Reklama

Reklama

Casual

(seriál)
  • USA Casual
USA, (2015–2018), 20 h 20 min (Minutáž: 24–33 min)

Tvůrci:

Zander Lehmann

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

Michaela Watkins, Tommy Dewey, Tara Lynne Barr, Julie Berman, Frances Conroy, Taylor Spreitler, Eliza Coupe, Fred Melamed, Andy Buckley, Teri Andrez (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(44)

Tento na Zlatý glóbus nominovaný komediální seriál, jehož autorem je Zander Lehmann a producentem Jason Reitman (režisér filmů Lítám v tom a Juno), zkoumá komickou i rozpačitou dynamiku současných rodin a vztahů. Nedávno rozvedená Valerie se s její šestnáctiletou dcerou Laurou nastěhují k bratrovi Valerie, zarputilému starému mládenci a specialistovi na náhodné známosti Alexovi. Společně se navzájem vyučují, jak se orientovat v bláznivém světě milostných vztahů a mezitím se pokoušejí vychovávat Valeriinu dospívající dceru. (HBO Europe)

(více)

Galerie (351)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama