Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Princezna Bean už je nervózní ze svého svatebního dne, když v tom se objeví tajemná postava, která tvrdí, že je její démon. Elfo nenávidí svoji šťastnou domovinu. (Netflix)

Recenze (23)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně přišel čas, když jsem zažila burnout v podobě filmů i anime, takže konečně přišel čas na Disenchantment. A první díl má stejně přihlouplý humor, na jaký jsem u Groeninga zvyklá, což potěšilo, kresba je taky jak Futurama přes kopírák, ale to nevadí. Na první díl mi to přišlo ale příliš zmatené, člověk se zpočátku ztrácel, ale postavy si získaly mou pozornost a mají své osobité kouzlo (skřítek, co chce být pesimista, princezna alkoholička a gamblérka, démon, který.. vlastně nemá žádnou moc? :D Proč ne) Za mě solidní začátek, ale nebýt té všehochuti najednou, bylo by to lepší. Byl to pilot, co čekat. Ale rozhodně zaujal. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale to zesměšnění středověkých společenských hodnot či pohádkových klasik s dodatkem dnešní připitomnělosti(např.: ten kočár) + nějaká ta připitomělost ještě navíc mě bavila. .. Na pilot mě to přišlo nadprůměrný, ale doufám, že se to ještě zlepší. .. Sice už teď nevěřím, že to bude mít třicet sérií jako Simpsonovi, ale Futuramě se to třeba přiblíží. ... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Princezná Tiabeanie sa má vydať za princa Guysberta, aby ich rody uzavreli mocné spojenectvo.Ale ako to už býba, princezná si svoj svadobný deň aj svojho ženícha predstavovala trochu inak...Celkom slušný rozbeh seriálu. Najmä množstvo detailov (morový vozík, chobotnica ktorá vtiahla do mora loď, antilopa - rasistka) bolo veľmi vtipných a jednako tak vystihovali vtedajšiu dobu respektíve naše predstavy o nej. Samotný príbeh zaujal trochu menej, dúfam že sa to zlepší ale animácia a hudobný doprovod plus spomínané detaily sú prísľubom do ďalších častí, že sa bude načo pozerať... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvního dílu jsem byla kapku na rozpacích. Tvůrci jsou jací jsou a jejich styl je vážně nezaměnitelný. A mě strašně rušilo, že jsem chvílemi rozklíčovávala, kolik toho mají jednotlivé postavy z postav Simpsonů a z Futuramy. Příběh první epizody se celkem táhl a trochu mě vyděsilo, že mě pobavilo snad jen těch pár sprostých vtipů. Možná špatný čas na to, s tímto seriálem začít? Těžko říct. 2,5* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama