Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Recenze (860)

TheMraca 

všechny recenze uživatele

Občas zbytečně překombinované. Některé pasáže nesmyslně natahované a naopak pár skvělých nápadů nedotažených. Konec otevřen a připraven na další díl. Nebýt DeHaana, který mě tam štval celou dobu, tak by si to ty 4 hvězdy zasloužilo. Ale takhle lehce nadprůměrné scifi. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Čo je pozitívne, miestami je cítiť ruka tvorcu geniálneho Piateho elementu a ústredná dvojica je na rozdiel od trailerov fakt sympatická. Ich vzťah má dobrú dynamiku a nemal som najmenší problém im fandiť. Na rozdiel od iných si ale nemyslím, že by triky boli niečo extra - hlavne na začiatku na púštnej planéte na mňa pôsobili veľmi zvláštnym dojmom. Film je podobne ako Star Wars prehliadkou exotických prostredí a roztodivných mimozemšťanov, chýba tu ale zaujímavejší príbeh, ktorý by všetkej tej akcii dal väčší zmysel. 6+/10 ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

U tohohle skvostu hodně záleží na tom, jak se k němu postavíte. Také je důležité, zda jste ho viděli v kině ve 3D, nebo jen doma u svých nabušených televizí remcáte, že to nemělo žádnej děj. Děj to, pravda, nemělo, ani poslání Avatara to nedosahovalo, ale byla to jízda a relax. A všech, kteří tomu dali méně, než 4 hvězdy, je mi upřímně líto, protože jim nebyl dán do vínku talent občas si pořádně ujet a užít si relax. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Nebylo v mojich silách tohle dokoukat až do konce. Jako slabší komedie by to asi nebylo úplně špatný. Ale v popisu filmu ČSFD je akční, dobrodružný a sci-fi. Od každýho je tam něco, od všeho po slabu. Vlastně jsem tam nenašel nic, proč bych měl koukat až do konce. Za pár povedených vtipů a naprosto nesympatickou hlavní dvojici herců max 2* ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Bessonova tvorba postupně padá a padá. Režisérovi fláků jako Taxi, Pátý Element, 96 hodin apod. ubývá fantazie a nápadů. Všechno vyjmenovaná díla byla s nějakým rukopisem a zapamatovatelností, nebo alespoň měla nějaký nápad či vtip. Valerian postrádá opravdu mnoho. Místo sci-fi s nápadem tu máme dvě a čtvrt hodiny běžící zátěžový demo test pro HD televize. Opravdu jsem ze začátku myslel, že ty barvy budu muset stáhnout na polovinu. Příběh je nesmyslně roztahaný se spoustou odboček, které ve finále nikam nevedou. Tohle všechno táhne dvojice fešandy a absolutně nesympatického hošíka. Dokonce mi povedlo na chvilku i usnout. Kdyby to mělo 90 minut a trochu jinou skladbu děje možná by to tak špatně nedopadlo… ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Vizuální žrádlo, nikoliv digitální bordel, v dost plytkém příběhu, který naštěstí v druhé polovině chytá druhý dech. Určitě stojí za vidění. Ve 3D. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Vítězí forma nad obsahem? Možná ani to ne. Má to slibný začátek, podmanivý vizuál rajské planety, její obyvatel a jejich zvučného jazyka, ale vidina zajímavé podívané se velmi záhy rozplyne. Mám problém snad se vším. S okázalým obsazením, nezajímavou režií, nesourodým střihem a s prázdným scénářem. Vizuálně je to v pořádku, ale k čemu to je, když je to tak prázdné, a ty postavy nemají "duši" (vyjma již zmíněné rasy). Lepší 2*. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco vtipom prekypujúcá Kára ktorá film dosť ťahá sama nakolko jej parťák nestojí ani za suché z nosu. Za to Rihanna tam má číslo pri tyči ktoré neskromne nazvem asi najlepším tancom pri tyči vo filme čo sa kedy natočil.Absolútna špica. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě nepříjemný film, ve kterém hlavními hrdiny jsou dva "agenti" - super namachrovaní arogantní rozmazlení teenageři - kluk systematicky balící svoji partnerku (žádná vládní organizace by sice takové zaměstnance nestrpěla ani 5 minut, ale pokud je Vám 15, klidně ještě hvězdu přihoďte). Přeslazený úvod možná trochu připomínal zde často zmiňovaného Avatara - kvůli 3D animaci s vytáhlými emzáky a ekologickému námětu. Po zbylou část filmu jsem si však častěji vzpomněl na Stopařova průvodce po Galaxii. Možná i proto mám pocit, jako bych koukal na dva filmy a ne na jeden. Rihanna mi nějak extra nevadila, jen tu scénu s ní možná nemuseli tak rozmazávat... ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Plus: Není to Star Wars. Mínus: Není to Star Wars.... Hezká podívaná zato nudný děj. Hezká holka, ošklivý kluk... No, mohl bych pokračovat... ()

Critic 

všechny recenze uživatele

S jiným obsazením a trochu jinak koncipovaným CGI by to mohl být celkem dobrý film. Takhle je to bohužel trochu nuda... ()

feryk 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu na čtyři hvězdy, dobrý vizuál, efekty, má to spád, člověk se baví, ale pak to spadne o úroveň níže, film se natahuje, přibývá zbytečných scén, rádoby chytrých debat, plno klišé jak jsou ti lidé zase zlí... druhá polovina filmu je trochu utrpení a už jsem jen čekal , kdy to skončí. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Film s celkem slušným potenciálem, dobrými triky a ne úplně primitivním scénářem. Nicméně úroveň a celkový dojem srážely naprosto stupidní dialogy a otřesný výkon nesympatického hlavního hrdiny. Avataři byli láskyplní a úsměvní. ()

Patriot.X 

všechny recenze uživatele

Moc by mě zajímalo, proč byla do hlavní role superagenta a vojáka obsazena ta uhrovitá podvýživa, jejíž herecký strop by měl končit u představování ajťáků, feťáků a podobných typů. Ale budiž. Podvýživa zachraňuje civilizaci bílých masajů, s čímž jí pomáhá neodolatelně se usmívající kolegyně a modrá měňavka Rihana. A je to docela zábavné. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn sci-fi fantasy, po vizuálnej stránke dobré, ale to sa od dnešných filmov očakáva. Sklamaný som nebol. ()

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama