Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Diskuze

Leno

Leno (hodnocení, recenze)

Ten začiatok je jeden z najkrajších , aké film môže mať. Inak by som dal sotva jednu * 

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Pořád je to nic ve srovnání s Enderovou hrou, která je vyloženě o tom, že z dětí dělají vojenské stratégy a je to o jejich psychické manipulaci. Film, kde mají postavy cca 16 je na tom ještě dobře, ale knižní předloha začíná ve věku 6 let.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

DeHaan měl v době natáčení cca 30. I kdyby byla postava mladší, mohl být ve službě třeba od 18. Případně od 15, pokud by v tom světě platila taková pravidla.

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Nějak se nechytám ohledně věku hlavních postav, vždyť to jsou v podstatě děti a to on ještě tvrdí, že je už 9 let v aktivní službě a má řadu ocenění... To fakt začínají už ve školce? 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

ten Valerián je teda pěkně nesympatická piča,ale film jako takovej se mě líbil

melo.d

melo.d (hodnocení, recenze)

To je hrozné, co za dementy píšou ty zajímavosti. "Valerian odvětí, že není správného druhu." Říká "you've got the wrong guy". Rozhodně žádné "kind". A prej že pedagog.

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

Váhám mezi *** a ****. Přeci jenom 5. element se mi začal líbit až když jsem ho viděl asi po desátý a tohle jsem viděl teprve 2x. Některý části jsou zbytečně natažený, třeba to tržiště.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Já do toho šel se spíše negativním očekáváním, ale byl jsem docela dost příjemně překvapen, jako že strašně moc jsem v tom viděl Bessonův dřívější Pátý Element, a na který tam je i několik odkazů tuším... Jako že fest jsem si to užil, dokonce i ten DeHaan mi tam už tolik nevadí...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

No ty vole, teprve v polovině a už je mi z té PŘEPLÁCANOSTI neuvěřitelně zle. Zasloužený propadák.

na příspěvěk reagoval Jakkob

douji

douji (hodnocení, recenze)

podobně jako z filmu Star Trek : Do neznáma ani z toho žádná velká kultovní záležitost nebude. Ale naprosto stejně jako mne zabavily výše zmínené seprané trenky, mne zabavil i tento snímek, zaslouží si imo podobné hodnocení. Podobně jako ten start trek je to lehce říznuté avatarem a bezohledným vměšováním lidí do cizích kultur, stejně tak tam máte záporáka v roli generála, ty filmy jsou si až nečekaně podobné.

Uživatel douji smazal svůj příspěvek.

Uživatel Han_Quadro smazal svůj příspěvek.

Uživatel Han_Quadro smazal svůj příspěvek.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

SeTTi

No áno, pri schopnejšom Valerianovi by bola minimálne postačujúca. Tiež ale platí, že medzi nimi nebola žiadna chémia, by ma zaujímalo, aký mali tí dvaja vzťah za scénou.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Yokolobuna

Jako že normálně mi je ten herec od pohledu ne moc sympatický, ale tady v tom celkovém konceptu nevím proč a nevím jak fungovalo...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

mm13

Mě ústřední duo celkem sedlo, i když se přiznám že z Danea jsem měl zprvu obavy, ale nakonec byl v pohodě a nevadil mi...

na příspěvěk reagoval Yokolobuna

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak největší chybou bylo obsazení do hlavní role DeHaana. Není v té roli uvěřitelný.

na příspěvěk reagoval mm13

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

 Avatar? Star wars?

 

U týhle slátaniny někdo musel zaručeně hulit. První polovina šla úplně mimo a ta druhá slabej průměr.

A nebo obráceně, je to dělaný pro ty, co hulí. Protože jako jízda to může bejt dobrý.

 

'Jinak to byla celkově jen další teen srajda ala Dárce nebo Maze Runner, Divergence, atd... Ale ty aspoň měly minimální úroveň. Vážně nevěřím tomu, že dvě děcka jsou agenti, co si tam šéfují o generaci až dvě starším.

A i když jsem "sluníčkář" a pro mír mezi rasami, tak tohle bylo až moc velký utopický terno. ;)

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Han_Quadro

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No ono o vykrádání vlastně jde. Lucas vykradl nápady z tohoto komiksu a použil je ve SW.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Jako první se nabízí srovnání se starwars. Řekněme si to upřímně Starwars je proti tomuhle dílu naprostá sračka a originální série tak poloviční odvárek. Tomuhle filmu nelze vytknout ani hovno, možná někdo namítne, hele vole ale dyť to vykrádalo starwars! Všem těmhle hloupým flušu do ksichtu a vzkazji! HALOOO! JE TO PODLE PŘEDLOHY Z ROKU 1967 !!!!!

O žádné kopírce tak nemůže být ani vidu ani slechu, spíš si řekněte kde kradl ten váš zasranej Lucas!

 

PĚTIHVĚZDIČKOVEJ GENERÁL JAK VYŠITEJ

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Predkozka smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Tak mě je to jedno... ta předtím byla taky nějaká Anime sucuba záporáčka a předtím jsem měl třeba hodně dlouho Ahri z LOL... Ta teď je čas zase na červenou. :P Měl jsem i parádní upírku, jenže si nemůžu zaboha vzpomenout kam jsem jí zašantročil...! Až jí najdu, půjde tam ta.... ;) 

Ale je fakt že zrovna k Travičce mám jisté privátní cítění... tak se tu chvilku ohřeje.  :P :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vecernicek

nj.. asi jsme mu těch pecek do hlavy dali moc... nebo ta betonová tvárnice kterou jsme ho dorazily... byla už přes čaru. :)

Hold... co se stalo stalo se... je načase poohlédnout se po nové modle. 8)

na příspěvěk reagoval woodsman

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Měl jsem rád Verbala, pro to, že se podle něj dali vybírat filmy. Buď jsem zestárl já, nebo on, avšak v poslední době se zvedá počet filmů, které hodnotí kladně i když je utrpení se na to dívat a naopak na co se dá dívat hodnotí špatně. Ano asi každej má svůj vkus a po jisté době se to mění. Škoda no. Ted jsem ztratil někoho podle koho jsem mohl vybírat filmy. Tohle byla digitální kravina a dodíval jsem se jen kvůli té holce, protože ta jediná v tom filmu hrála. Režisérsky a scénaristicky naprosto nezvládnuté. Věřím že předloha nějaká knížka je tisíckrát záživnější a má čas o všem povyprávět, tady v tom filmu to je vše z rychlíku přitom tím film jen trpí. Poslední věc která to u mě zabila je Rhiana... Líbí se mi tagy u tohoto filmu, prej "podvod".

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Kritik. smazal svůj příspěvek.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

woodsman , Prometheus69

Dobre vidieť, že ste si navzájom oporou. Jeden by sa už začal aj báť, nakoľko vaše sklamanie, že VIII. nenatočili podľa vašich predstáv, poznačí váš ďalší, beztak už opozdený, vývoj. Držte sa, prejde to.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, woodsman

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

No však o to jde... ani nechápeš co jsi vlastně viděl. :D

Co to zrcadlo vlastně představovalo... 

A proč tam byli ty ostatní reality... :)

Takhle jsem si vážně lákadla temné strany nepředstavoval... O.o

na příspěvěk reagoval mm13

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

 Veľká škoda totálne zbabraného výberu hlavných postáv. V tom filme som VERIL doslova všetkému, každému jednému mimozemšťanovi, vesmírnej stanici, vesmírnym lodiam, dokonca aj Veľkému bazáru v inej dimenzii či akejkoľvek nelogike a nefyzike, ktorá číhala doslova na každom rohu... No pri hlavných postavách som nedokázal UVERIŤ ani Valeriánovi ani Laureline. Boli otrasne vymyslení, či lepšie povedané nedomyslení a zahraní. Nebyť tohto obrovského nedostatku, tak to mohla byť parádna sci-fi fantázia, po Avatarovi konečne ďalší parádny kúsok...

na příspěvěk reagoval SeTTi, mm13

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

je to dobry film ale ta zapletka mohla byt lepsia ale scifi fakt paradne 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dobrá KOMEDIE 

Špatné Sci-fi. 

Jak špatný 5 element byl.. tak Valerian mu nesahá ani po kotníky. 

No aspoň jsem se zasmál. :)

Avatar na druhou... :D

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama