Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sorcerio tvrdí, že za Beaninými opileckými kousky stojí posedlost démonem. Král si najme děsivého exorcistu a situace pro Luci nevypadá vůbec dobře. (Netflix)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě šlo zatím o nejvtipnější epizodu, která mě bavila už od úvodního pronásledování ukradeného kočáru až po magmatický závěr. Přesně to, co jsem si od seriálu sliboval a co mi zatím chybělo, jsem tentokrát dostal, bavil jsem se skvěle, smál jsem se opravdu často, takže tak. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bean sa spolu s Elfom a Lucim nechá presvedčiť, aby vykradla rodinnú hrobku. Potom ako ich chytia a predvedú kráľovi, jeho poradca ho presvedčí, že za jej konanie môže to, že je posadnutá démonom a tak kráľ povolá exorcistu Josefa a pre Luciho to neveští nič dobré...vydarila sa najmä pasáž pri obrade exorcizmu, inak priemer. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavím se u toho docela dobře, ten Groeningův humor tu skutečně je znát (na rozdíl od všichni-víme-čeho), ale zároveň mě to nebaví. Ani jedna postava si mě doposud moc nezískala a nebaví mě ani ten děj, který tady (jak jsem očekával) přešel do toho sitcomového a úplně nevím, jestli mě to v tomhle podání bude bavit. Ale uvidím u dalších epizod, končit s tím ještě určitě nehodlám. Slabé 3* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to lepší, ale pořád je to oproti Futuramě slabota. Srovnání se prostě nejde vyhnout a faktem je, že i nejslabší díl Simpsonů, nebo Futuramy, je pořád o level jinde. Nu, uvidíme co bude dál. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opilá princezna a její banda aneb zlodějíčkům by se měli useknout prsty, ale když je do rodiny, tak se to promine jenom domácím vězením. citronová křížová výprava, vymýtání démona, co vám skočí do pusy, kradení ve vlastní královské hrobce a omylem do toho všeho ještě vypustíte hromadu démonů do světa. Najs. Za mě body k plusu za bandu démonů a démoní advokát by měl dostat více prostoru. ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší. Tentokrát je policie hodně jiná :-), macecha se konečně více projevuje a vidět princeznu, skřítka a démona na tripu stojí taky za to. Navíc scéna s vymítáním ďábla a samotný exorcista Velký Jo, jsou opravdu vtipné. Ještě to není ono, ale jak jsem doufal, začíná se to hodně rozjíždět a různé skupiny postav začínají být promyšlenější, tak snad bude jen lépe a lépe. ()

Reklama

Reklama