Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní šéf Jesse Stone z Paradise si bere zaslouženou dovolenou, kterou se rozhodne strávit v Bostonu. Poručík Sydney Greenstreet, tamní asistent velitele státního oddělení vražd, který je obeznámen s předchozími zkušenostmi losangeleského detektiva, požádá Jesseho o odbornou konzultaci při přezkoumání série odložených případů vražd. Jeho policejní intuice ho zavede až ke kauze, která již byla uzavřena. Něco mu na ní však nehraje a Jesse se brzy pouští do vyšetřování plného nejrůznějších překvapení, nepravděpodobných podezřelých a vážného nebezpečí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (19)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší doposud natočená stoneovka, která nepostrádá atmosféru předchozích dílů a je o něco divácky příjemnější, protože se Jesse konečně pomalu po tolika dílech dostává z té jeho nekonečné deprese. Tento díl boduje především v zajímavém případu, který oproti předchozímu dílu stojí samostatně, ale je na poměry této série překvapivý a průběh vyšetřování je dynamičtější než kdy dříve. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Opět velmi pěkná detektivka. Jesse se znovu zaplétá do vyšetřování Massachusettské státní policie. Zde se ujímá vyšetřování případu sériového vraha (kde mu něco nesedí). Znovu se setkáváme s poručíkem Sydney Greenstreetovou a sestrou Mary John. Samozřejmě nechybí ani Gino Fish. Pěkné dílko a pro mě zatím vrchol filmů o Jessem Stoneovi. ()

Reklama

Prepperka 

všechny recenze uživatele

Tyhle detektivky jsem neznala, až před pár měsíci jsem na jednu náhodou narazila v tv (Smrt v jezeře). Zaujala mne natolik, že jsem si stáhla všechny díly a v rámci nemoci je všechny zhlédla během dvou dní. A říkám super, jsem nadšená. Jen z posledních dvou dílů nejméně, a tento je bohužel jeden z nich. A pro mne dokonce ten nejhorší. Za mne je dobře, že Tom už nenatočil žádné další díly, obávám se, že by kvalita šla ještě dolů a kazilo by to celou sérii. I když mne to hodně mrzí. Jak ráda bych si dala další díl. Ale ve stylu prvních šesti dílů, ty byly úžasné. Pak už to šlo dolů, a tady jsem se už hodně nudila, dlouhé senilní scény, které vlastně nikam nevedly, hudba se mi povětšinou nelíbila, a z původních dialogů, kde to jen jiskřilo, se staly nudné obyčejné rozhovory o ničem. Škoda. Proto z celé série nejhorší hodnocení - 2 hvězdičky. Ale měla bych chuť dát jen jednu, druhá je jen kvůli nostalgii. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně dočkala deváté detektivky s mým oblíbeným vyšetřovatelem Tomem Sellecem v hlavní roli. Napínavý příběh natočil stejný realizační tým se stejnou hereckou sestavou, ve stejných ponurých exteriérech s příjemnou hudbou, zádumčivou atmosférou v odpočinkovém tempu a s překvapivým závěrem. Mám ráda tyto poklidné neobvyklé krimi příběhy a doufám, že to tvůrci dotáhnou do desítky. Už teď se těším. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama