Tom Hardy

Reklama

Reklama