Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Milky.

Co tady blábolíš za blbosti. Valerian je pro Francouze kultovní komiks a, že ty o tom nevíš, není chyba producentů.

na příspěvěk reagoval POruchaMOzku

miky001

miky001 (hodnocení, recenze)

Mám pár slov: Když se vám to kurva nelíbí, tak běžte do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!! To vaše plkání mě zvedá ze židle! Kurva. Nerad takhle kleju, ale tohle není normální. Těm, jenž se to nelíbí, tak si dívejte třeba na Ferdu mravence, nebo jiné pitomosti, a nekecejte ty svoje exkrementy....  a ať se na ten film dívá někdo, komu se to líbí, to je jasné, jak slovo boží. Já se těším na ten film, a komu to vadí, mi může políbit smradlavou nohu............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!

na příspěvěk reagoval Inirdin

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Já si taky rozklikl ten tvůj a líbí se mi, jak se umíš krásně popsat. Komix ovlivnil Lucase, no to je úžasné, věřím, že Lucase ovlivnila spousta věcí, které do jeho shit-ságy zapracoval, nejvíc asi druhá světová válka. To nic nemění na tom, že to producenti propagují stylem, jakoby to byla samotná předloha Star Wars nebo Harry Potter, Pipi dlouhá punčocha, Děti z Bullerbynu, Marvelovky, DCčka a další, o kterých se to opravdu dá říct. Obávám se, že je to ale jen pouhé marketingové plácání marketingového žargonu.

na příspěvěk reagoval Fordzy, 2Hitman3

Příspěvek byl smazán administrátorem.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Milky.

To je normální, však to je u každého druhého filmu. Dívka ve vlaku taky lákala na "Podle knihy která šokovala svět", nebo tak nějak....

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Mukade

Já bych řekl, že to naopak propadne. Na to, jak obrovský je rozpočet, ten film nemá žádné tahouny v hlavních rolích a taky už je takových digitálních onanií v dnešní době moc.

na příspěvěk reagoval Hawaj, Mukade

Příspěvek byl smazán administrátorem.

miky001

miky001 (hodnocení, recenze)

Ty vaše diskuze, to je k smíchu. U vesmíru... to vážně! Čtu je dětské bláboly a nic konstruktivního. Mě se to líbí a na ten film se těším, a je mi u prdele, co vy vypustíte z huby. Jsem rád za space opery a pořádné sci-fi filmy, které poslední dobou nevznikají. SW a ST nepočítám................  

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama