Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydejte se spolu se Superhrdinkami z dílny LEGO® DC na zbrusu nové animované dobrodružství plné akční podívané a záhad! Jeden rébus čeká hlavní hrdinky hned na začátku: Supergirl, Wonder Woman a Batgirl si totiž vůbec nevzpomínají, že by měly na svědomí nějakou sérii zločinů. Jenže na koho se mohou dívky obrátit, když i Bumblebee a Katana spolu s dalšími studenty ze Střední školy pro superhrdiny mají něco za lubem? Rozplést tohle rafinovaně zamotané klubko a zjistit, kdo nebo co vězí za všemi těmi podivnými zmatky, si žádá víc než jen super schopnosti! Oblečte si plášť a přidejte se k partě dokonalých hrdinek LEGO®! (Magic Box)

(více)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kombinace Lego DC a DC Super Hero Girls je taková... trochu zbytečná. Chápu, že vlastně ani nejde o skutečný animák, ale o platformu, která prodává další a další hračky. Ale bohužel z toho DC světa k nám přichází víc převážně v této podobě a je to škoda. Značka je v českém prostředí hodně devalvovaná, jakpak by ne, když například vážně pojatý animovaný sólový Wonder Woman film z roku 2009 česky nevyšel? Na můj vkus jsou tyhle legáčkové holky moc forte, ale samořejmě vyšel hned další počin, takže kdo přežil tohle, jistě se mu bude líbit i Střední škola pro padouchy. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Rychle utíkající, solidní příběh, dobrá stopáž. Občas si člověk sice řekne, že když mají někteří určité schopnosti, proč je v určitých chvílích nevyužijí. Ale zpracované je to tak odlehčeně, že se tím snad nebudete dlouho trápit. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to takové prosťoučké, hrozně naivní a předvídatelné. Ale na druhou stranu jsem se ze zvědavosti na to podívala. Nikdy mě nevadili kreslené filmy s lego kostičkami a postavami, jen tady to bylo takové nemastné, neslané. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Podobne ako v prípade Intergalaktických hier, opäť sa pýtam, pre koho majú podobné feministické animáky určené? Rozhodne deťom - infantilnosť, neoriginalita a prvoplánovosť z neho len tak sršia, dospelé ale aj tínedžerské publikum nemá príliš čím zaujať. Ale pre chlapcov? - tým sa páčia superhrdinovia muži, kde chcú byť ako oni. A malé dievčatká zaujíma asi všetko iné, len nie tieto komixové záležitosti. Aspoňže parodujúci humor to ako-tak ozvláštňuje. Aj keď ten je sám o sebe trápny a pobaví iba ak 12-ročné dievčatká. Pri lego animácii prakticky nie je čo hodnotiť - ultrajednoduchá a čisto pragmatická, aby s ňou bolo čo najmenej námahy. Príbeh zasa nevyčnieva z rady tuctových seriálov. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama