Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elfo lže, aby skryl svoje city k Bean. Ta se mu snaží pomoct vysláním rytířů na výpravu, ale situace se začíná komplikovat. (Netflix)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě definitivně přesvědčil o tom, že se Matt zasekl někde v devadesátých letech a vytvoříl seriál, který mě nemá čím překvapit a co hůř, ani pobavit. To se stává i lepším, jen zamrzí, že po těch letech přišel s něčím, co sice není určeno pro děti, ale přesto je to tak infantilní a nápaduprosté. Možná jsou to jen příliš vysoká očekávání, která jsem po milované Futuramě měl, ale jsem rozčarovaný. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda měla slušný rozjezd- chlastačka, morová jáma a drogový rauš, bylo vidět, že démoni, elfové a teenageři měli pořádnou výdrž už ve středověku. Děj, který následoval, mě ale příliš nepřesvědčil. Postupně se z něj vytrácel humor a nebyl to takový odvaz, na jaký jsem se těšil. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elfo klame, aby zakryl svoje city k Bean a tak si vymyslí imaginárnu priateľku. Bean sa rozhodne vyslať jazdcov, aby ju našli a priniesli na zámok. Na prekvapenie všetkých, no najmä Elfa sa im to podarí...Tentokrát si animák na seba vzal aj výchovný charakter o tom, ako sa nemá klamať a prinieslo to celkom solídny príbeh. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elfova láska k Bean ho přiměje k vytvoření si imaginativní přítelkyně. Surprise, surprise, ona existuje. Jenom neví, kdo je Elfo a že by ji měl rád. Vytvoří spolu dohodu, že budou spolu předstírat vztah do bálu. A ten se samozřejmě nevyvede příliš dobře. Kdyby v poslední chvíli nebyli všichni high as fuck, možná by to Elfovi s Bean i vyšlo doopravdy. Oh well, uvidíme. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si drží svojí úroveň, ale zrovna sedmý díl se nepovedl, bylo tam málo vtípků a málo humoru, která jsem očekával. Objevilo se sice několik odkazů na jiné filmy a obrazu (obraz Poker Game - Cassius Marcellus Coolidge), ale to bohužel nestačilo, abych epizodu neohodnotil velmi slabo.  60 % ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Psi, hrající poker v pozadí jedné ze scén, je odkaz na malbu s názvem „Friend In Need“ od Cassiuse Marcelluse Claye. (NiWi)

Reklama

Reklama