Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvoudílná minisérie založená na faktech. Sleduje příběh nejslavnějšího sériového vraha v Austrálii, Ivana Milata, a dále detektiva Paula Gordona, který ho vypátral a zatkl. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

emma53 

všechny recenze uživatele

Případy podle skutečných událostí jsou hůře zpracovatelné, protože se musí držet převážně faktů. Proto se může stát jako v tomto případě, že bych první díl hodnotila dvojkou a druhý, kde je citelná gradace a napětí, tam jsem to ocenila na plnou palbu. A jsem ráda, že alespoň touto formou bylo dáno Paulovi zadostiučinění, protože si to zcela jistě zaslouží. Ta čtyřka je na hraně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

TV spracovanie tomu nijak mimoriadne neublížilo. Nie všetky udalosti sú v súlade s realitou, pričom určité pasáže boli len chronologicky zosynchronizované tak, aby filmársky dávali väčší zmysel. No a v neposlednom rade, jedná sa o dve časti po cca 75 minút, nie 45. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Kluci australští se vcelku pochlapili - asi dobře věděli, že Milat se za ty roky stal temnou legendou, a tak do toho šli naplno. Televizní kořeny tady vyčnívají jen u některých hereckých výkonů (včetně titulní role), jinak je to solidní krimi drámo podle šablony "masový vrah mezi námi". Slabší čtyřka. ()

Reklama

Reklama