Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zog si odmítá připustit, jak ho dostala Dagmařina zrada, ale Bean se hodlá s bolestí vypořádat psaním. Publikovat dílo ale nebude tak snadné. (Netflix)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kráľ Zog sa depresiou spôsobenou odchodom Oony a zradou Dagmar vyrovnáva po svojom a nočné mory trápia aj Bean a tak sa rozhodne svoje pocity vyjadriť tak, že napíše divadelnú hru. Avšak preraziť v divadle, kde majú ženy zakázaný vstup nebude jednoduché...Po slabších epizódach sa tvorcom opäť podarilo zapracovať viacero vtipných detailov a seriálu sa vrátila šťava, ktorá ho zdobila - satirické zobrazenie vtedajšej doby. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi v průběhu série začalo vadit, že je každý díl vlastně samostatným příběhem a není na pozadí znám žádný temnější background. Naštěstí se ale stále nešetřilo vtipem, byť místy až infantilním. To k "Rozčarování" (tisíceré díky český Netflixe za příšerný, bohužel doslovný překlad) rozhodně patří. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kde ve snu Bean nemá pusu, je evidentně odkaz na prvního Matrixe z roku 1999. Zde Nyovi zarostla pusa a také si myslel, že to je sen. Nakonec se tedy ukázalo, že nebyl, ale to je vedlejší. (GejmronCZ)

Reklama

Reklama