Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zøg vyhání Bean z hradu. Bean se snaží pracovat, ale má problémy si udržet zaměstnání. Elfo se střetává s bizarním párem sourozenců, kteří žijí v domě ze sladkostí. (Netflix)

Recenze (12)

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli to tak půjde dál, tak v rámci animovaných sérií  je Disenchantment kvalitativně srovnatelný s Rickem a Mortym. Každý má úplně jiný styl humoru, ale své fanoušky i najde. Pátý díl je zase dokonalý: 100 % ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup slabší, než předchozí díl, ale i tentokrát moje bránice dostala zabrat. Aneb když zloduši jsou Hanzel a Gretel :D princezna do božího domu rozhodně nepatří :D tak si hledá práci, když jí otec vyhodí z hradu a "na nic" se moc nehodí. Jen umění katovo jí nechává bránu otevřenou, ale i tam se jí moc nedaří. Aneb pomalá poprava je taky poprava, když se dodělá. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je zatím nejlepší epizoda, bezkonkurenčně. Tady to většinu času fungovalo konečně skvěle, nejen po stránce humoru, ale i příběhu a postav a dokonce jsem se tu už konečně vůbec nenudil! A udělat Jeníčka a Mařenku naruby sice nezní jako bůhvíjak originální nápad, ale mě se líbil hodně, včetně toho geniálního odkazu na legendární Klauny zabijáky :D Silné 4* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom, ako sa nepodarí prevychovať princeznú Bean ani v kláštore kráľ Zog ju vyženie z hradu pretože chce, aby si začala vážiť to čo má...Pravdupovediac v úvode ma trochu sklamalo, že Bean poslali z kláštora preč tak skoro, pretože som presvedčený že tam by sa dala natočiť celá epizóda, ale svojský príbeh o Janíčkovi a Marienke bol nakoniec viac ako vydarený. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je nejrozporuplnější. Na jednu stranu je tu skvělá perníková chaloupka a naprosto vše v ní, na druhou stranu začínám mít čím dál větší pocit, že onen fantasy háv je tu jen jako kulisa a Groening ve skutečnosti zamýšlel seriál jedné disfunkční rodinky s rebelující dcerou. A ten závěr je jednoduchý i na poměry tohoto. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama